15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Spennende badideer og designtips

rundt frittstående-rustfritt stål-badekar-lilla-bad

Badet er en viktig del av ethvert interiør. Vanligvis legger designere mye vekt på dette rommet fordi det er en vanskelig jobb å matche baderomsflisene med gulv, badekar og dusj. Baderomsmøbler blir mer og mer viktig og med et så rikt tilbud, hvordan kan du sette opp din egen plass uten at det ser for overfylt eller rotete ut? Våre Bad ideer vil sikkert inspirere deg til å lage ditt eget design.

Moderne badideer skaper spenning gjennom design og farger

hvit-gul-moderne-baderomsfliser

Det er noen grunnleggende regler for å sette opp når du skiller deg ut fra vår Bad ideer kan overbevise. Først og fremst, som med alle andre rom, er det viktig å gjenkjenne plasseringen og størrelsen på badet ditt – hvor stort er badet, hvor er vinduene og hvor godt rommet er opplyst. Tegn en skisse av rommet og avgjør hvor mye møbler som får plass uten at det ser for overfylt ut. Badekar, dusj eller begge deler? Store servantskap og speil eller heller mindre?

Analyser interiøret i de andre rommene – badet er en videreføring av interiøret og skal være i harmoni med de andre rommene. Du kan optisk skille rommet med en ny farge.

Bad ideer for alle moderne bad

moderne-hvitt-bad-interessant-vegg-tatovering

moderne-skandinavisk-hvitt-bad-design

Mindre bad ser visuelt større ut takket være lyse, ensfargede fliser. Understreke lengden på rommet med et mørkere gulvbelegg. Velg små vasker og store speil. Du kan ha et frittstående badekar selv på et mindre bad, så lenge de andre møblene holdes så kompakte som mulig. Mer interessant Bad ideer er de sterke fargene og teppene som dekorasjon. Rød er kongens farge og passer godt til krystalllysekroner. Svart -hvitt design ser elegant ut, mens lilla kan kombineres med praktisk talt alt – kombinasjoner med hvite, grå og pastellfarger er veldig moderne for øyeblikket.

Bad ideer – materialer og farger

Rundt speil i bad i kirsebærfarge

Populariteten til tre på badet har økt mye de siste årene – dette materialet skaper spennende kontraster til ellers ultramoderne design. Hvis du ikke har mye ledig plass, kan du velge enkle møbler i dristige farger eller sette aksenter med avantgarde-møbeldesign. Sjekk ut vår Bad ideer og du kan også finne en som passer til badet ditt!

brun-hvit-bad-speil-skap-moderne-gull-dekorasjon

minimalistisk bad – trekabinett

minimalistisk-bad-innebygd badekar

Moderne hvitt bad med rund vask

moderne-hvitt-brunt-bad-teppe-rundt-vask-skap

Klassisk baderomsdesign- røde vegger og krystalllysekroner

rødt-hvitt-bad-frittstående badekar

Luksusbad med krystalllysekrone

luksus klassisk lysekrone på badet

Klassisk innredning – bad med rundt badekar

klassisk-hvitt badekar-glassvegg

Ytterligere 100 ideer for bad

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Radiator for veggen med et innovativt design fra Runtal