15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den nyeste iPhone 6 og dens første bilder – ikke gå glipp av!

iPhone 6 den siste modellen for å glede seg over popularitet

Vil du ha en iPhone 6 men du vet ikke så mye om det?! Dette er den riktige artikkelen for deg som vil gi deg den viktigste informasjonen om denne maskinen. Modellen skiller seg fra forgjengeren.

Første informasjon om den nye iPhone 6

iPhone den nyeste modellen tynnere vakker design

“B Twitter” sa først at sjette generasjon av denne smarttelefonen ble laget, og hvis du vil eie den siste modellen, kan du ha denne iPhone 6 å kjøpe. Modellen er mye tynnere enn alt fra Iphone til dags dato og har en større skjerm (5,7 tommer). Forbedringer kan sees tydelig. Enheten vil se mer buet ut og har praktisk talt ingen skarpe kanter. Slik at alt passer inn, blir hovedknappen plassert “på slutten av displayet”, de andre knappene for volumet vil være i form av en stolpe.

iPhone 6 er veldig populær

iPhone 6 kupplet uten skarpe kanter displey

Målet er å redusere tykkelsen på enheten. Dette er bare spekulasjoner om enheten på bildene faktisk er den virkelige. Hvis du er en iPhone 6 Hvis du vil kjøpe, må du sjekke ut disse bildene fordi de ble publisert av de samme personene som først viste iPhone 5 Mini med Retina -skjermen. Teknologien fortsetter å imponere med nye, vellykkede fremskritt. Dette er akkurat det som kan observeres med den nye iPhone 6.

tynne tykke, reduserte taster volumlinje forbedret

nye nåværende dyre tynne lettere teknologier utvikler seg     imponerende designfunksjon vakkert trendy populært merke

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære