15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lenestol i rotting inspirert av månen – La Luna av Kenneth Cobonpue

rotting lenestol la luna kenneth cobonpue round moon ash farge

Den lille La Luna rotting lenestol er resultatet av kreativ tenkning og tradisjonell flettekunst, kombinert i et sofistikert design. Den introduserer dette tradisjonelt rustikke materialet med et nytt elegant mønster for å lage et sofistikert moderne møbel. Selv om La Luna er formet som en klassisk lenestol, er designet en elegant tolkning av den ellers robuste kombinasjonen av rotting og tre.

La Luna rotting lenestol med en interessant vev

lenestol i rotting med lett krakk la luna kenneth cobonpue

Det sfæriske Lenestol i rotting ble laget av Kenneth Cobonpue designet en industridesigner fra Cebu på Filippinene. Lenestolen La Luna er sterkt påvirket av naturen. Formen på setet inspirert og modellert av månen (la luna). La Luna ligner virkelig den rolige elegansen til månen. Den søte lenestolen er forsiktig sfærisk og fantastisk vevd for hånd og har en slående enkel estetikk til tross for sin robuste tekstur. Takket være det presise håndverket og flettet, kan mesterverket flyte i alle rom. Den elegante designen er egnet for innendørs og utendørs bruk og er veldig representativ i ventearealer til selskaper og hoteller. La Luna lenestol er tilgjengelig i to farger: aske og brun og subtilt vevd med to typer flett.

Lenestol i rotting – rund som månen

rotting lenestol la luna kenneth cobonpue round moon

Kenneth Cobonpue er en prisbelønt møbeldesigner og produsent fra Cebu. Han ble uteksaminert fra Pratt Institute i New York med industriell design og har jobbet i Italia og Tyskland. Han integrerer lokale materialer med nyskapende håndverk. Cobonpue -merket er kjent over hele verden for sine unike design. Hollywood -stjerner som Brad Pitt og medlemmer av kongefamilien er blant kjendisklientellet.

Treramme og trekkskum   lenestol i rotting la luna kenneth cobonpue sfærisk

komfortabel rotting lenestol lenestol i rotting la luna kenneth cobonpue treben

flettet for hånd med rotting  rotting stol la luna kenneth cobonpue moon form

en matchende krakkrotting krakk la luna collection kenneth cobonpue sideborddesign rottingkolleksjon la luna kenneth cobonpue sidebord i forskjellige størrelser rattan kenneth cobonpue

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære