15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Møbelideer i den klassiske gamma -stilen

klassisk sofa design gamma

Møbler ideer For klassisk interiør kan det høres litt gammeldags ut for noen, men disse store og elegante skinnmøblene fra Gamma vil absolutt aldri gå av moten. Tradisjoner er viktige fordi de går videre fra generasjon til generasjon, og de råder fremdeles i designerverdenen for nye konsepter og innovasjoner. Det kan sees fra første øyeblikk. Hvorfor disse møblene har stått tidstesten og er enda mer populære og populære i dag enn det pleide å være.

Møbelideer for alle fans av klassiske skinnmøbler

Hjørnesofa-hvit-Gamma

Produksjonen av det relativt nye møbelfirmaet Gamma peker tilbake på klassisismens tradisjoner. Møbelprodusenten ble grunnlagt i 1974, men produktene representerer en elegant retrostil. De edle møblene er håndlaget og mange erfarne ansatte har bidratt til at kundene kan glede seg over et ekte kunstverk hjemme. de Møbler ideer von Gamma er mangfoldige og imponerer med forskjellige tidløse design og fargevalg.

Klassiske møbelideer fra Gamma – produkter og samlinger

elegant-stol-skinn-stue

Blant annet er de imponerende Møbler ideer fra Gamma med flere interessante produkter og er delt inn i grupper og samlinger. Selskapet tilbyr for tiden sofaer, stoler, salongbord og er i ferd med å lansere en sengekolleksjon. Alle disse er nøyaktig ornamenterte eller ganske enkelt etterlatt. Det ble lagt stor vekt på sittekomfort – lange og koselige hjørnesofaer eller sofagrupper gir stuen et moderne utseende.

Klassiske sofaer – møbler ideer til stuen

mørk stue sofa

Et universelt og mangfoldig møbel som sofaen er fokus for Gamma -samlingen. Henne Møbler ideer er egnet for både små og store stuer. De er kombinert med persiske tepper og interessante salongbord, og selvfølgelig hører moderne kunstverk til på veggene som dekorasjon.

Salongbord og stoler – møbelideer fra Gamma

moderne-møbler-gamma

Sofabordene matcher de komfortable stolene og kan skape interessante sittegrupper. Fargene er beige og brune, og dette tradisjonelle og nøytrale opplegget får de vakre designene til å skille seg bedre ut. Sengen designer av gamma blir for tiden designet, men vi venter spent på dem – de vil sikkert bære denne uforglemmelige retro -stilen og fascinere oss.

Fra Abigail

Rundt multifunksjonelt salongbord

rundt multifunksjonelt salongbord

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære