15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne hus ved innsjøen

moderne minimalistisk hus

Den moderne villaen er et utmerket eksempel på minimalistisk arkitektur. Feriehuset ble designet av Min Day Architecture og ligger på Okoboji isreservoar. Den unike beliggenheten – midt i naturen – inspirerte arkitektene til å lage sitt design. Eierne spesifiserte et koselig hus med utsikt over innsjøen. Det er moderne Hus ved innsjøen utviklet.

Innsjøhus med moderne design

minimalistisk husdesign - hus på sjøen

Designerne brukte forskjellige materialer og systemer-trekonstruksjoner med stålrammer, hule betongpaneler, veggpaneler laget av aluminium, polykarbonat, laminat og andre toppmoderne materialer. Innsiden er imponerende Hus ved innsjøen med et elegant interiør med moderne og håndlagde møbler og teksturer av høy kvalitet. Møblene tilbyr en eksklusiv luksusklasse – det hvite kjøkkenet med kjøkkenskap laget av bjørketre og tre skinnende kjøkkenbenker av stål vil glede hver kokk. Fargede betonggulv og interessant belysning bidrar til å øke feel-good-faktoren. Spisestuen kobles sømløst til kjøkkenet – et rundt spisebord lover mange hyggelige kvelder med familie og venner. Neonrør belyser rommet og skaper en koselig atmosfære.

Luksuriøst og komfortabelt interiør – Haus am See

minimalistisk spisestue

farget dekorasjon - stue

I det indre av det moderne Hus ved innsjøen ingenting ble spart – eksklusive og verdifulle møbler fascinerer også i de andre rommene. Sterke farger på badene, for eksempel grønt eller oransje, samt store speil skaper en elegant atmosfære. Mange funksjonelle skap under vasken sørger for at hvert familiemedlem har sin egen lagringsplass. På soverommet kommer den vakre utsikten over innsjøen til sin rett takket være de minimalistiske møblene. At Hus ved innsjøen fra Min dag imponerer med sin stilige design og elegante interiør.

elegante fargede stoler

minimalistisk interiør – fargede stoler

Oransje møbler i stua

minimalistisk hus med flott utsikt

moderne kjøkken i minimalistisk hus

moderne minimalistisk kjøkken

moderne design - oransje bad

Moderne baderomsdesign

moderne hus ved innsjøen

Fasade i tre – hus ved innsjøen

stor glassvegg

Glassfasade – moderne minimalistisk hus

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære