15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

360 House of Subarquitectura, Spania

spiralhusdesign av Subarquitectura

Dette huset vil så å si snu deg i en sirkel. At  360 House of Subarquitectura er en moderne monolit i Madrid, Spania. Det heter 360 hus på grunn av formen. Den indre gårdsplassen, designet av den spanske arkitekten Subarquitectura, ser definitivt ekstraordinær ut. Du kan se den vakkert utformede spiralarkitekturen snurre rundt. Nei, det er ikke en optisk illusjon, det er faktisk slik det ser ut. Det er så utsøkt og likevel så naturlig, ikke sant? Man lurer på hvordan noe kan være så enkelt og så ekstraordinært på samme tid. Nå er dette huset ikke bare ekstraordinært og unikt. Det er en representasjon av enkelheten til et ekte geni.

Spiral struktur

spiralkonstruksjon fra huset

Det lineære arrangementet starter på det øvre nivået og slutter deretter overraskende på det nedre nivået med utsikt over bassenget. Ta en titt på bildene for å få en ide om denne fascinerende arkitektoniske designen. Du kan se at huset er en blanding av futuristiske og moderne stiler. Vinduene er på ytterveggen slik at rommene blir skjemt bort av den naturlige solen. Huset er omgitt av en nydelig hage. Det er perfekt for ettermiddagste eller bare å lese en bok i dagslys. Den sorte fasaden står i en veldig elegant kontrast til det vakre hvite interiøret.

Magnetisk mørk fasade

360 hus - nyskapende design

Dette hjemmet er ikke bare et kunstverk; det er en effektiv luksus. Du kan se hver eneste detalj av 360 hus Er vakkert designet og harmonerer perfekt med interiørets design og stil. Huset er innredet med moderne, stilig og veldig elegant.

spiralhusdesign av Subarquitectura

spiralhusdesign av Subarquitectura

Sirkulær arkitektur - sett bakfra

360 hus etter plan for Subarquitectura

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære