15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

minimalistisk arkitektur – moderne hus i Portugal

Designet av CORREIARAGAZZI Arquitectos

moderne minimalistisk arkitektur

Det moderne huset ligger i Lousado, Portugal. Takket være den ekstraordinære arkitekturen har bygningen en flott attraksjon og vekker nysgjerrighet. Det ser fantastisk ut og smelter inn i miljøet på en unik måte. Den geometriske fasaden imponerer med sin form og skaper spenning. Vinkelrette rette linjer er for det minimalistisk arkitektur typisk, og dette moderne hjemmedesignet er intet unntak.

minimalistisk arkitektur – herregård i Portugal

minimalistisk-fasade-front

Det moderne minimalistisk arkitektur tiltrekker alles oppmerksomhet. Bygningen er en spennende blanding av betongfasade som beskytter eierens privatliv og et åpent oppholdsområde som kobles sømløst til det utvendige området. Den unike beliggenheten og de vakre omgivelsene øker feel-good-faktoren og gir virkelig avslapning. Det harmoniske forholdet mellom moderne arkitektur og natur understrekes av bruk av naturlige materialer – veggene er kledd med stein og tregulv forbinder alle rommene.

Moderne interiør – minimalistisk arkitektur i Portugal

minimalistisk husdesignterrasse

minimalistisk hus peis stue

Innvendig er alle veggene malt hvite, noe som gjør den perfekte bakgrunnen for en interessant dekorasjon. En peis i stua lover mange hyggelige timer med familien, selv om vinteren, og en utendørsterrasse ser ned på foten. de minimalistisk arkitektur  fra CORREIARAGAZZI Arquitectos ser innbydende ut til tross for den stabile fasaden. Det beste er at med mye fantasi kan du designe et elegant interiør. Denne moderne designen er ikke bare vakker, men også veldig praktisk og komfortabel og har mye å tilby beboerne.

moderne minimalistisk arkitektur i Portugal

minimalistisk-hus-design-portugal

hvit fasade – hus ved elven

moderne-hvitt hus

moderne landsted ved elven

minimalistisk landhusfasade

Tregulv i det moderne huset

minimalistisk innredning av tretrapp

minimalistisk husdesignblåkopi

minimalistisk arkitekturblåkopi

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Radiator for veggen med et innovativt design fra Runtal