15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stilig penthouse med minimalistisk interiørdesign

Bondi Penthouse i Australia

moderne takterrasse-Bondi-PenthouseBondi Penthouse -prosjektet er et fint tillegg til et eksisterende hus. I tillegg til representasjonen av en stilig penthouse med minimalistisk interiørdesign, er et originalt forsøk på å skape et sted hvor du kan slappe av når du ikke finner det hjemme. Prosjektet representerer et moderne interiørdesign på taket av en eksisterende bygning. Å være overbygd er planen helt klart vellykket på en så strålende måte.

Penthouse med minimalistisk interiørdesign i hvitt

moderne-minimalistisk-interiør-design

Bondi Penthouse er lokalisert i Sydney, Australia. For å være mer presis, ligger bygningen på en av regionens berømte og populære strender. Det sterke ønsket om å bo her motiverer MPR Design Group til å starte et slikt initiativ. I mellomtiden klarte de å dele sine nye ideer for moderne leilighetsinteriør med verden. Den stilfulle penthouse Bondi med minimalistisk interiørdesign er enkel og elegant nok til å oppnå begge ender.

Benkeplate i kjøkkenmarmor i glass – penthouse med minimalistisk interiørdesign

benkeplate i marmor i glass

skinnende-hvitt-enkelt-bad-design

Hemmeligheten bak penthouse med minimalistisk interiørdesign fra MPR Design Group skal bygge et lett metallisk kledd tillegg på taket av en eksisterende strandbolig. Fleksibiliteten til materialene som brukes i byggeprosessen gir penthouse et avantgarde-utseende. Slik at det også gjelder det minimalistisk interiørdesign passer inn. Den lyse belysningen understreker takkonstruksjonens moderne stil.

uvanlig peis i det minimalistiske interiøret

uvanlignicher-komfyr-minimalistisk-interiørdesign

Tregulvet, det persiske teppet og den komfortable sofaen i stua vekker tanken om at det moderne leilighetsinteriøret i Bondi Penthouse er en absolutt ikke-irriterende forlengelse. Hovedbygningen brukes ganske enkelt som en base. Den store benkeplaten i marmor med innebygd vask og kokeplate er nok til å skape et nydelig kjøkken og litt stilig plass Penthouse med minimalistisk interiørdesign  lagre.

Abigail

dynamiske linjer i det hvite minimalistiske interiøret

runde linjer-hvit-minimalistisk-innredning

Spiraltrapp til penthouse på taket

vindeltrapp til penthouse -taket

minimalistisk leilighetsinteriør

minimalistisk leilighetsinteriør

moderne enkelt bad design

moderne-minimalistisk-bad-design

Bondi Penthouse Australia

Bondi-Penthouse-MPR-Design-Group-plan Bondi penthouse blåkopi

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære