15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne arkitektur i Brasil

Bromelia House av Urban Recycle Architecture Studio

minimalistisk-moderne-arkitektur-brasil

Dette er fantastisk moderne arkitektur  i Brasil presenterer et minimalistisk hus. Husets spesielle beliggenhet er Salvador, Bahia, Brasil og dets arkitekter – plutselig ble det dannet et designteam. Navnene deres er Diego Viana Gomes, Juliana Meira Araujo Aguiar og Saul Kaminsky Bernfeld Oliveira. De presenterer oss alle for sin egen visjon om en vakker, komfortabel og original boligbygning under navnet Urban Recycle Architecture Studio.

moderne arkitektur med glassfasade

moderne-arkitektur-glass-fasade

Bromelia House er fantastisk moderne arkitektur med et interessant grunnkonsept. Det er en to-etasjers bygning delt i to soner med en trapp. Første etasje består av en stue, amerikansk kjøkken og noen funksjonelle rom. Andre etasje er designet med kreative og komfortable soverom og bad – for beboere og gjester, selvfølgelig.

minimalistisk moderne arkitektur

minimalistisk-fantastisk-arkitektur-hus

 de moderne arkitektur Bromelia House ble fullført i 2011 av Urban Recycle Architecture Studio. Den introduserer en miljøvennlig arkitektur. Arkitekter foretrekker å bruke den solide og kjente kombinasjonen av betong og stål for sine design. Fasaden og de indre rommene er pyntet med fint tre. Så dette huset kan kalles en klassisk, praktisk og moderne arkitektur innen plan og konstruksjon.

minimalistisk interiørdesign

Interiøret i Bromelia House er påvirket av minimalisme. Publikum kan se noen virkelig velorganiserte og tilrettelagte rom. Lyset dempes gjennom vinduene med silkegardiner, slik at kos og harmoni i den fantastiske arkitekturen forblir hemmelig for omverdenen. Så ingen kan forstyrre dine glade og hyggelige øyeblikk i dette huset.

Abigail

varme farger i interiørdesign

varme nyanser-interiørdesign

vakker utsikt-fra-huset

energisparende hus Brasil

Bromelia House Brasil landskap

Bromelia House nettstedskart

Urban-Recycle-Architecture-Studio-plan

Previous Post
Levende spisestue design – Nyt et måltid med farger
Next Post
Stilig penthouse med minimalistisk interiørdesign