15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Rika pilleovn med moderne design

Rika pelletsovn moderne design

Bærekraft, av hensyn til naturen og moderne design, kjennetegner en Rika pelletsovn. Med sin unike design vil en pelletsovn helt sikkert matche din interiørdesignstil. Med tidløse og individuelt skiftende sidepaneler tilbyr den varme og komfort selv i store rom på opptil 100m2 og til og med i renoverte gamle bygninger. Noen få modeller vil overbevise deg om denne høyeste standarden.

Rika pelletsovn med høy effektivitet og eksklusiv teknologi på riktig nivå

Rika Topo 2 pelletsovn

I dagens artikkel retter vi oppmerksomheten mot dette Rika pelletsovn med sine modeller – Topo II, Miro, Kapo og Roco. Disse ovner er populære fordi varmen kan merkes i rommet på veldig kort tid, og designet fascinerer alltid med dynamikken. Rika Topo II, for eksempel, har en stor beholder, helautomatisk askefjerning og berøringsskjermkontrollsystem. Stålkroppen er svart og fargen på kledningen varierer mellom varm sandstein, kleberstein grå og steinhvit. Alle Rika pelletsovner er produsert i henhold til den høyeste teknologien og kvaliteten og forfiner alle boområder.

Rika pelletsovn med utmerkelse for kvalitet og komfort

Kjøkken-spisestue-Kapo-Pellet-åpen-høy-og-smal

Pika pelletsovn tilbyr komfort og ro i hvert øyeblikk. Takket være den trinnløse motoren er det ingen klokkelyder og berøringsskjermen styres til og med via SMS, slik at når du kommer hjem, blir du innhyllet i varmen når du kommer inn i stuen. Ytterligere fordeler vil være selvrensende med minimal innsats og dermed oppnådd lengre oppvarmingstid, samt jevn fordeling av den varme luften, uten støv, uten støy. Den forvrengningsfrie og absolutt lufttette støpte døren sikrer optimal sikkerhet hjemme. Allerede overbevist !? La oss se på bildegalleriet.

Underholdbare overflater og tidløst design av Rika Miro

Design av Miro pelletsovn

Med en stor skyvedør og Rika WiFi-kontroll via nettbrett eller smarttelefon, er Rika Roco et skikkelig blikkfang

smal-design-av-Roco

Kapo -modell med Rika -display og variabel kledning

Stål-kropp-utskiftbare-i-forskjellige-design-Kapo

Kapo -design passer i alle rom

Stålkropp og -jakke-utskiftbar-kapo

Sandsteinbekledningen til Topo II ser ut som tre

Pellet-komfyr-med-svart-grill-og-tre-finish

med-tre-versjon-bio-vennlig

I skiferhvitt for mer tidløshet

med naturstein og kalksteinfinish

 For et naturlig miljø med et flott design av MiroTidløs-eleganse-av-Miro-Pellet-åpenRamme-topp-i-svart-side-naturstein-look-MIROmed-forskjellige-design-og-utførelse-Miromed-tre-eller-med-naturstein-finish-Rocosvart-med-hvit-kant-Rocomoderne versjon-med-display-på siden-Roco

Previous Post
Levende spisestue design – Nyt et måltid med farger
Next Post
Stilig penthouse med minimalistisk interiørdesign