15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Topp 10 nyttårstradisjoner og overtro

godt nytt år festtradisjoner

Det er mange typiske og ikke så typiske Nyttårstradisjoner og overtro du kanskje har hørt om – men det er også noen som garantert vil overraske deg. Vi presenterer deg topp 10 av de beste tradisjonene for det nye året.

Topp 10 nyttårstradisjoner og overtro – Fyrverkeri

Nyttårsaften 2013 Fyrverkeri

Vi starter topp 10 nyttårstradisjoner og overtro med fyrverkeriet – en skikk som opprinnelig var ment å skremme de onde ånder – i dag er et festlig symbol på nyttårsaften som gir glede for mennesker.

Nr. 9 – nyttårstradisjoner – nyttårsforsett

Nyttårsforsett

Den niende plassen for nyttårstradisjoner går til resolusjonen for det nye året. Prøv å sette deg realistiske mål og lag en plan for hvordan du kan gjøre drømmen din til virkelighet. Ingen løfter er gratis – det viser at du er bestemt og belønner hardt arbeid. Foreldrene kan gi et løfte sammen med barna. Det viktigste er at denne oppløsningen er ønsket av alle og fremstår som en enighet. Der det er en vilje, er det en måte – familiemedlemmer vil stimulere hverandre til å holde løftet.

Nr. 8 nyttårstradisjoner- nedbetaling av pengegjeld

Nyttårstradisjoner-gir-penger tilbake

Det pleide å bli trodd at før slutten av hvert gamle år bør du betale ned gjelden din. I dagens hektiske liv er det ikke alltid mulig – men du kan i det minste klargjøre argumenter med familie og venner slik at du kan få et stille avbrekk sammen.

Nummer 7 nyttårstradisjoner – kyss ved midnatt

Kyss midnatt nyttårsaften

Hvilken bedre måte å si farvel til det gamle året på enn å kysse favorittpersonen din? I USA er det nesten obligatorisk å kysse ved midnatt – selv ved store feiringer er dette en fin måte å skape en romantisk stemning på.

Nummer 6 nyttårstradisjoner – synge sanger

Nyttårs populære sanger

Dette flott nyttårstradisjoner er perfekte for alle musikalske og kunstneriske sjeler – tidligere begynte skotske familier tradisjonen med å synge diktet Auld Lang Syne hvert nye år. I dag har denne skikken dødd ut, i alle fall er det en god idé å synge en sang med familie og gjester – slik skaper du en stemning i begynnelsen av kvelden.

Nr. 5 – Nyttårstradisjoner og overtro

Nyttårstradisjoner

En gammel og merkelig overtro i USA er at den første personen som gikk inn i huset ditt etter midnatt, er et tegn for året etter – hvis personen er ønsket og elsket, vil det neste året bare bringe godt og omvendt – hvis personen er uønsket, kommer det neste året ikke til å gå veldig bra. I dag kan du ganske enkelt tilbringe festen med dine favorittfolk – året vil sikkert være likt.

Nr. 4 og nr. 3 – Nyttårstradisjoner og overtro – lazing

Lat etter nyttårsfest

To overtro er direkte relatert til det – den første er at på den første dagen i nyttår skal ingen gjenstander forlate huset – søppel inkludert. Den neste overtro høres enda bedre ut – ingen jobb den første dagen i det nye året. Ren avslapning – ingen klesvask, ingen oppvask, ingen søppel. Vanligvis sover alle og slapper av resten av dagen.

Nr. 2 – Nyttårstradisjoner og overtro – Spis, spis, spis

festlig mat nyttårsfest

 Nært knyttet til dette er andreplassen – spis så mye du vil – jo mer du spiser, desto mer penger får du i løpet av det neste året. Gå ned i vekt kan starte fra 2. januar.

Nr. 1 – nr. 4 og nr. 3 – omgir deg med familie og venner

Nytt år midnatt

Våre favoritt overtro og nyttårstradisjoner er nært knyttet til familie og venner – det sies at hvis du er omgitt av kjærlighet i begynnelsen av året, vil hele neste år være kjærlig.

Fra Abigail

Previous Post
Levende spisestue design – Nyt et måltid med farger
Next Post
Stilig penthouse med minimalistisk interiørdesign