15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Alt for å holde Bulthaup -kjøkkenet ryddig

Bestill-kjøkken-for-Bulthaup-kjøkken-skap-bestikk

Luksuriøse kjøkken er svært sjeldne, spesielt de som er spesielt unike og vakre, og er laget for å gjøre kjøkkenene våre ikke bare funksjonelle, men også herlige. Bulthaup -kjøkkenet presenterer et ønskelig bomiljø.

Bulthaup kjøkken – pent kjøkkenutstyr

Ryddig-kjøkken-av-Bulthaup-kjøkkenutstyr

Hovedmålet med Bulthaup er å lage enkle, men vakre kjøkkendesigner med skulpturelle elementer og vakre frontlinjer. Selskapet kombinerer eleganse med funksjonalitet for å komplementere estetisk, presis og selvfølgelig praktisk design på ethvert kjøkken.

Bulthaup -kjøkken tilbyr rikelig med lagringsplass

Ryddig-kjøkken-fra-Bulthaup-bod-ide

Bulthaup er kjent over hele verden for sine vakre kjøkken- og boderideer som ikke kan beskrives med enkle ord. Med sin innovasjon og presisjon er designene praktfulle kunstverk. Det er svært sjelden at så dypt håndverk og lidenskap skapes i et interiør. Kjøkkenet fra Bulthaup har eleganse og praktisk som ingen andre selskaper har vist på denne måten. Bulthaup er definitivt en av de største moderne, luksuriøse kjøkkendesignerne i verden. Selskapet jobber, fascinerer og inspirerer mange talentfulle sinn rundt om i verden med sin perfeksjonisme og innovative styrke.

Skjærefjøl

Ryddig-kjøkken-av-Bulthaup-skjærebrett

Bulthaup ble grunnlagt i Bodenkirchen i 1949 av Martin Bulthaup, som gjorde en gammel kvern til en møbelfabrikk. To år senere begynte han å lage kjøkkenskap med materialer av høy kvalitet og innovativt håndverk. Skapene ble veldig populære i først Tyskland og senere over hele Vest -Europa. I et par tiår begynte selskapet å eksperimentere og utvikle noen av sine fineste kjøkkendesigner. De skaper en ny trend når det gjelder kjøkkendesign som brukes av andre designere rundt om i verden til i dag.

stor kjøkkenøy

Bestill-kjøkken-av-Bulthaup-stor-kjøkken-øy

Noen av de mest minneverdige verkene til Bulthaup er “The Kitchen of the Future”, designet i 1970, den elegante, men samtidig samtidige “Contur” i 1978 og “System b”. Den siste er designet i 1982 og er uten tvil det mest innovative arbeidet den ble utført på den tiden. Bulthaups kjøkken er bokstavelig talt laget for matlaging og ser til og med ut som et interessant laboratorium. Det er veldig godt konstruert og svært funksjonelt. Med sin store øy i midten er arbeidsflaten atskilt med små stier. Dette kjøkkenet ble modellen i flere tiår etterpå. Vi kan definitivt kalle Balthaup en pioner og mester i naturlige former og funksjonalitet.

Krydderglass

Bestill-kjøkken-fra-Bulthaup-krydder

Bestill-kjøkken-av-Bulthaup-kniver

Bulthaup B3

Moderne-kjøkken-Bulthaup-b3

Bulthaup vet

Bestill-kjøkken-av-Bulthaup-hvit

hvitt og minimalistisk

Ryddig-kjøkken-av-Bulthaup-hvit-minimalistisk

Bulthaup kjøkken med god lagringsplass

Bestill-kjøkken-av-Bulthaup-tre-skap

Orden og minimalisme

Bestill-minimalistisk-kjøkken-av-Bulthaup

 Bestill på Bulthaup -kjøkkenet

Bestill-kjøkken-for-Bulthaup-lagringsplass

Bestill-kjøkken-av-Bulthaup

Kjøkken i tre

Bestill-kjøkken-av-Bulthaup-tre-design

Bestill-kjøkken-av-Bulthaup-krydderglass

Bestill-kjøkken-av-Bulthaup-bestikk   Ryddig-kjøkken-av-Bulthaup-innebygde apparater

greit kjøkken fra Bulthaup

Bestill-kjøkken-av-Bulthaup-tre-front

Previous Post
Levende spisestue design – Nyt et måltid med farger
Next Post
minimalistisk arkitektur – moderne hus i Portugal