15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Oppblåsbar lenestol anda av Tehila Guy

Oppblåsbar lenestol Tre-og-nylon-gjennomsiktig stol

Tehila Guy presenterer “anda” den gjennomsiktige lenestolen som et avsluttende prosjekt på slutten av studiene ved Academy for Art and Design i Bezalel i Israel. Oppblåsbar lenestol, som regnes som et flatt hus, ble designet under tilsyn av universitetsprofessor Hanan de Lange. Alle bildene er takket være Tehila Guy.

Oppblåsbar lenestol og ideene bak

Oppblåsbar lenestol flott utførelse-av-designer-lenestol

Tehila Guy deler noen tanker, ideer og følelser som inspirerte henne til å designe en “annerledes” lenestol. Oppblåsbar lenestol oppstår etter at designeren har fulgt flatpack -møblene og de tilbakevendende designene og materialbruken, samt produksjonsmetoder og estetikk for møblene i den moderne verden med interesse. Hun ønsket å designe en lenestol med et annet utseende og overraske det menneskelige øyet i en fartsfylt verden der vi har blitt mettet med nesten alt på markedet. Hun lyktes også. En viktig del av produksjonsprosessen er å endre det vanlige trekket ved å øke plassen i stua takket være emballasje og samtidig skape et komfortabelt og ganske stort sete. Etter mye forskning og analytisk arbeid med oppblåsbare strukturer, som kommer fra 1960 -tallet som billige relikvier med begrenset bruk, blir designerstykket anda skapt.

Oppblåsbar lenestol – konstruksjonen

Oppblåsbar lenestol Desgner-lenestol-med-gjennomsiktig del

Designeren som streber etter et møbel som fungerer og passer inn i en stue, fører til bruk av treelementer som grunnlag. Oppblåsbar lenestol som er målrettet utviklet slik at den enkelt kan transporteres, settes opp og vedlikeholdes, og til en rimelig pris. Ifølge Guys var den største utfordringen med dette prosjektet å finne den riktige forbindelsen mellom den oppblåsbare delen og trekonstruksjonen. Designeren bestemmer seg for å gjøre treelementene synlige ved å gjøre setet mer gjennomsiktig. På denne måten gjør konstruksjonen hvert element avgjørende for utførelsen. Rammen og ryggstøtten er fylt med luft og omslutter sidene av armene, slik at fundamentet gir den nødvendige støtten ved hjelp av boblelignende puter og dermed forhindrer kollaps.

Anda lenestol med gjennomsiktig sete

Oppblåsbar lenestol Naturvennlig lenestol-gjennomsiktig

lenestolen-løses opp på rommet

Previous Post
Levende spisestue design – Nyt et måltid med farger
Next Post
Stilig penthouse med minimalistisk interiørdesign