15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Eksklusive luksusmøbler av Clive Christian

Benkeplate i marmorkake

I motsetning til andre møbelbedrifter, lager Clive Christian sitt Luksusmøbler bare i utstillingslokaler. Det høres kanskje litt uvanlig ut, spesielt for en møbelprodusent, men de produserer bare eksklusive møbler. Etter å ha sett på designene hans, vil ordet luksus få en ny betydning. Det er en førsteklasses, topp møbelkolleksjon som du ikke ser hver dag.

Luksus møbeldesign – samling av Clive ChristianKrystall lysekrone-luksus interiør-spisestue

Selskapet for Luksusmøbler ble grunnlagt i 1978 og har siden vært ekspert på bærekraftige, miljøvennlige og flotte møbler. Selskapets motto forklarer best selskapets politikk og oppgave. Deres ledende prinsipp er – Miljøet vårt er miljøet til barna våre. En av mange grunner til at Clive Chrisitans møbler er så unike og enestående, er fordi de er laget med biomasse og resirkulerbar energi, noe som er en garanti for at miljøet er beskyttet.

Luksusmøbler for kongelig interiørelegant-beige-tapet-himmelseng soverom

Tilkoblingen til naturen øker tiltrekningen til Clive Christians kreasjoner mye. Et annet salgsargument er selvfølgelig design og materialer. Hva kan være mer fascinerende enn et nydelig, kongelig soverom Luksusmøbler, eller være et klassisk kjøkken?

Luksusmøbler bringer stil inn i hjemmet

elegant-møblering-idé-stue-kongelig stil

Den fine produksjonen av Luksusmøbler bidrar til å øke populariteten til møbelbedriften. Clive Christians utstillingslokaler er alltid nydelige og imponerende. Møblene er en ekte perfeksjon og skaper en romantisk, nostalgisk atmosfære. Fargeskjemaene er hovedsakelig hvite, hvorved den naturlige trefargen ofte beholdes og sikrer en koselig atmosfære.

Naturmaterialer og nøytrale fargevalg

Trevegg-elegant-spisestue-møbler

Trepaneler på veggene, rik dekorasjon og mye glass definerer interiøret i Clive Christian. En benkeplate i marmor er nesten gitt på kjøkkenet, mens krystalllysekroner skaper en mystisk atmosfære på soverommet. Aksenter angis av subtil farget belysning.

Hvitt kjøkken med mange pyntegjenstander

hvit kake øy-kongelig stil

Klassisk toalettbord med speil

klassisk-toalettbord-med-speil

Kremfarget luksusskap

kremfarget luksusskapinnredning

Rosa, diskret kjøkkenbelysning

rosa-farget-subtil-kake-belysning

Previous Post
Levende spisestue design – Nyt et måltid med farger
Next Post
Stilig penthouse med minimalistisk interiørdesign