15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den moderne husdesignen i Phuket av KplusK Architects

eksotisk hus i phuket

Fantastisk i hver eneste detalj, denne tilbyr moderne husdesign i Phuket luksuriøs, rolig og avslappende atmosfære. Den enorme boligen, som nå er til salgs, blir designet av Hongkong-baserte studio KplusK Architects i samarbeid med Deborah Oppenheimer Interior Design. Den inneholder syv soverom og syv bad, romslige oppholdsrom og mange utearealer.

Magisk basseng i det moderne huset

eksotisk husdesign - fantastisk basseng

Plasseringen for moderne husdesign i Phuket presenterer et stort grønt område. Det er stort sett gress, omgitt av noe løvfellende og tropisk skog. Det beste med stedet er at det har god havutsikt fra to motsatte sider, noe som er en sjelden tilbud. Klimaet er bra for strand- og friluftsaktiviteter, boligen tilbyr deg mange av disse.

luksuriøs, rolig og avslappende atmosfære

eksotisk husdesign - stor stue

Den elegante fasaden av moderne husdesign i Phuket er designet for å skildre storhet. Baksiden er helt åpen mot havet med et romslig dekk og svømmebasseng rett foran stranden. To viktige konstruksjoner som hytter med skråtak tiltrekker oppmerksomhet. De er arrangert symmetrisk på begge sider av bygningen, koblet til hoveddelen. Mellom dem fører en hvit trapp til spisestuen og salongen, som er dekket med tretak. I midten er det et tre som fullfører komposisjonen perfekt.

stor luksuriøs spisestue

eksotisk hus - brune spisemøbler

I tillegg til det utsøkte utvendig arbeidet, har dette moderne husdesign i Phuket også en utrolig stilig og uttrykksfull interiørdesign. Den grunnleggende utsikten over interiøret er satt av de hvite gulv, vegger og tak i skapet. Under det hvite i rommene skaper den rike, men balanserte bruken av mørke elementer en sterk og innflytelsesrik kontrast. Slike elementer er vinduskarmer, bord og noen andre møbler og dekorasjoner. Helhetsinntrykket av utformingen av dette moderne husdesign i Phuket trollbinder du deg med stil, luksus og detaljer.

av K.H. Christova

Nydelig bassengdesign

eksotisk hus i phuket

Sol og skygge ved bassenget

eksotisk basseng i moderne hus i Phuket

trendy veggdekorasjon

eksotisk husdesign - veggdekorasjon

overdimensjonert sofa i et eksotisk husdesign

hvit moderne trapp med svarte rekkverk

moderne hjemmekontordesign

Hjemmekontor med hvit design

Fantastisk utsikt fra soverommet

luksuriøst hvitt soverom design

Baderomsdesign i hvitt

luksuriøst hvitt bad design

eksotisk design - hvitt bad

Previous Post
Levende spisestue design – Nyt et måltid med farger
Next Post
Stilig penthouse med minimalistisk interiørdesign