15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bygg en liten vertikal hage av Euro -paller

vertikal hage fra euro -paller bygger praktisk talt blomsterpotter

Konseptet med vertikal hagearbeid blir mer og mer populært fordi de fleste ikke har mye plass i hjemmet eller hagen. For å overvinne dette problemet har det dukket opp mange kompromissløsninger de siste årene. For eksempel en vertikal hage på balkongen der friske urter vokser noen få skritt fra kjøkkenet ditt. Komfortabelt er det ikke? Nå som ideen allerede er avklart, la oss ta en titt på denne lille vertikale hagen du har bygge fra euro -paller kan.

 vertikal hage laget av euro -paller

Bygg en vertikal hage av europaller som henger i blomsterpotter i aluminium

Denne trekonstruksjonen vil forbedre hagedesignet ditt, spesielt hvis du ikke har så mye plass. De eneste verktøyene du trenger er en hammer og et par spiker. Avhengig av hvor du vil bygge din lille vertikale hage, kan du også trenge litt ledning, skruer, etc..

Å lage en vertikal hage av trepaller

vertikale hagepaller aluminium blomsterpotter

Byggeinstruksjonene er veldig enkle, og prosjektet kan gjøres veldig enkelt i noen få trinn. Bare tre treplankene ut av pallen og spik dem til en forberedt ramme. Spiker deretter boksene på plass, men ikke glem å lage noen hull på bunnen av boksen for drenering. Planter deretter blomstene.

   bygge med euro -paller instruksjoner for å arrangere blomsterpotter vertikalt

euro pall møbler ideer

Previous Post
35 ideer til ansiktsmaling for karneval med instruksjoner
Next Post
Tinker med kleshengere i tråd – 10 uvanlige DIY -ideer