15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag gigantiske såpebobler selv – en morsom idé

diy idé såpebobler morsomme barn store

I dag vil vi introdusere deg for noe morsomt som ikke bare barna dine, men også du definitivt vil like. Alle elsker såpebobler, det må du innrømme. Men hva ville du tenkt hvis vi viste deg hvordan lag gigantiske såpebobler selv kan? Det høres komplisert ut først, men du vil oppdage at det ikke er det. Hva du må forberede og gjøre, forklarer vi i den følgende guiden.

Lag gigantiske såpebobler selv – du trenger:

oppvaskmaskiner lager gigantiske såpebobler selv

– Bomullstau (helst 100%)

– to stenger (fiskestenger er veldig passende)

– vekter (f.eks. større nøtter)

Lag gigantiske såpebobler selv – Til såpevannet du trenger:

j smørepulver såpebobler ingrediens såpevann oppskrift

– Oppvaskmaskin (f.eks. Passform)

– J-Lube-pulver (tilgjengelig på Amazon)

– Vann

– bakepulver (valgfritt)

Selv om tauet er laget av 100% bomull, er det vanligvis et plasttau i midten. Du må fjerne dette først. For å gjøre dette, trekk den bare ut. Det ytre laget trekker seg sammen slik at plasttauet ikke kan trekkes ut lenger etter et bestemt tidspunkt. Hvis dette skjer, bare strekk dekselet fra hverandre igjen, og du kan fortsette. Med det gjenværende, hule tauet kan du nå lage helt gigantiske såpebobler selv. Tre tauet gjennom mutrene. På denne måten holdes tauet nede og mer stabilt. Bind deretter tauet til pinnene eller pinnene på en slik måte at det opprettes en trekant og “verktøyet” er klart.

Såpebobler for moro og underholdning

gigantiske såpebobler lager oppvaskvann selv

Deretter må du lage såpevannet som du kan bruke til å lage gigantiske bobler selv, og slik fungerer det. For å gjøre dette, legg ca. 640 ml oppvaskmaskin i en stor beholder. Tilsett en teskje J-Lube og bland godt med en trepinne. Pulveret skal oppløses og danne en gelignende masse. Tilsett deretter totalt 11 liter vann, rør blandingen godt etter hver tredje. Det er viktig at J-Lube-pulveret har løst seg godt opp før vannet tilsettes. Ellers vil det oppstå skum og bobler, som vil ta lang tid å forsvinne. Hvis du vil kan du legge til 3 ts bakepulver. Dette vil gjøre boblene vare bedre og lengre. Og så er såpevannet ditt allerede klart, og du kan nå bruke det til å lage gigantiske såpebobler selv.

Litt øvelse for gigantiske såpebobler

store såpebobler gjør dine egne ideer fargerike

Men selv da er det noen ting du må huske på. For at du selv skal få den gigantiske såpeboblen, må du selvfølgelig først dyppe tauet i såpevannet. Når du tar den ut, må du ikke åpne den ennå. Når du har trukket hele tauet ut av vannet, tar du pinnene forsiktig fra hverandre. Selve boblen dannes ved å lukke åpningen i tauene på slutten. Også det må skje veldig sakte. Ellers vil boblen sprekke. I det hele tatt vil dette kreve litt øvelse og tålmodighet, men du vil sannsynligvis bli vant til det på kort tid.

Tilbringe tid utendørs med såpebobler

barn leker såpebobler gjør det selv utendørs idé

En enklere måte du kan lage gigantiske såpebobler på selv er å lage et nettverk av tau inne i trekanten. Dette skaper flere mindre såpebobler i stedet for en stor såpebobler. Men for dette vil du oppnå raskere suksess, der selv vind ikke kan forstyrre deg.

Så hvis du skulle bli plaget av kjedsomhet igjen, vet du nå hva du skal gjøre for underholdning. Vi håper du har det gøy med å lage den gigantiske såpeboblen selv!

Lag gigantiske såpebobler selv – En enkel oppskrift 

såpeboble fargerik vann diy idé barn underholdning

Previous Post
17 moteantrekk – stilige kombinasjoner for kvinner
Next Post
Interessant idé for hagedesign gjør hagearbeid enkelt