15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design bårerammer med forskjellige teknikker – 17 håndverksideer

design bårerammer 3d-fugler-kjærlighet-klesklyper-blå

Bare fordi du ikke er kunstnerisk begavet, betyr det ikke at du ikke kan designe et lerret selv. Det finnes et stort utvalg håndverksideer som du kan trylle frem spesielt originale bilder på lerretet. Lerretet for maling, også kjent som en båreramme, gir muligheten til å implementere forskjellige teknikker for unike resultater. Noen ideer om hvordan Design båren Vi vil presentere deg med instruksjoner i denne artikkelen, slik at du kan prøve dem selv.

Design av bårerammer – ideer med forskjellige teknikker

design bårerammer hexagaon-glamour-glans-enkel-idé

Kreativ design av bårerammer kan være så enkelt. Litt pent papir og lim kan være nok til å lage unike bårerammer. Så du bør ikke nødvendigvis kunne male godt for å skape en kreativ dekorasjon med båren. For denne ideen om å designe en båreramme, trenger du blankt, glitrende og matt papir i hvilken som helst farge, et lerret av hvilken som helst størrelse, et slag med en sekskant som motiv og lim. Det er best å velge bare tre eller fire farger som passer godt til hverandre. Ulike nyanser av samme farge er en like flott måte å lage vakre fargekombinasjoner.

Design bårerammer med trendy sekskantmotiver

Lag bårerammer med hull-sekskant-lim-uhu-lim

Avhengig av størrelsen på lerretet, trenger du mange sekskanter. Det er best å bruke et slag for å gjøre alt jevnt. Du finner forskjellige motivslag i hver håndverksbutikk. Forhåndsslag et visst tall, og spred dem deretter ut på lerretet. Ta dette trinnvis. Slå ut de neste sekskantene og legg dem tilbake på båren. Så du kan snu dem om igjen om nødvendig. Bare pass på at de enkelte sekskantene ikke sitter oppå hverandre. For å designe bårerammen er det bare å lime sekskantene på plass.

Lim motivene på plass

design bårerammer lerret-lim-huebsch-idé-wandgestaltung

Sørg for at nok lim påføres kantene slik at de blir godt festet og ikke stikker ut senere. Du bør klippe sekskantene til kantene med saksene slik at de ikke stikker ut. Alternativt kan du også prøve å lime de utstående delene på hver side. Resultatet er ekstremt attraktivt og ser samtidig moderne og stilig ut. Så hvis du vil lage glamorøse bårerammer, bruk glanset papir eller maling. Den vakre bårerammen er perfekt som en original veggdekorasjon, der du bør velge farger som passer godt til ditt interiør. Den kan også utformes som en fin DIY -gave til en venn.

Design dine egne bilder på bårerammer

Båre-ramme-design-barn-idé-lommetørkle-utskrift-fargerike-farger

Du kan også designe vakre bårerammer selv med silkepapir eller serviettpapir. Her kan du dekorere lerretet med hvilken som helst farge. Lag et bilde fra forskjellige nyanser av en farge eller et slikt regnbuemønster. Det er imidlertid best å bruke fargerike papirer for et godt resultat. De lysere nyansene oversettes ikke alltid så godt på lerretet. Hvordan akkurat du får fargen på båren og hvordan du designer båren, finner du ut i følgende instruksjoner. Du må kanskje bruke hansker ettersom malingen gnir av fingrene.

Fargerikt sekskantmønster

Bår-ramme-design-fargerik-serviett-utskrift-kutting-barn-moro

Du velger selv motivene og kutter eller slår ut på forhånd. Dekk deretter båren med rikelig med vann. En skumbørste er best for dette. Fordel deretter motivene dine på den. Avhengig av hvor sterk du vil at fargene skal være, kan du spre et nytt lag vann på serviet eller serviettpapir. Dette tynner malingen igjen. Slik at du kan designe båren, må du la alt tørke nå. Fjern deretter papiret og nyt det resulterende designet. Denne teknikken fungerer spesielt godt med geometriske motiver som trekanter, femkanter og sekskanter.

Design bårerammer med barn

Båre-ramme-ballong-idé-sprut-pil-piler-barn-fødselsdag-spill-idé

Det er spesielt morsomt å designe bårerammer med barn. Ideen er fantastisk egnet for barnebursdager. Du trenger ballonger, et lerret, vaskbar maling og dart. Ballongene fylles med litt maling og blåses opp. Fest det deretter til lerretet med nåler. Barna kan nå bruke pilene til å trykke ballongene, noe som får malingen til å sprute på båren. De fargerike malingssprutene skaper et kreativt design som passer perfekt som en stemningsfull dekorasjon på barnerommet. Imidlertid er denne teknikken egnet ikke bare for barn, men også for voksne og hjelper til med å redusere stress. Imidlertid må du merke deg at når du designer båren med denne maleteknikken, sprøytes ikke bare lerretet, men også gulvet og, om nødvendig, veggen med maling. Derfor anbefales det å bare bruke det utendørs.

Chevronmønster med lyse farger

Bår-ramme-parkett-mønster-fargerike-lim-strimler-instruksjoner

Dette bildet er også veldig attraktivt. Du kan designe en slik båre individuelt. Denne ideen er like egnet for barn og voksne, og på denne måten kan du male virkelig kreative og originale bilder. Ved å bruke akrylmaling må du først male et bilde du vil ha på lerretet. Når malingen har tørket, lim limstrimler av samme størrelse på lerretet for å lage chevronmønsteret. La det være litt mellomrom mellom dem, så lag ledd, så å si.

Lag dekorative bilder selv

Båre-ramme-design-chevron-mønster-sikksakk-instruksjoner-nybegynner-forslag

Disse leddene fylles deretter ut med hvit (eller hvilken som helst annen farge du ønsker), noe som er en effektiv måte å designe båren på. Du kan ikke feste striper på noen deler av bildet. Ideen ser ekstremt interessant ut og kan implementeres med ethvert mønster og motiv. Fantasi kreves her.

Enkel idé for barn

båre-ramme-3d-design-sommerfugler-hulling-papir-blå

Barn kan også lage dekorasjoner til rommet sitt selv. Dette bildet med sommerfugler er en god idé synes vi. Få et slag med et sommerfuglmotiv og papir i hvilken som helst farge. Du er også velkommen til å velge andre motiver. De stansede sommerfuglene brettes litt i midten og limes deretter til lerretet. Når du designer båren, kan du også utstyre den med en pen bakgrunn på forhånd. Imidlertid bør fargen være lysere enn sommerfuglene, slik at de står i kontrast til den.

Design bårerammen dekorativt

båre-ramme-skall-sjøhest-lin-rustikk-hvit-farge

Hva med å designe båren med skjell? På denne måten kan du endelig bruke skjellene dine til noe fra ferien. Selvfølgelig kan blåskjell også kjøpes. Du trenger også et lerret som er dekket med lin og eventuell akrylmaling som du bruker til å male det sentrale området på lerretet for å skape en kontrastfull bakgrunn.

Lim blåskjell

Bår-ramme-design-sjøhest-lag-selv-muslinger-lim-sjablong

Nå trenger du først en sjablong for motivet ditt. Dette trenger ikke nødvendigvis å representere en sjøhest. Klipp ut malen og bruk en blyant for å overføre motivet til lerretet for å designe båren. Fordel deretter blåskjellene, men uten å lime dem på plass, slik at du kan gjøre noen endringer. Design først kanten på motivet og fyll deretter ut innsiden, hvoretter du fikser skallene med et sterkt lim. Et slikt maritimt motiv med skjell er perfekt for sommerens dekorasjon av leiligheten.

Design bårerammer med akrylmaling

båre-ramme-rustikk-strand-stil-blå-beige-striper

Dette bildet etterligner treplater og utstråler en viss strand -teft, som hovedsakelig oppnås gjennom valg av farger. Bildet er laget i flere trinn ved å legge til fargede striper. Hvis du når trinnet når du designer båren, hvor to farger overlapper hverandre, må du huske på at den første fargen må tørkes godt. Ellers kan begge fargene smelte sammen og skape en uønsket effekt.

Bilde med 3D -effekt

båre-ramme-fugl-bilde-3d-papp-brun-bakgrunn

For en vakker bakgrunn må du male lerretet ditt først. Mens malingen tørker, forbereder du emnet. Skjær dette ut av tykk papp og dekk det med scrapbooking eller innpakningspapir. Du designer deretter båren med dette motivet ved å lime den på lerretet. Motivet stikker ut gjennom den tykke pappa og danner et 3D -bilde. Dette ligner det på forsidebildet, som vi gir instruksjoner til slutt i artikkelen.

Enkel idé med klistremerker

båre-ramme-design-lett-inspirasjon-klistremerke-vintage-blonder

Du kan designe bårerammer veldig enkelt ved å bruke ferdige klistremerker. Disse attraktive variantene med blondedesign har en romantisk effekt og er godt egnet for en vintage dekorasjon. Du kan bare grovt klippe ut klistremerkene uten å fjerne dem fra folien og spre dem på lerretet for å finne et arrangement du liker. Så du kan fortsatt snu og bytte ut klistremerkene som du vil.

Design bårerammer – motiver i blondedesign

ramme-design-segl-tinker-ideer-diy-lerret-bilder

Når du har bestemt deg for et arrangement, kan du sette klistremerker på permanent. Du kan belegge det ferdige bildet, og nærmere bestemt motivene, med et beskyttende lag av for eksempel lakklim. Hvis du vil etterligne denne typen decoupage -teknikk for å lage en lerretramme, kan du be håndverksbutikken om et annet produkt.

Dekorer lerretet med blomster fra doilies

båre-ramme-doily-farge-lerret

Hvis du vil trylle frem en romantisk dekorasjon på et lerret, så er denne ideen perfekt. De vakre hvite blomstene er laget av små, runde doilies. Tynne kvister kan brukes som stilker for dette håndverksprosjektet. Først og fremst kan du designe lerretet ditt med hvilken bakgrunn du vil. Lyse pastellfarger er best for dette. Når malingen har tørket, kan du lime doilies og kvister på lerretet med det varme limet. Hvis du ønsker det, kan du dekorere blomstene ytterligere med elegante perler. En slik dekorasjon passer perfekt til leiligheter i shabby chic eller vintage stil.

Design bårerammer med knapper

lag bårerammer originale-tinker-idé-tre-knapp-blader

Du kan få et veldig pent bilde hvis du dekorerer lerretet med knapper. En god idé er et tre med blader som består av fargerike knapper. Mal først stammen og grenene på tretoppen på båren og lim deretter knappene på. Hvis du ønsker å designe en slik båre, kan du også fordele treet over fire lerreter og skildre de fire årstidene. I dette tilfellet bør du matche fargene på knappene og bakgrunnen med sesongen.

Scrapbooking papir

ramme-design-scrapbooking-papir-striper-fargerikt-bilde

Scrapbookingpapir kommer i forskjellige farger og med forskjellige motiver og mønstre. Få forskjellige modeller og kutt ut forskjellige strimler, men de har alle samme størrelse. Spred dem på lerretet for å lage en båreramme og lim dem på. Deretter er det bare å kutte av de utstående delene av stripene. På denne måten kan det lages en slags patchworkdekorasjon som kan skape en lykkelig stemning i alle rom. Det er derfor perfekt for barnerommet og kan forskjønne enhver vanlig vegg.

Idé laget av naturlige materialer

Bår-ramme-design-bokstaver-lag-kvister-pinne-pinne

For denne ideen om å designe en båreramme, tegner du omrisset av enhver bokstav eller motiv på det malte lerretet. Dette kan være barnets bokstav eller den første bokstaven i familienavnet ditt. Lim deretter pinnene til den, som du kutter i ønsket størrelse for dette formålet. Etter det kan du dekorere med kunstig mose og andre ting og naturlige materialer for å skape den stemningen du ønsker.

Geometrisk design

Bårerammer-geometriske-motiver-trekanter-maling-rosa-grå

Denne ideen for å designe en båreramme er også en ekstremt rask og enkel modell. Dekk lerretet med papirbånd slik at du får det mønsteret du ønsker. I dette tilfellet ble det valgt trekanter som ligner et ødelagt speil. Mal trekanter og fjern strimlene mens malingen fortsatt er våt for å unngå sprekker senere ved fjerning. Vær forsiktig, ellers kan fargen blø langs linjene. For en kreativ design kan du bruke forskjellige farger for hver trekant. Denne lerretrammedesignidéen fungerer også godt for en gruppe mindre rammer.

Bruk sjablonger

båre-rammer-små-farge-sjablonger

Ulike sjablonger kan også brukes til å lage originale bårerammer. For å gjøre dette, må du først male lerretet i hvilken som helst farge og la det tørke. Legg deretter sjablongen på toppen og dupp den med en kontrastfarge, for eksempel hvit. Til dukking kan du bruke en spesiell duppbørste eller bare en svamp. Fjern deretter sjablongen og designet er klart. Du kan finne sjablonger med et hvilket som helst antall motiver og mønstre og dermed lage din egen individuelle dekorasjon.

Båreramme med wire og fuglemotiver – instruksjoner her.

Previous Post
Enebolig med glassfasade – arkitektur inspirert av 60 -tallet
Next Post
En luksuriøs sykkel laget av 24K gull – The Beverly Hills Edition