15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY terrarium med plante for en tropisk følelse i huset

plante terrarium diy glass ball design dekorasjon idé leilighet arrangement

I dag ønsker vi å introdusere deg for et interessant DIY-prosjekt som er fylt med masse farger og glade vibber i tropisk stil! Hvis du streber etter å legge en dose livfullhet til arbeidsområdet eller boarealet ditt, leser du den riktige artikkelen. Fordi her viser vi deg hvordan du gjør litt DIY terrarium med plante kan lage hjemme. For det første er det ikke vanskelig å implementere, og for det andre er det veldig enkelt å vedlikeholde. Med nødvendig tilbehør og litt fantasi kan du også lage et DIY terrarium med en plante for hånd på mindre enn en time! Vil du vedde? Bare følg guiden vår og kom i gang!

DIY terrarium med plante – mange designalternativer

terrarium plante diy glass ball shell ferie følelse småstein arrangement

Og hvis du bare vil lage et vakkert dekorativt element for hjemmet ditt som ikke krever vedlikehold og omsorg, så bare la planten stå som vist nedenfor! Fortsett å lese for å finne ut alle nødvendige detaljer for DIY -terrariet med plante!

DIY Tropical Style Plant Terrarium – Hva du trenger:

plante terrarium diy glassball henge småstein snegelskall

– en glassball

– sand eller grus

– Skalldyr

– fargerike små steiner

– et luftanleggssystem

– en papirparaply / cocktailparaply

DIY terrarium med plante – bruk sand eller småstein som underlag

plante terrarium diy underjordiske ideer sandstein småstein rød

I ferien ved sjøen i fjor sommer samlet jeg skjell, små steiner og glassbiter. Jeg har også veldig interessante blåskjell fra andre ferieturer som er like ideelle for dette prosjektet!

For DIY terrariumskjell, koraller eller snegelskjell

terrarium plante diy instruksjon prosjekt materialer blåskjell snegler korallstein

Og hvis du har små marmorfliser hjemme, kan jeg bare forestille meg at ditt DIY plante terrarium vil se bra ut! Fordi du godt kan bruke disse små marmorbitene nå!

Kombiner planten i terrariet med marmor- eller steinbiter

DIY terrarium med dekorasjonsmateriale for plantemarmorstein

Sett sammen DIY -terrariet med en plante

plante terrarium diy småstein rød natur bland jord jordkule

Er du klar til å starte prosjektet for DIY -terrariet med anlegg?! Nedenfor er noen enkle trinn for å lage ditt eget luftanleggsterrarium i tropisk stil! For DIY -terrariet med planter, begynn med å strø et lag med grus på bunnen av glassballen. Jeg ønsket å oppnå en farget effekt og bestemte meg for småstein i hvitt og rosa. Ser interessant ut, tror ikke det?

Idee til terrariumarrangementet med sand

terrarium plante diy sand arrangement idé dekorasjon paraply cocktail korall

Nå kan du eksperimentere mye med å arrangere prosjektet ditt. Se etter forskjellige alternativer og ordninger til du er fornøyd med utseendet på ditt DIY plante -terrarium. Du kan integrere de fargede steinene i arrangementet her! Som du kan se, legger jeg mange små ting i tropisk stil inn i dette prosjektet: bruk fantasien din slik at du kan lage en visuell fremstilling av din perfekte dag på stranden. Her er noen flere luftige ideer i tropisk stil:

DIY terrarium med plante – prøv flere varianter

DIY terrarium med plantematerialer småsteinrødt glasskorall

Velg din endelige design og lag ditt DIY plante -terrarium! Vi har kommet til den beste delen av dette prosjektet: det kan hele tiden utvikles ettersom du kan endre små detaljer eller legge til noe annet du synes passer for ditt luftanleggsterrarium over tid. Hvis du blir lei av et bestemt utseende for terrariet ditt med luftplanter, kan du endre utseendet med en gang og nyte DIY -arbeidet ditt igjen!

Cocktailparaply for eksotisk teft i terrariet

DIY terrarium med plantesand instruksjoner design dekorasjon idé

plante terrarium diy paraply grønne røde steiner korall instruksjoner

DIY terrarium med planteplanter graeser marmorbiter materialer

Ikke glem å gi DIY -terrariet med planter som har et spesielt tropisk preg ved å legge til en søt liten cocktailparaply!

plante terrarium diy idé arrangement inspirasjon tropisk ferie

Du kan plassere papirparaplyen på toppen av glassballen, eller du kan legge den til på innsiden. Det er viktig at arrangementet ditt i DIY -terrariet med planter ikke blir forstyrret! Men jeg kan forsikre deg, i begge tilfeller ser det bra ut med en cocktailparaply!

DIY terrarium med plante dekorasjon idé cocktail paraply

Som jeg nevnte i begynnelsen av dagens artikkel, er det i utgangspunktet ingen regel som sier at du absolutt må ha en plante i terrariet. Hvis du legger et stort muslingeskall der, kan luftanlegget være overflødig! Ditt DIY terrarium med plante vil sikkert minne deg på din siste strandferie eller det turkise vannet i det tropiske havet på lenge. Noen ganger er det de små tingene som hjelper oss å slippe unna stresset i hverdagen, ikke sant?! Vi ønsker deg kreativitet, fantasi og håndverk for å lage ditt luftanleggsterrarium!

terrarium plante diy akvarium småstein rød korall graeser plante paraply

terrarium plante diy arrangement dekorasjon skall korallskall småstein

DIY terrarium med plantematerialer strandstil sand cocktailparaply

Previous Post
Glassbord for ren eleganse i stua
Next Post
Å bruke terrakotta blomsterpotter annerledes: 20 ideer for hjem og hage