15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker skjemme bort kake i gave til fødselen – instruksjoner og gode ideer

Lag skjemmekake dekorere-blomsterbånd

Hvis du leter etter en kreativ og samtidig nyttig gave til fødsel, så har du kommet til rett sted. I dag viser vi deg hvordan du kan lage en velvære kake selv og dekorere den på forskjellige måter. Ved hjelp av enkle instruksjoner og ideer for gutter og jenter kan du trylle frem flotte bleiekaker. La deg inspirere av de vakre ideene og lag en flott gave til babyens foreldre.

Lag en deilig kake til en baby shower

lett-skjemme-kake-tinker-baby-dusj

Oftere og oftere arrangeres en baby shower før eller etter fødselen av en baby for å feire denne glade hendelsen med venner og familie. Dette inkluderer en passende dekorasjon, pent dekorerte desserter og selvfølgelig – gaver. Når du velger den rette gaven, er det alltid lurt å diskutere gaveideer med foreldre og andre gjester. Du vil definitivt ikke gi noe unødvendig eller for mye av det samme som en gave. Men hvis du vil overraske din nye mor med en hjemmelaget gave, kan du lage en deilig kake.

skjem kake-tinker-dekorere-jente

Som navnet antyder, er Pamperstorte ikke annet enn en kake som ikke er bakt, men laget av bleier. Kaken er ofte dekorert med andre gaver som kan være nyttige for foreldre de første månedene. Du har definitivt rett med en bleiekake i fødselsgave, fordi du alltid trenger et stort antall bleier til en nyfødt. Selvfølgelig kan du også lage en skjemt kake til en annen anledning, for eksempel dåp eller din første bursdag. I dette tilfellet bør du imidlertid justere størrelsen på pampers til babyens alder og vekt.

Lag en deilig kake – instruksjoner, nødvendige materialer og tips

skjem kakematerialer

Hvis du har bestemt deg for en bleiekake som gave, finner du nedenfor en bortskjemningskakeinstruksjon for en trelags kake som du kan etterligne. Hvis du ønsker det, kan du variere antall etasjer og design, det er bare viktig å forstå riktig teknologi. Her er en liste over materialene som trengs for å montere kaken:

 • ca. 70 bleier i forskjellige størrelser (avhengig av størrelsen på kaken kan det eksakte antallet variere)
 • Elastiske bånd eller sytråd
 • papp
 • tomme papprør
 • lange trepinner (valgfritt)
 • Dekorative sløyfer i alle farger

Tips: Det er best å bruke pampers i forskjellige størrelser, fordi en nyfødt vil legge på seg vekt og størrelse raskt, og foreldrene vil sannsynligvis trenge større bleier snart.

pampercake-instruksjoner-bleier-roll-pads

Riktig teknikk for å rulle opp bleiene er avgjørende hvis du skal lage en skjemt kake selv. Hver enkelt bleie skal kastes så tett som mulig over langsiden og deretter festes med et gummibånd. Alternativt kan du holde bleien i form med en klesklype og pakke den inn med sytråd. Den andre varianten tar imidlertid litt mer tid.

skjemme-torte-tinker-tre-lags-instruksjoner

I det første trinnet ruller du opp alle de tilberedte bleiene slik at du lettere og raskere kan bygge lagene på kaken. De enkelte rundstykkene skal være omtrent like store slik at kaken får en god form. Du bør alltid bruke bleie i samme størrelse for hver etasje.

Når alle bleiene er rullet sammen, er det på tide å bygge gulvene. Lag først kakebunnen med de største bleiene ved å ordne rundstykkene oppreist i en sirkel tett sammen. Fest deretter den ferdige kakebunnen med et bredere elastisk bånd eller med sytråd. Gjenta det samme med midten og det lille nivået.

skjemme-kake-instruksjoner-papp-toalett-rull

Hvis gulvene er klare, trenger du nå passende dokumenter for hver etasje. De kan kuttes ut av papp i passende form og størrelse og dekoreres med servietter eller prøvepapir etter ønske. Deretter brukes de tomme papprørene. Fest først en toalettrulle eller en halv kjøkkenrulle midt på den første overflaten med tape. Fjern deretter den midterste bleierullen fra den første kakebunnen og legg den på matten slik at papprøret blir i midten. Lag deretter den andre basen på samme måte, men i dette tilfellet må du lime et papprør både øverst og nederst. Det nedre papprøret bør derfor gå inn i rollen som den første puten.

skjem kake-tinkering-instruksjoner-gulv

Gjenta det siste trinnet for den siste puten også. Den fjernede bleierullen legges deretter i det tomme papprøret øverst. Formen på skjemmekaken er nå klar. Alternativt kan du bruke noen lange trepinner til å montere den.

skjemme-kake-tinker-gave-fødsel-baby

Hvis du vil lage en enkel kosekake og ikke inkludere andre gaver, så kommer det til dekorasjonen. Gummibåndene eller sytråden er best gjemt under en dekorativ sløyfe og kaken får et perfekt utseende. Dekorasjoner laget av papp eller prøvepapir er like perfekte som en enkel og rask dekorasjon.

Tinker og pynt en kjønnsnøytral velværekake

skjem kake-lage-materialer-ideer

Hvis du allerede vet hvordan du lager en enkel skjemmekake selv, kan du også vurdere forskjellige design. Generelt er det mange andre små gaver som kan stikkes i kaken som kan være nyttige for foreldre. Hold deg til virkelig brukbare objekter som har applikasjon. Her er noen eksempler som passer godt til en velværekake:

 • Babysokker
 • Omsorgsprodukter
 • Babyklær
 • Kosete leker
 • dummy
 • små babyleker
 • smekke
 • Vaskeklut
 • Babyflasker.

skjemme-kake-lage-selv-vaskekluter

Hvis du ikke kjenner babyens kjønn, eller bare vil hedge deg selv med et universelt design, kan du lage en kjønnsnøytral velværekake. Valget av farger spiller en viktig rolle, det samme gjør de små gavene, hvis de blir gitt. Du kan bare ikke ta feil med generelle mønstre og nøytrale, lyse farger som brunbrun, gul, lys lilla, mintgrønn og delikate pasteller.

skjemme-kake-instruksjoner-tilbehør-gaver

Hvis du har lite tid, kan du lage en raskere skjemmekake. For dette blir bleiene ikke rullet opp individuelt, men er arrangert i en rund form rundt et papprør nær hverandre med langsiden ned. Deretter festes pampers med elastikk. Du kan bygge en eller flere etasjer som du ønsker. De små gavene kan deretter enkelt festes mellom engangsbleiene.

pamperstorte-tinker-fondant-creative

Det er kanskje ikke noen som ikke liker utseendet på fondantkakene. Med et passende stoff kan du raskt gjøre den tinkered bleikekaken til en vakker fondantkake. I sin tur kan du bruke nyttige ting til foreldrene, for eksempel babytepper eller håndklær. På denne måten kan alle gummibånd og materialer for montering av kaken være helt skjult, og bleiekaken din blir umiddelbart et blikkfang i babyshoweren.

Lag skjemmekake spesielt for gutter eller jenter selv

skjemme-kake-tinker-jente-bier-roser

Hvis du vil lage en velværekake som gave til fødselen, kan du tilpasse designet til babyens kjønn. Du kan imidlertid bare gjøre dette hvis du er sikker på kjønn. Hvis dette ikke er tilfelle, anbefaler vi at du velger et kjønnsnøytralt alternativ.

Avhengig av om du skal lage bleikekaken til en jente eller en gutt, bør du velge passende farger og dekorasjoner. I tillegg til den klassiske blå, grønne, khaki, grå eller forskjellige fargekombinasjoner med disse fargene er perfekte for gutter. Hvis du lager en bortskjemt kake til en liten jente, kan du foretrekke klassisk rosa, rosa, lilla eller rødt.

skjem kake-tinker-dekorere-gulv

En annen mulighet for å lage bleikekaken spesielt for gutter eller jenter er å velge dekorasjonen. Med blomster, hjerter, dukker og mange sløyfer er skjemmekaken perfekt for en liten prinsesse. For gutter kan du bruke små kjøretøyer, skip eller geometriske figurer. Et spesielt populært tillegg til kaken fra Pampers er små sko på toppen.

skjemme-kake-tinker-gutt-dekorere

Hvis baby shower feires etter fødselen, kan du dekorere velvære kaken med navnet eller bare initialene til barnet. Dette gjør hele designet mer personlig, og foreldrene ville sikkert vært glade for det. Hvis du organiserer baby shower for fadderbarnet eller for en god venns baby, kan du koordinere dekorasjonen av kaken med det overordnede temaet for festen.

Design velværekake annerledes

skjem kake-tinkering-square-ideer

I tillegg til de klassiske designene, kan du også lage en original velværekake. Dette krever mye kreativitet og god veiledning. Den enkleste måten å lage en rektangulær tierkake laget av bleier, som er dekorert med brede buer og en elegant dekorasjon etter eget valg. For dette formålet bindes de enkelte engangsbleiene i en slags balle og deretter bygges sammen for å danne en kake.

pamperstorte-tinker-noen ganger-annerledes-ugle

Stadig oftere ser du kreative bleiekaker som er designet som søte dyr, elegante barnevogner eller morsomme motorsykler. Hvis du lager en slik skjemmekake, er du sikker på å lage en wow -faktor. Selv om disse flotte designene ser litt mer kompliserte ut, er de ikke så vanskelige å gjenskape som du kanskje tror.

Som et eksempel på dette kan du se denne videoen om hvordan du kan lage skjemmekake som et slott. Unge mødre ville sikkert vært glade for en slik gave.

pamperstorte-alternative-bleie-cupcakes

Har du allerede gitt bleiekaker flere ganger, og vil du prøve noe annet? I så fall kan du lage disse søte cupcakesene i stedet for en deilig kake. Formene er igjen fylt med bleier og kan pyntes videre med andre gaver. På et passende stativ kan du lage et flott Pampers cupcake -tårn selv og lage en kreativ gave til fødsel.

pamperstorte-tinker-med-forskjellige-cupcakes

For dette prosjektet trenger du litt større cupcake -foringer som du skal fylle med sammenrullede engangsbleier. I midten kan du enten sette baby sokker eller ganske enkelt dekorere dem med små blomster eller sløyfer. Med en slik gave kan du hjelpe de nye foreldrene med shopping for fødselen og samtidig få et smil om munnen.

Previous Post
Glassbord for ren eleganse i stua
Next Post
Å bruke terrakotta blomsterpotter annerledes: 20 ideer for hjem og hage