15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bygg et flaskehylle selv – materialer, instruksjoner og kreative ideer

Bygg ditt eget flaskehylle kreativt-plast-skinn-kjøkken-vin-stativ

Et elegant flaskehylle sikrer estetisk lagring av vin og andre drikkevarer og skaper samtidig mer orden på kjøkkenet eller stua. De mulige designene på flaskehyllene er mange – for bordet, montert på veggen, under bordet eller innebygd i kjøkkenskapet. Materialutvalget er like stort, med flaskehyller av tre som er lettest å bygge. Vil du ha en Bygg en flaskehylle selv og få orden på vinflaskene dine, så har du funnet det her. Vi presenterer ideer for små og store drikke- og vinhyller, i tillegg til noen få nyttige instruksjoner.

Bygg et lite flaskehylle selv

Bygg ditt eget flaskehylle tre-vin-flasker-butikk-diy-prosjekt

Små kjøkkenflaskeholdere er perfekte for de som liker å nyte et glass vin til middag eller invitere venner til middag fra tid til annen. For vinsamlere som eier flere vinflasker, er større vinholdere, som for eksempel er innebygd i kjelleren, mer egnet. Nedenfor finner du instruksjonene for et lite flaskehylle for seks flasker, som du også kan bygge selv.

Bygg et flaskehylle selv – materialer og instruksjoner

Bygg en flaskehylle selv tre-instruksjoner-materialer-trinn

Før du bygger flaskehylla selv, bør du skaffe deg alle nødvendige materialer og verktøy. Først trenger du to ark kryssfiner (for eksempel laget av bjørketre) på omtrent 26 × 38 centimeter i størrelse. Du trenger også to hengsler og omtrent 30 centimeter ledning i hvilken som helst farge. Verktøyene du trenger er en linjal, penn, skrutrekker, borekrone med hullsag og 150 sandpapir.

Slip hull og dekorer flaskehyllen om ønskelig

Bygg et flaskehylle selv, trehull-slipepapir

Når du bygger flaskehyllen selv, bør du først måle plasseringene for hullene og merke midten. Bor deretter seks sirkler i hvert kryssfinerark med hullsagen. Når totalt 12 sirkler er boret, skal kantene slipes med sandpapir. Hvis du vil male flaskehyllen, bør dette gjøres etter sliping.

Monter hengslene

Bygg dine egne flaskestativhengsler-sett sammen-instruksjoner-enkelt

Det neste trinnet er å sette sammen de to arkene av kryssfiner. Dette gjøres med hengslene, som enkelt kan installeres ved hjelp av skrutrekkeren. For mer stabilitet i flaskehyllen, bør du montere to hengsler.

Bygg ditt eget kryssfinerflaskestativ

Flaskehylle-bygg-selv-lite-tre-kjøkken-instruksjoner-boring

Det siste trinnet i å bygge en flaskehylle selv er å knytte den med snoren. Ledningen sikrer at flaskehyllen ikke kan åpnes lenger enn ønsket. For å knytte de to kryssfinerplatene sammen bør du bore små hull i vinhyllens nedre hjørner og trekke snoren gjennom dem. Bind en knute i hver ende av snoren, og den selvlagde flaskehyllen for seks flasker er klar.

Bygg ditt eget kreative flaskehylle av rør og skinn

flaskehylle-bygg-selv-kobber-rør-hvitt-lær-kreativt

Siden flaskehyllen også fungerer som et estetisk dekorativt element, kan du velge en kreativ design. Med rør, kobberspraymaling og hvitt lær kan du for eksempel lage et stilig flaskehylle selv og lagre vin eller PET -flasker i stil.

Elegant vinhylle i tre og skinn

flaskehylle-bygg-selv-tre-lær-kreativ-levende-idé-vin-lagring

Med mørkere skinn og tre kan du også bygge et lite flaskehylle selv som passer perfekt i stua eller spisestuen. Treverket kan farges etter ønske for å matche interiøret i det tilsvarende rommet. Dette enkle vinhyllet er raskt og enkelt å bygge og gir også en god gave til venner eller slektninger.

Kreative ideer for vinlagring

flaskehylle-bygg-deg-liten-vin-hylle-tre-skinn-lag-selv

Du kan bygge et minimalistisk flaskehylle selv av kryssfiner og skinnstrimler, som også er perfekt som gave til en vinelsker. Det lille vinhyllet kan enten monteres på veggen eller plasseres på et sidebord og bidrar til en elegant interiørdesign.

Bygg et moderne flaskehylle selv – materialer

Flaskehylle-bygg-selv-vin-flasker-butikk-skinn-strimler

For å bygge det elegante flaskestativet for fire vinflasker selv trenger du kryssfiner, glatte treskiver, trelim og skinnstrimler. Verktøyene som kreves er en boremaskin og en symaskin. Du finner fullstendige instruksjoner på slutten av artikkelen.

DIY flaskehylle laget av tre og metall

flaskehylle-bygg-deg-metall-tre-vinflasker-vinglass

Hvis du vil bygge et kreativt flaskehylle selv som ikke tar for mye tid og krefter, kan du prøve dette DIY -prosjektet. Drikkehyllen er laget av tre- og metallveggkroker og kan brukes til både vinflasker og andre flasker. For dette formålet bør du bruke store veggkroker som holder flaskene på plass.

Instruksjoner – bygg ditt eget flaskehylle

Bygg-din-egen-flaske-hylle-kreative-idé-instruksjoner-materialer

Med litt malertape og tavlemaling kan du male et lite skilt, som du deretter kan skrive på med kritt. Veggkrokene kan utformes i hvilken som helst farge med spraymaling, slik at du kan matche flaskehyllen med ditt interiør.

Flaskehylle av tre til veggen

flaskehylle-bygg-selv-tre-vegg-hylle-vin-flaske-lagring

Leter du etter en plassbesparende idé for oppbevaring av flasker i hjemmet ditt? Flaskehyller av tre kan enkelt monteres på en tom vegg i alle rom, slik at plassen i kjøkkenskapet eller på sidebordet er fri for andre ting.

Bygg et flaskehylle selv til et landskjøkken

flaskehylle-bygg-selv-kjøkken-landlig-stil-tre-vin-hylle-kreativ

Du kan bygge et flaskehylle selv fra noen lengre treplanker, som er perfekt for et kjøkken i landlig stil. Du kan male treplatene som du vil og bruke hullsagen til å lage hull som matcher. Hvis du vil bruke flaskehyllen til rødvinsflasker, bør du lage hullene slik at flaskene er med flaskehalsen nede.

Gjør kjøkkenet praktisk

Flaskehylle-bygg-det-selv-kjøkken-vin-lagring-vegg-hylle-tre

Et veggmontert flaskehylle kan ikke bare gi kjøkkenet ditt en elegant teft, det kan også være veldig praktisk. På den måten er vinflaskene alltid innen rekkevidde når du trenger dem. Hvis du bygger flaskehyllen selv, bør du likevel sørge for at vinflaskene står stabilt i hyllene og ikke kan falle.

DIY vinstativ laget av en trepall

flaskehylle-bygg-selv-tre-pall-ombygging-vegghylle-glassholder

Du kan bygge praktiske møbler selv fra trepaller og dermed designe hjemmet ditt kreativt. Ved hjelp av noen få treplater kan det bygges et enkelt flaskehylle med vinglassholdere som er montert på veggen og derfor også er egnet for en liten leilighet. Du kan også bygge store vinreoler til kjelleren fra flere trepaller.

Praktisk idé for vinelskere

flaskehylle-bygg-det-selv-tre-pall-vin-flaske-glass-holder-vegg

Vinhyller med plass til vinglass er veldig praktiske fordi de kombinerer funksjonene til en vinholder og et kjøkkenskap. Glassene plasseres med begeret eller koppen ned, slik at de ikke blir støvete og er klare til hånden.

Lag en enkel flaskeholder selv

flaskehylle-bygg-selv-lett-materialer-instruksjoner-papp

Du kan lage ditt eget lille, kreative flaskehylle for PET -flasker eller vinflasker av fraktruller, farget teip og filt. Flaskeholderen kan utformes for et hvilket som helst antall flasker og kan også plasseres i kjøleskapet slik at du kan holde drikkene kalde uten at de ruller.

* Moderne flaskehylle i tre med skinnstrimler – instruksjoner her.

Previous Post
Den høyeste statuen i verden – India avslører offisielt statuen av enhet
Next Post
Å bruke terrakotta blomsterpotter annerledes: 20 ideer for hjem og hage