15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Påføring av sminke på røde lepper på en enkel måte – fire trinn til suksess

røde lepper sminkeveiledning-matt-leppestift

Den røde leppestiften er uten tvil veldig attraktiv og enhver kvinnes drøm. Imidlertid tør mange ikke prøve det, da det noen ganger virker komplisert å bruke det riktig. Tross alt kan hver feil og støt sees i denne lyse fargen. Usikkerhetstidene er nå over, for vi forklarer deg på bare fire trinn hvordan du perfeksjonerer, lage røde lepper ved å bruke leppestiften riktig.

Tips for smøring av røde lepper

røde lepper sminke instruksjoner-gjør-det-selv

1. Det første du må gjøre er å eksfoliere leppene. Etter det bør du fukte dem godt ved å påføre for eksempel en leppebalsam. Påfør en primer før du begynner på leppestiften selv.

2. Smink røde lepper – Påfør leppestiften direkte med blyanten. Dette vil gjøre fargen tykkere og sterkere.

Smink røde lepper – Slik er det gjort

rød-leppe-sminke-instruksjoner-trinn

Kilde: keikolynn

 3. Deretter plukker du opp en børste og tar opp leppestift med den. Du kan bruke den til å sminke leppene en gang til for å farge leppene godt og utjevne eventuelle ujevnheter.

4.. Smink røde lepper – Til slutt trenger du leppeforingen. Bruk den til å spore kanten. Sørg for at alt blir symmetrisk. Hvis du gjør en feil, ikke bekymre deg. Du kan bare dyppe en maskeringsbørste i en sminkefjerner og røre opp og rense flekkene.

rød-leppe-sminke-instruksjoner-jessica-alba

Smink røde lepper Som du kan se, er det ikke så vanskelig som du kanskje tror, ​​fordi alt avhenger av riktig forberedelse og presisjon. Vi håper du liker å prøve det!

Makeup-instruksjoner-øyne-skygger-brun-røde-lepper rød-leppe-sminke-hva-du-bør-ta hensynrød-leppe-sminke-mørk-hud-mattrøde lepper-sminke-bær-tån-eyeliner-øynerøde lepper-sminke-instruksjoner-matt-blå-øynerøde lepper-sminke-instruksjoner-lipgloss

rød-lepper-rød-neglelakk-blond-bølget hår

rød-lepper-blond-hår-side-flette-rød-blazer

Rosie-Huntington-Whiteley-røde-lepper-rød-til

megan-rev-røde-lepper-blå-øyne

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger