15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Brett håndklær som populære dyr og figurer – 18 ideer og instruksjoner

På mange hoteller og på cruiseskip brettes håndklærne på sengen og badehåndklærne på badet som forskjellige dyr. Dette skaper en morsom atmosfære så snart du kommer inn på hotellrommet og blir høyt verdsatt av de fleste gjester. Den såkalte håndkleorigami-kunsten krever en spesiell bretteknikk som er forskjellig for de forskjellige dyrene og figurene. vil du Brett håndkleet lær, så er du på rett sted! I artikkelen finner du ideer og instruksjoner for origamis laget av håndklær, som du kan lage selv og som sikkert vil imponere gjestene dine.

Håndklær bretter hjertekyssende påfuglblomster-idé-gjester-par

Brett et håndkle og forvandle det til et hvilket som helst dyr eller en figur

Brett håndklær ugle-bad tilbehør-gave-baby-idé-diy

Foldede håndklefigurer er veldig populære blant både voksne og barn. Håndklærne kan omdannes til dyr som svaner, snegler, kaniner, elefanter, hunder og katter, samt til andre figurer som blomster og hjerter, ved hjelp av den presise bretteknikken. Et origami -håndkle er ikke bare egnet for å dekorere et soverom eller bad, men også som en kreativ gave til fødselen.

Brett et håndkle for hjemmet og for gjestene

Sammenleggbare håndklær rosa-kanin-gave-idé-gjør-det-selv

Hvis du vil lære å brette håndklær for å dekorere hjemmet ditt, bør du lære og trene den riktige teknikken. Små håndklefigurer er ikke vanskelig å lage selv, mens større er litt mer krevende. Øvelse gjør mester, men gjelder også her, og du kan også lære de vanskeligere foldeteknikkene. Med vakre håndklefigurer kan du gjøre et godt inntrykk på gjestene dine og få dem til å smile.

Instruksjoner – kaninhåndkle origami

Instruksjoner for brettehåndklær-rosa-kanin-origami-trinn-materialer

Her er den enkle teknikken for å brette en liten origami kanin ut av et håndkle. Skjerfet rulles, brettes og bindes med hårbånd som vist. Til slutt bør kaninen være passende dekorert for å se mer realistisk ut. For eksempel er googly øyne, en sløyfe og bomullsdott for nesen og halen egnet.

Tinker eller sy babygaver til fødsel – 12 DIY -ideer og instruksjoner

Lag baby shower gaver selv – 6 ideer med instruksjoner

Håndklegave: Instruksjoner for en håndklekake og ytterligere inspirasjon!

Bare brett den lille kaninen selv

Brett håndklær liten-håndtuch-origami-kanin-diy-lett

Hvis du er nybegynner på å brette håndklær, er det første du kan gjøre å begynne med lettere figurer. Enkle origami håndklær kan brettes veldig raskt og bør ikke nødvendigvis dekoreres.

Videoinstruksjoner: Brett håndkleet som en kanin

Brett et håndkle – enkel snegl

håndklær-bretter-håndkle-figur-snegl-enkle-instruksjoner

Du kan brette en enkel snegl fra en hånd eller badehåndkle. Legg kluten på en flat overflate og rull de to lengre sidene sammen tett mot midten. Rull deretter den ene siden til huset til ormen resulterer. Til slutt former du øynene forsiktig, og origami -håndkleet er klart.

Origami håndkle – liten snegl laget av forskjellige håndklær

I videoen kan du se hvordan en liten snegl brettes fra et håndkle og en mikrofiberduk. Siden kroppen og skallet til sneglen er brettet fra forskjellige kluter, kan du også velge forskjellige farger for dem. Sneglefølerne er laget av en rørrens som kan bøyes etter ønske.

Lag elefant origami selv – instruksjoner

håndklær-folding-origami-instruksjoner-dyr-elefant-håndkle-ruller

Hvis du vil brette en elefant ut av håndklær, trenger du to håndklær i forskjellige størrelser, en vaskeklut, hårbånd og to selvklebende googly-øyne. Du kan fikse de enkelte delene med pinner slik at håndklefiguren står på plass lenger.

Sammenleggbare håndklær – bretteknikk for elefanthåndkle origami

håndfolding-instruksjoner-elefant-hånd-håndkle-figur-gjør-det-selv

Her er den nøyaktige bretteknikken for en elefant laget av håndklær. Ansiktet, kroppen og elefantens koffert er brettet fra de to håndklærne og ørene fra vaskekluten. Ved hjelp av hårbåndene får elefantens ansikt en mer presis form.

Den ferdige håndkleorigami

håndklær-folder-elefant-håndklær-origami-dab-wiggle øyne

Som et siste trinn er det bare å bøye elefantens stamme, lime på googly -øynene og elefant -origamien er klar. Den kan brettes fra håndklær i forskjellige farger og er perfekt for en morsom dekorasjon på badet.

Lær å brette håndklær

håndklær-folding-lettere-elefant-origami-idé-lag-selv

Noen håndkle origami er veldig enkle å brette og tar ikke mye tid i det hele tatt. Det viktigste er å lære teknikken godt og å etterligne den så tett som mulig. Med litt øvelse og tålmodighet kan du også lage vanskeligere håndklefigurer selv på kort tid.

Foldeteknikk for et hjerte laget av et håndkle – en god idé for Valentinsdag

Hvis du vil overraske din kjære på Valentinsdag eller andre anledninger, kan du brette et hjerte ut av et håndkle selv. En enkel bretteknikk finnes i videoen. For det romantiske hjertet trenger du et mellomstort, rektangulært håndkle. Legg først kluten i liggende format foran deg og legg pekefingeren på venstre hånd på den. Rull deretter opp det høyre, nedre hjørnet av håndkleet tett oppover. Rullen skal stikke ut noen få centimeter over håndkanten. Gjenta den samme prosessen med venstre side. På slutten er det en V-form. Ta de to endene til et hjerte, og det vakre håndklehjerte er klart.

Folding håndklær – en interessant hobby

håndklær-fold-figurer-blekksprut-origami-vrikke øyne

Origamis håndklær er ikke bare vakre ideer for å dekorere badet eller rommet, de kan også bli en god hobby. I Tyskland har noen entusiaster utviklet en fanskare for origami -håndkleet. Der kan du diskutere de forskjellige teknikkene og samle ideer og inspirasjon til håndklefigurer.

Brett badehåndklær og håndklær – en enkel håndkle svane

håndklær-bretter-svane-håndklær-origami-oransje-diy-idé

For større håndklefigurer kan du bruke badehåndklær i stedet for håndklær. Imidlertid bør de rulles strammere for ikke å falle fra hverandre. En enkel svane kan for eksempel bare brettes ut av et badehåndkle og uten pins eller hårbånd. I videoen nedenfor kan du finne ut hvordan du bretter en svane og dekorerer den med blomster, akkurat som på vakre hoteller.

Brett svanen ut av håndkleet – videoinstruksjon

Håndklær brettes som forskjellige blomster

håndklær-fold-blomster-rose-lotus-blomst-hvitt-håndkle

Håndklær kan brukes til å brette ikke bare dyr, men også forskjellige figurer som blomster, kaker, hjerter, T-skjorter og mange andre. En hvit lotus eller rose er alltid en god idé for rommet, fordi det ser veldig fint ut på sengen. Hvis du vil ønske gjestene dine velkommen hjemme, kan du gjøre et godt inntrykk med et kreativt Origami -håndkle.

Sammenleggbare håndklær – videoopplæring for blomster origami

For en håndkleblomst trenger du et rektangulært håndkle som du bretter til en firkant. Deretter bretter du alle fire hjørnene mot midten. Legg håndkleet forsiktig på ryggen. Nå må du brette alle hjørnene til midten igjen. Legg hånden din midt på håndkleet og trekk alle hjørner fra bunnen opp. Ta først tak i det nedre laget av kluten i hvert hjørne og dra det opp. En fin, sommerlig dekorasjon er klar på kort tid.

Sammenleggbare håndklær – en farget blomsterorigami

håndklær-brett-blomst-rød-grønn-enkel-diy-idé-origami

Selv om de fleste håndkleorigami er brettet fra hvite hånd- og badehåndklær, kan du skape en enda vakrere effekt med fargede håndklær. For eksempel, for en blomst med stilk, kan du brette et rødt og et grønt håndkle for å skape en fin kontrast. Origami håndkle som skal ligge på en seng trenger ikke hårbånd og pins. Bare brett håndklærne og la dem ligge på sengen – så enkelt er det.

Populære håndklefigurer – hund origami

håndklær-bretter-håndkle-figurer-dyr-hunder-origami-idé

Hunder og katter er populære kjæledyr overalt, men de er litt vanskeligere å brette ut av et håndkle. Det er viktig å riktig utforme funksjonene som er karakteristiske for det aktuelle dyret. Øyne, nese og munn laget av forskjellige materialer kan også hjelpe deg med å gjøre håndklefiguren mer realistisk.

håndkle gave lag kake selv dekorere med linbånd og skall

En flerlags håndklekake er også en hyggelig overraskelse for gjestene dine og en flott gaveide hvis du blir invitert til en bursdag og ønsker å gi bort håndklær på en kreativ og attraktiv måte. Få 3 håndklær i forskjellige størrelser. Legg det største håndkleet foran deg og brett langsidene mot midten. Håndkleet brettes i midten en gang til. Rull den sammen og stift enden i midten. Fortsett på samme måte med de neste servietter. Nå er det bare å sette sammen kaken og plassere de enkelte etasjene oppå hverandre. La kreativiteten gå fri og dekorér den hjemmelagde kaken med godteri eller friske blomster. Du kan være sikker på at bursdagsbarnet vil glede seg over temagaven.

håndkle gave bjørn sammenleggbar håndkle figur

Kanskje du vil brette håndklær på en søt måte og tilpasse barnehagen, eller hvis du leter etter ideer til en gave til barn, kan du brette et origami bamsehåndkle. Det er raskt, og du kan lage den søte bamsen i bare noen få enkle trinn. For dette prosjektet trenger du et håndkle, tre tykke gummibånd, limprikk og to googly -øyne. Rull først de to kortsidene av håndkleet til midten og snu håndkleet. Ta den øvre enden av rullen og brett den over resten av delen til omtrent midten. Rull nå det brettede stykket til høyre og venstre og trekk de utstående endene mot baksiden av rullen.

Rynkehåndklebjørner som en gave til jenter

Bruk elastikkene til å forme bjørnens hode og ører. Trekk håndkleendene ut bak teddyens rygg; dette vil være armene. Brett håndkleet opp fra bunnen, og du kan se bamsen på beina. Tegn bjørnens snute på limprikken og lim den og googly -øynene på. Du kan knytte et fargerikt gavebånd rundt halsen for å skjule elastikken.

En annen variant av sammenleggbare håndklær som også ser veldig fin ut, er håndkle-t-skjorten. Legg et rektangulært håndkle foran deg og brett den ene langsiden mot midten. Brett den andre langsiden på en slik måte at de to sidene ikke overlapper hverandre helt. Snu håndkleet og brett det til tre lag. Ta nå de to hjørnene på oversiden og åpne håndkleet slik at det ser ut som en skjortekrage. Slik at Origami-håndkleet ser ut som en ekte T-skjorte, kan du stille opp tre knapper under hverandre. Hvis du ikke har knapper tilgjengelig, kan du bruke sjokolade i stedet for knapper.

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger