15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY industrielle hyller selv – instruksjoner og ideer for design

DIY industriell hylle design stil bygge deg selv sofa stue dekorasjon rustikt tre jern grå vegger

Med en industriell hylle kan du fylle en tom vegg, lage moderne oppbevaringsmøbler eller bringe rustikk sjarm til kjøkkenet. Den utbredte populariteten til den industrielle stilen skyldes delvis den strukturelle holdbarheten til formene på hvert design. En industriell hylle i henhold til ditt eget design kan skape en moderne urban atmosfære i rommet ditt. I stedet for å bruke mye penger på forhåndsbygde modeller, kan du bygge dem selv for en brøkdel av kostnaden. Følg vår trinnvise guide for å lage din egen DIY industrielle hylle selv.

Bygg dine egne industrielle hyller – Insiderideer

DIY industriell hylle design stil bygge deg selv sofa stue dekorasjon rustikk tre jern krakk skrivebord visning

Den fascinerende sammensetningen av hardt stål og mykt tre spiller også en rolle i å lokke mennesker av enhver smak til å velge dette alternativet fremfor alle andre. Trenden for en moderne industriell hylle er vanligvis forbundet med en høy pris. Imidlertid er mange mennesker som implementerer industriell stil med hyllene sine positivt overrasket over tilgjengeligheten av materialer og enkel montering. Nøkkelen til suksess med dette DIY -prosjektet er å velge en stil som passer den. Dette bør derfor svare til din eksisterende eller planlagte tegning av bygningsdesign, budsjettet ditt og dine nåværende snekker- og monteringskunnskaper. En industriell hylle tilbyr et bredt spekter av enkle, moderate og gjennomtenkte designmønstre.

DIY industriell hylle design stil gjør det selv bad braketter treplater dekorasjon kjøkken todelt svart trejern

Avhengig av størrelsen på hyllen du vil lage, kan kostnadene og tidstildelingen selvfølgelig variere. Normalt bør totalprisen ikke overstige 400 EUR, og den nødvendige tiden bør ikke overstige en helg. Du kan gjøre planen på dag én, kjøpe rekvisita og påføre det første malingslaget. Den andre dagen starter du med monteringen og monterer de enkelte delene. For å spare deg en viss tid for forskning, har vi utarbeidet et fint eksempel på den industrielle sokkelen for deg i denne guiden.

DIY industriell hylle design stil selv lage bad braketter treplater dekorasjon

Det er best å ta målingene først, deretter tegne en plan og lage en detaljert liste over materialene du trenger. Besøk deretter maskinvarebutikken og kjøp alt du trenger for å unngå å kjøre dit senere. Velg rørene som du vil ved å velge stålrør, jernrør eller andre materialer. Du må sjekke formene og størrelsene, fordi de noen ganger ikke stemmer overens. Bestem deg for en passende design:

  • Hvordan vil du feste den?
  • La det henge fra taket?
  • Koble møbelet til gulvet?

Velg riktig størrelse for din industrielle hylle

DIY industriell hylle design stil gjør det selv bad braketter treplater dekorasjon stue tredelt bokhylle

Mål først området for å estimere de mulige dimensjonene på møbelet. I de fleste tilfeller er bredden på industrihyllen ikke mer enn 50 cm, men du kan selvfølgelig planlegge dette selv etter behov. Du kan også bruke en stangfinner for å være på den sikre siden. Du vil ikke planlegge hele enheten fremover bare for senere å finne ut at du ikke kan jobbe der. Men hvis du vil lage en mindre industriell hylle som du ikke har tenkt å legge noe tungt på, kan du bygge den uten veggmontering. Med en stor del som veier mer, ville det ikke være en god idé. Først og fremst bestemmer du om du vil ha 2, 3 eller flere parenteser. Det er flotte design som bruker to av dem, men hvis hyllene dine ikke er av beste kvalitet, kan de bøye seg under vekten.

Utseende og funksjonalitet for industrihyllen

DIY industriell hylle design stil selv lage bad braketter treplater dekorasjon bad element håndklær

Bestem deg for utseende og funksjon som passer dine behov. For eksempel, hvis du vil lage en hylle for medier eller en tilleggsvegg og oppnå symmetri, bør du definitivt bruke to støttebraketter. I dette tilfellet bør du også planlegge å kjøpe sterkere og hardere brett. Ta også hensyn til antall hyller for å få riktig antall hyller. For eksempel, hvis møbelet når taket og er beregnet på større gjenstander, kan du la toppen stå tom.

DIY industriell hylle design stil gjør det selv bad braketter treplater galvanisert rørmateriale belegg stålrør jernrør

Til slutt velger du hvilken type belegg du vil behandle jerndelen av hyllen med. Et galvanisert stålrør er mer en enkel finish som er spesielt designet for å forhindre rust. Imidlertid vil du ikke nødvendigvis kunne oppnå den rustikke effekten du ønsker, men det er en mulig variant. En svart finish eller maling er billigere, men det kan være vanskeligere å finne i de mengdene du trenger. I dette tilfellet kan du faktisk spare deg selv for en tur til flere maskinvarebutikker eller maskinvarebutikker. For det meste er slike belegg dekket av maskinolje, så du må rense dem først. Men det kan fortsatt være slik at den svarte vil fortsette å sette sine spor.

DIY industriell hylle design stil gjør det selv bad braketter treplater galvanisert rørmateriale belegg bruk spraymaling

Du kan også bruke spraymaling for å få rørene dine til å se mer ensartede ut. Noen galvaniserte deler har imidlertid et spesielt belegg, og malingen kan ikke feste seg til dem. Hvis du liker denne ideen, kan du bare prøve den hjemme. Basert på valgene ovenfor, kan du lage handlelisten din.

Kort monteringsinstruksjon for industrihylle

DIY industriell hylldesignstil gjør det selv baderomsbraketter måler vater

  1. Monter en brakett om gangen og legg den på gulvet.
  2. Sørg for å orientere hver enhet slik at de er nøyaktig på linje med hverandre. Dette er viktig fordi du ellers vil ende opp med en bølget industriell designhylle.
  3. Hold konstruksjonen i den forhåndsmonterte posisjonen på veggen. Dette skal passe til boltene. For å gjøre dette vil det sannsynligvis være minst to av dere.
  4. Bruk vannpass for å kontrollere at alt er rett og merk veggene for dyvlene
  5. Etter at du har satt inn de faste punktene, justerer du enheten og skrur den godt fast.
  6. Gjenta trinnene for den andre braketten. Forhåpentligvis er hyllene dine tørre og klare til å settes opp med en gang.
  7. Så kommer den morsomme delen – dekorasjonen. Du kan bruke passende ting fra hjemmet ditt til dette, eller du kan bare få noe nytt.

DIY industriell hylle design stil gjør deg selv gangen braketter trebrett krok element bag

DIY industriell hylle design stil bygge selv stue dekorasjon rustikt trejern

DIY industriell hylle design stil bygge selv stue braketter treplater dekorasjon

DIY industriell hylle design stil gjør det selv bad braketter treplater dekorasjon element galvanisert stålrør

Previous Post
Hvite leilighetsmøbler for et minimalistisk interiør
Next Post
100 hageideer for skapelse og design med mye innvirkning