15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bygg en loftseng selv med Ikea -møbler – design av senger med lagringsplass

Når man innreder små rom og leiligheter, bør man alltid prøve å maksimere den lille plassen. Hvis du vil sette opp et soverom for å spare plass, kan du sette sengen og kommoden sammen og gjøre dem til ett Bygg en loftseng selv. Her presenterer vi noen Ikea -hacks for møbler som du kan lage en seng med lagringsplass selv og dermed få størst utbytte av den begrensede plassen.

Bygg en loftseng selv fra Ikea kommoder

Bygg en loftseng selv ikea-hack-nordli-kommode-hvit-barnerom-blå

Hvert soverom trenger minst en seng, en kommode eller en garderobe og muligens et skrivebord med en stol. Men hvis den ledige plassen ikke er nok, er det noen få plassbesparende triks som kan brukes for å få mest mulig ut av det.

Bygg en seng av Ikea -skap

Bygg en loftseng selv, barnerom-møblering-lagringsplass-nordli-kommode

Sengen med lagringsplass er en god møbleringside for et mindre rom som barnerommet. Hvis du leter etter et rimelig alternativ, kan du spare penger og plass samtidig med en loftseng laget av Ikea kommoder og madrasser . Ikea Bekväm trappestol er perfekt som trapp til loftsengen med lagringsplass.

Sett opp barnerom – bygg en loftseng selv

Bygg selv en loftseng seng-lagring-malm-kommode-blå-barnerom-gutt

Prinsippet for dette Ikea -hacket er veldig enkelt. Hvis du vil bygge en loftseng selv, er det første du trenger en standard Ikea -kommode, for eksempel fra Malm -serien. En behagelig madrass og en sengeramme eller rammestativ er også nødvendig. Hvis ønskelig, kan du også installere ekstra sengeskinner og hodeender for beskyttelse.

Ikea -hacks og kreative ideer til barnehagen – 20 inspirasjoner

Krydre og redesign Frosta krakk fra Ikea – 18 kreative ideer

Konvertering av Ikea Mandal hodegjerde – ideer å etterligne

Ikea Malm kommode som sengeramme

Bygg en loftseng selv ikea-hack-kommode-kullen-lagringsplass-skuffer

Funksjonene lagringsplass og sovemøbler kombineres med lagringsområder og skuffer under sengen. Slike loftsenger er perfekte ikke bare for et barnerom, men også for ett-roms leiligheter og studentrom. Kommoder fra Malm -serien fra Ikea har skuffer uten håndtak og passer perfekt for soverom med et rent design.

Bygg en loftseng selv – Ikea underskap til kjøkkenet som en sengeramme

Bygg selv en loftseng seng-lagringsplass-kjøkkenskap-barnerom-ikea-hack

Hvis du ønsker å bygge loftsengen selv, er det også kjøkkenskap tilgjengelig som sengerammer. De åpner utvendig og har nok lagringsplass for klær, bøker, skoleartikler og mange andre. Bare vær oppmerksom på at du trenger litt dypere kjøkkenskap slik at toppen er bred nok til en seng.

Sett opp et kreativt barnerom

Bygg-din-egen-loft-seng-kreative-barnerom-skap-dinosaur-håndtak

Kjøkkenskapene kan males i hvilken som helst farge for å matche resten av innredningen og veggfargen. Hvis det er et barnerom, kan du fortsatt bytte ut de kjedelige håndtakene på skapene med små leker som dinosaurer. Slik lager du en kreativ design for barnerommet.

Seng med oppbevaringsplass for soverommet

Bygg-din-egen-loft-seng-soverom-seng-lagring-stolmen-kommode

En kombinasjon av nytteverdi og moderne stil oppnås med en elegant seng med lagringsplass. De fleste Ikea -møbler er preget av justerte design og skaper et moderne, men rimelig hjemmemøbler.

Bygg en loftseng selv med ekstra lagringsplass

Bygg-din-egen-loft-seng-ikea-hack-stuva-lagringssystem-barneseng-idé

Hvis du vil bygge en loftseng selv på barnerommet, bør du skaffe deg en trappestol til barn. Selv mindre barn kan gå i seng om kvelden og gå ut igjen om morgenen. Fallbeskyttelsen vil også være nødvendig for å sikre barns sikkerhet mens de sover.

Kombiner loftseng og kommode

Bygg-din-egen-loft-seng-ikea-nordli-kommode-hack-barneseng-trapp

Trinnkrakken er imidlertid ikke tilstrekkelig for høyere kommoder som loftseng. I dette tilfellet kan du kjøpe en stige eller bygge den selv og bygge den inn i sengen. Dette gir også en lekemulighet for de minste, fordi de vanligvis liker klatrespill.

Praktisk innredning av barnerom

Bygg-din-egen-loft-seng-barn-barnerom-ikea-møbler-skuff-kommode-lagringsplass

Barnerommet for småbarn bør ikke være for stort, men det bør definitivt ha et lekeområde. Loftsengen med lagringsplass på barnerommet er en god møbleringside for det mindre rommet, ettersom den gir nok plass til å leke og til og med gir muligheter til å leke.

Ikea Hack – Bygg din egen seng med lagringsplass

Bygg-din-egen-loft-seng-ikea-hacks-stolmen-kommode-soverom

Hvis du ønsker å bygge en loftseng selv i studentrommet eller gjesterom, bør du velge det beste stedet for det slik at det tar så lite plass som mulig i rommet. Loftsenger med lagringsplass plasseres vanligvis i hjørnet av rommet eller i en alkove for å la resten av plassen være ledig.

Elegant seng med oppbevaringsplass

Bygg-din-egen-loft-seng-idé-køyeseng-lagringsplass-trapp-elegant-interiør

Denne køyesengen er perfekt for små mellomrom, da den er bygget oppå en kommode med skuffer og skap og er beregnet for to personer samtidig. Uansett om det er et stilig barnerom eller et moderne studentrom, skaper sengen med lagringsplass laget av Ikea -møbler orden i alle rom.

Lag køyesenger med Ikea -møbler selv eller få dem installert

Bygg-din-egen-loft-seng-skuffer-lagringsplass-køyeseng-hvit

Hvis du vil bygge en enkel loftseng selv fra Ikea -møbler, trenger du sannsynligvis ikke hjelp fra en håndverker. Men hvis det er en køyeseng med en mer intrikat konstruksjon, vil det være tilrådelig å ansette håndverkeren for jobben. På denne måten kan du sikre sikkerheten til loftsengen og bruke den bekymringsløst.

Bygg loftsenger selv fra kjøkkenskap og hyller

Bygg-dine-egne-ideer-soverom-kjøkken-skap-trapper

Som allerede nevnt kan du ikke bare bygge en loftseng selv fra Ikea -kommoder, men også fra kjøkkenskap og hyller. Her viser vi to eksempler på hvordan dette er mulig. Sengen med lagringsplass fra Ikea kjøkkenskap er bygd sammen med ledig plass til nattbord og trapp. Underskapene åpner utover og tilbyr lagringsplass for mange forskjellige ting. På den annen side kan en loftseng laget av Ikea -hyller tjene som bokhylle og lagringsplass samtidig. I ledige hyller kan du sette oppbevaringskurver fra Ikea, som spiller rollen som skuffer.

Puss Ikea Nordli kommode i en seng med lagringsplass

Bygg-din-egen-hems-seng-ikea-møbler-nordli-kommode-seng-jenter-rom

Ikea Nordli kommode er perfekt som en sengeramme hvis du vil bygge en loftseng selv. Den elegante designen på møbelet passer inn i ethvert interiør og kan dekoreres etter ønske. Du kan sette to kommoder ved siden av hverandre for å gjøre sengen lengre med lagringsplass. En sengeramme er også nødvendig, i det minste på utsiden, for å holde madrassen på plass.

Bruk Ikea Expedit -hyller som sengerammer

Bygg-din-egen-loft-seng-kreativ-idé-soverom-ikea-hack-ekspedit-hylle

Du kan bruke gamle Ikea Expedit -hyller og en enkel lamellramme for å bygge en praktisk loftseng med god lagringsplass. Denne møbleringstanken er spesielt beregnet på studentrom, ettersom designet er plassbesparende og gir nok plass til alle lærebøker. I tillegg kan sengestellet laget av hyller males etter ønske, krydres og dermed utformes individuelt.

Ikea hacks – bygg en sovesofa eller loftseng selv

Bygg-din-egen-loft-seng-ikea-møbler-hvit kommode-madrass-puter-sovesofa

Hvis det ikke er et soverom, men en liten stue, kan du bytte ut sofaen med en plassbesparende sovesofa med lagringsplass. Forskjellige Ikea -møbler med lagringsplass som madrassen er plassert på er egnet for dette. Med noen få sofaputer på, er sovesofaen perfekt for å se på TV eller for en liten lur om ettermiddagen.

Previous Post
Trendy miljøvennlige møbler fra Desiree
Next Post
Lag dine egne julekort med knapper – 28 gode ideer