15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gjør-det-selv blomsterpotte-plant upcycled mini urtehage

DIY basilikum blomsterpotte urtehage

Sjekk denne fantastiske ideen som du gjør Gjør-det-selv blomsterpotte kunne produsere i henhold til upcycling -prinsippene. Denne nydelige mini urtehagen kan tjene som den perfekte dekorasjonen på terrassen eller på kjøkkenet. Vi har satt sammen en kort og praktisk guide for deg om hvordan du lager disse søte blomsterpottene. Denne ideen er spesielt original, enkel og billig, samt ekstremt miljøvennlig.

Gjør-det-selv blomsterpotte-materialer til bruk

materialer gjør-det-selv blomsterpotte urtehage

For Gjør-det-selv blomsterpotte du trenger følgende materialer: keramisk tallerken; Fargekoordinert restmateriale og bånd; tre favoritturter til kjøkkenet; tre tomme yoghurtpotter; Limpistol; saks.

Gjør-det-selv blomsterpotte instruksjoner-trinn ett

gjør-det-selv plante potterester urtehage

Ta det resterende materialet og skjær det i strimler som er store nok til å vikle rundt yoghurtpottene. Fest deretter med limpistolen. På den måten får du en ekstra struktur Gjør-det-selv blomsterpotte Legge til.

steg 2

gavebånd blomsterpotte gjør det selv urtehage

dekorasjon blomsterpotte gjør det selv urtehage

Det neste trinnet for en Gjør-det-selv blomsterpotte er å pynte og dekorere dette. Knyt gavebåndet rundt toppen av kruset. Skjær deretter tipsene av i en 45 graders vinkel.

trinn 3

plante blomsterpotte gjør det selv urtehage

Planter urter i yoghurtpotten.

Trinn 4

ferdig blomsterpotte gjør det selv urtehage

Det nest siste trinnet hvis du har Gjør-det-selv blomsterpotte ordne de tre grytene med urter på serveringsfatet. Plasser dem nær vinduet slik at de får nok lys og også er synlige som dekorasjon.

Trinn 5

tekopper blomsterpotte for å lage deg en upcycled urtehage

Sørg for at du matcher fargen på alle elementene slik at denne mini urtehagen blir et skikkelig blikkfang. Du kan til og med velge tape, skrap og serveringsfat basert på kjøkkenfargen. På denne måten fungerer denne ideen for Gjør-det-selv blomsterpotte forvandle til en vakker kjøkkendekorasjon.

Previous Post
Moderne tepper og veggbelegg fra Kyle Bunting
Next Post
Bygg et dukkehus selv og organiser et lekeområde på barnerommet