15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag hobbyhester av forskjellige materialer – 15 DIY -ideer

Hobbyhest tinker stoff-rør-barn-spill-hage

Leker som stimulerer fantasi og fysisk aktivitet på samme tid er den perfekte gaven til barn i vår tid formet av teknologi. Hobbyhesten er en av de mest populære barneleker som de minste kan leke med både hjemme og utendørs. Hvordan kan du få en selv Tinker hobbyhest, hvilke materialer som kan brukes til dette, og mange vakre DIY -ideer finnes i den følgende artikkelen.

Lage hobbyhest for barn

Hobbyhest tinker DIY-leketøy-barn-stoffskrap

Hobbyhester er et leketøy som er spesielt populært blant barn og er egnet for morsomme spill. Du kan lage en vakker hobbyhest av forskjellige materialer og overraske barnet ditt med et flott leketøy. Uansett om det er en bursdag, jul, en annen anledning eller bare sånn, så vil din lille glede seg.

Hobbyhest tinker av tre

Hobbyhest tinker wood hestehode mane -hodelag

Du kan lage hobbyhester av papir, stoff, papp og mange andre materialer. Hvis du er flink til å bruke tre som materiale for håndverk, kan du også lage en hobbyhest av tre. For dette trenger du passende verktøy, for eksempel et stikksag og en drill, som hestens hode er laget av. Hobbyhesten av tre er litt mer komplisert å lage selv, men den ser spesielt vakker ut og er bare laget av naturlige materialer.

Velg materiale og lag en hobbyhest selv

Hobbyhest tinker cowboy forkledd barn

Hvis du vil lage en enkel hobbyhest, finner du mange ideer nedenfor som du enkelt kan etterligne hjemme. Når de gjør håndverk med stoff eller papir, kan til og med barna hjelpe med DIY -prosjektene.

Lag en hobbyhest av en sokk

Hobbyhest tinker sokk-materialer-garn-fyllemateriale

Et av de mest populære materialene for å lage flotte hobbyhester for barn er sokker. De har en form som minner om et hestehode og lett kan forvandles til vakre hester.

Tinkerhest

Pinne-hest-tinker-hest-hode-sokk-ledning-ull-hodelag

Den viktigste delen av hobbyhesten er hestens hode. Alt annet er håndtaket, som du bare kan bruke den gamle kosteskappen til. For å feste et hestehode, bør du vurdere noen viktige funksjoner. Øyne, ører, munn, manke og grime spiller de viktigste rollene her.

Tinkerhestehode fra sokk

Pinne-hest-tinker-materialer-sokk-fylling-instruksjoner

Avhengig av hvor stor hobbyhesten skal være, trenger du først en sokk i riktig størrelse. For dette anbefaler vi bruk av herresokker rundt størrelse 42-45. Du kan velge farge og mønster selv. For å gjøre sokken til et hestehode må du først fylle den med fyllmateriale, for eksempel bomullsull.

Fest hestens hode til pinnen

Stick-hest-tinker-instruksjoner-fest-håndtak-sokker

Hvis du har fylt sokken med bomullsull, er hestehodet nå festet til pinnen eller kosteskaftet. Ta nå stammen og sett den dypt inn i den fylte sokken. Fest deretter enden av sokken godt til kosteskaftet med ull eller snor. Fest om nødvendig igjen med tape.

Lag øyne ut av knappene

pinne-hest-tinker-hest-hode-sokk-øye-knapper

Hvis du vil lage et hestehode, bør du nå designe et ansikt. To kontrasterende knapper i forskjellige størrelser kan brukes til øynene. Bare sy knappene på hodet på hesten med en nål og tråd. Vær oppmerksom på symmetrien mellom dem.

Sy ører av filt på hobbyhesten

pinne-hest-tinker-ører-sy-instruksjoner

I det følgende bør du sy ører til hobbyhesten. Disse er lettest å lage av brun filt. For riktig form på ørene kan du bruke en mal eller bare kutte ut stoffet som vist på bildet. Brett deretter den nedre delen av hvert øre og sy den til sokkhælen.

Sy munnen med tråd

Pinne-hest-tinker-hest-hode-munn-sy-instruksjoner

Hvis du vil designe en munn for hobbyhesten, kan du sy en med nål og tråd. For å gjøre dette, bruk en tråd med kontrastfarge og sy en strek foran ansiktet som en munn. Nå kan du starte med manen.

Tinker mane for hobbyhesten

Stick-hest-tinker-lag-din-egen-manke-instruksjoner

For at leken skal se ut som en ekte hest, trenger den en manke. For å gjøre dette trenger du ull i en passende farge og et rektangulært objekt, for eksempel en bok. Pakk ullen rundt boken flere ganger til den er den tykkelsen du ønsker.

Sy en manke med ull på hodet på hesten

pinne-hest-tinker-sy-man-sy-instruksjoner

Sy deretter midten med en ulltråd og klipp til slutt opp langs sidene. Fest den midterste delen tett og sy til slutt den ferdige manen bak ørene. Nå er hestehodet klart.

Lag et hodelag av skolisser

Stick heste-tinker-hodelag-tøyler-snørebånd

For at barna dine skal “ri” på hobbyhesten, bør du fortsatt tukle tømmene. En enkel skolisse kan brukes til dette. Bare brett snørebåndet i to, før det gjennom hestens snute og knyt en knute under. Du kan fikse knuten med noen få sting og hobbyhesten din er klar.

Unicorn hobbyhest tinker ut av filt

Stick hest-tinker-ull-filt-enhjørning-barn-leker

Hvis du lager hobbyhesten i stedet for å kjøpe den, kan du velge designet selv og oppfylle barnets ønsker. Små jenter, for eksempel, er begeistret for enhjørninger og ponnier og vil definitivt glede seg til et så spesielt leketøy. Den enkleste måten å sy en enhjørning er fra hvit filt eller polar.

Sy et filthorn til hobbyhesten

pinne-hest-tinker-enhjørning-horn-filt-diy-leker

Du kan bruke det samme materialet til hornet og ørene. Hornet kan enkelt sys som en kjegle og fylles med bomullsull slik at det står godt fast på hodet på hesten. Den sys på midten av pannen mellom ørene.

Tinker regnbue manke

Pinne-hest-tinker-enhjørning-manke-regnbue

En annen forskjell mellom den enkle hobbyhesten og enhjørningen er manen. Enhjørninger er mytiske dyr som er representert med en fargerik manke. Du kan bruke ull i regnbuens farger og bruke den til å lage en fargerik manke til hobbyhesten din.

Lag en hobbyhest av rester av stoff

stick hest-tinkering-resirkulering-stoff-scraps-diy-prosjekt

Hvis du lager hestehode, kan du også bruke rester av stoff og andre resirkulerte materialer. For eksempel kan ermer og ben fra gamle klær brukes i stedet for sokker, og gamle blonder gardiner er perfekte for manen.

Lag en hobbyhest og pynt den med barn

Stick hest-tinker-sy-dekor-ideer-gjør-det-selv

Du kan dekorere hjemmelagde hobbyhester med barna og gjøre dem mer personlige. Strass, skinn, slede, sløyfer og alt du har hjemme som dekorasjoner passer for dette.

Lag en hobbyhest av papp

pinne hest-tinker-papp-idé-leketøy-lag-selv

En annen god idé for hobbyhestematerialer er papp. Du kan bruke den til å lage flotte hobbyhester med barna og dekorere dem med papir eller penner. I stedet for en pinne kan du bruke papirruller eller forsendelsesrør i dette tilfellet.

Tinkerhestehode ut av pappeske

pinne-hest-tinker-papp-pinne-hest-eske

Disse søte hestene kan etterlignes fra en enkel kornblandingskasse. For å gjøre dette, bør du snu esken ut og ut. Brett deretter et av de nedre hjørnene for å lage et hestehode. Til slutt lager du ører, ansikt og manke av materiale og fester hobbyhesten til transportrøret.

Lag en enkel hobbyhest av papp – instruksjoner

Stick hest-tinkering-papp-instruksjoner-mal-tape

Du kan gjøre det enda enklere med papp. Finn en passende hestehodemal og bruk den til å kutte to identiske hestehoder ut av pappet. Mal deretter det samme ansiktet og ørene på hestenes hoder med svart akrylmaling og en pensel.

Tinker mane for hobbyhesten 

pinne-hest-tinker-papp-enkle-instruksjoner-hestens hode

Du kan bruke farget teip til manken til papphobbyhesten. Tape innsiden av hestenes hoder med teipen og kutt bitene på langs for å få mankeffekten. Lim til slutt begge sider av hesten og pinnen sammen og dekorer hobbyhesten etter ønske.

Hobbyhestetinker for barnas bursdagsfest

pinne-hest-tinker-papir-filt-barn-bursdag-gave

Hobbyhester er veldig populære blant barn og er perfekte som små gaver på en bursdagsfest for barn. Hvis du planlegger en hestebursdag for den lille, kan du lage flere hobbyhester og organisere morsomme spill med dem.

Lag hobbyhester av papir

Stick-hest-tinker-papir-mal-tinker-idé-barn

Du kan også lage en hobbyhest raskt og enkelt av papir. For å gjøre dette trenger du en passende mal for hodet på hesten, som du fargelegger med barnet. Du kan bruke duct tape eller ull til manen, og papp er best for håndtaket.

Svømming av nudler for hester for barn

Stick-hest-tinker-svømming-noodle-barn-leker-diy

Svømm nudler er et populært materiale for å lage kreative innendørs og utendørs leker. Du kan også bruke den til å lage en fin hobbyhest som barna kan tilbringe morsom tid utendørs med. For dette DIY -prosjektet for hestsvømmende nudler trenger du også en kosteskaft, tape, papir, filt og snor.

Fest hesten svømmende nudler til kosteskaftet

Stick hest tinkering svømming noodle hest instruksjoner

Som regel kan to hobbyhester lages av en svømmnudel. For å gjøre dette, bør du først kutte bassengnudelen i to deler. Skyv deretter kosteskaftet inn i bassengnudelhullet. Hvis bassengnudelen din ikke har hull i midten, bør du lage en selv.

Tinkerhestehode med tape

stick-horse-tinker-swimming-noodle-horse-stick-diy-tape

Bøy nå bassengnudelen som vist og fest den i denne formen med svart tape. Så du kan tinke hestens hode og samtidig designe en grime for hobbyhesten.

Lag en manke av filt

Stick-hest-tinker-svømming-noodle-hest-manefilt

I det neste trinnet tinker manen. Først trenger du verktøykniven for å lage et spor bak på bassengnudelen. Fyll deretter sporet med lim og sett inn to filtstykker. Klipp stoffet på langs og lag en manke av det.

Flette tøyler fra snor

Stick-hest-tinker-svømming-noodle-hest-tøyler-fletting

Til slutt kan øyne og snute være laget av papir og limes på hodet på hesten. Alt du trenger å gjøre er å forme snoren som et tøyle, og svømmnudelhesten er klar. Du kan tinker så mange hobbyhester du vil og lage vakre leker selv for barna og vennene deres.

Hobbyhestetinker med en forskjell

pinne-hest-tinker-kreativt-uten-sy-gryte-hanske-ull

Hvis du vil lage en virkelig kreativ hobbyhest, kan du prøve denne hobbyhesten laget av ovnhansker. Den kan kopieres fra enkle materialer og helt uten å sy, bare med det varme limet.

* Hobbyhest fra sokk fra Tutsplus

* Instruksjoner for enhjørning hobbyhest av Eventyr i en eske

* DIY hobbyhest laget av papp Mycakies

* Instruksjoner for svømming av nudelhest av MollymooCrafts

Previous Post
Farger til stuen – 55 flotte ideer for fargedesign
Next Post
Dekorasjon med lys – 21 utrolig enkle DIY -ideer