15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

40 flotte mandalamaler for utskrift og farging

mal mandala betyr hobby stressavlastning fargerike farger ombre

Mandalaene har sin opprinnelse i hinduismen og buddhismen og er bilder som representerer kosmos og dens uendelighet. Tradisjonelt har dette bildet en rund form, noe som også fremgår av navnet. Oversatt mandala betyr sirkel eller ring. Det er faktisk dannet av sirkler, trekanter og firkanter. de Mandala maler kan farges med hvilken som helst farge, noe som bør virke beroligende. På denne måten kan du bli kvitt stress ved å falle i meditasjon, for å si det sånn. På grunn av dette har mandalafarging blitt en utbredt hobby.

Mandala -maler – bilder fra hinduismen og buddhismen

mal mandala ramme skala mønster midten blomst farging idé

Du kan velge fargene du bruker når du farger mandalamalene i henhold til dine preferanser. I dag, i tillegg til de klassiske, geometriske formene, er det også mandalas med andre motiver, for eksempel blader, dyr eller stjerner. Slike lekne variasjoner er også spesielt egnet for barn å leke med. Men det betyr ikke at farging i mandalas bare er for barn. Men tvert imot! Voksne kan også dra nytte av det og dermed finne perfekt underholdning og avslapning. Hvis du aldri har jobbet med mandalas før, har du muligheten til å gjøre det nå. For at du skal prøve det, har vi satt sammen noen mandalamaler for deg, som du kan skrive ut gratis.

Mandala maler – tradisjonelt geometrisk

maler mandala sirkler stjerner figurer geometriske trekanter

Vanskelighetsgraden kan være forskjellig for hver mandalamal. Det er design som er fantastisk egnet for barn, men også de som er for kompliserte og heller bør utformes av voksne. Selvfølgelig betyr det ikke at barnet ditt uansett ikke kan prøve. Vi har litt av hvert i galleriet vårt.

Zentangle -maler skrives ut gratis for farging & Tegn det selv

Tinkervindubilder for høsten – 20 ideer og maler

Veggstensiler for utskrift – 34 gratis maler med flotte design

Trekanter og firkanter som mal

mandala maler stjerne hakkede striper design firkanter

Bruk litt tid hver dag på å slappe av litt etter en stressende dag på jobben mens du fargelegger. Du trenger ikke alltid å fargelegge et helt bilde samtidig. Du kan også spre designet over flere dager. Tross alt bør du slappe av og ikke desperat prøve å få alt gjort med en gang. Du kan bruke kontrastfarger for hvert segment av mandalaen, eller du kan gradvis lage et attraktivt ombre -design der de enkelte fargene gradvis smelter inn i hverandre.

Mal med sol og blomster

maler mandala sun face shine blomster sommermotiver

Dette solmotivet er ganske komplisert fordi de enkelte fargeområdene er veldig små og tett sammen. Dermed er designet også mer tidkrevende. Hvis du er spesielt stolt over resultatet av et bestemt bilde, kan du til og med henge det på veggen. Motivene er veldig egnet for å designe gratulasjonskort. Gi bort mandalas i vakre omgivelser og legg til en hilsen eller en melding som du ønsker.

 Komplisert mandala

maler mandala vanskelig design voksne stimulering stjerne

La fantasien løpe løpsk og designe det samme motivet på flere måter ved å prøve ut forskjellige fargekombinasjoner hver gang. Til slutt kan du skrive ut hver av mandalamalene så ofte du vil. Du vil bli overrasket over hvor annerledes motivet ser ut hver gang, selv om bare fargene er endret.

 Snøfnugg fra sirkler

maler mandala snøfnugg idé sirkler vintermotiv

Du kan også finne de riktige motivene avhengig av sesong, anledning eller festivaltid. Du vil alltid finne noe passende. Det være seg et snøfnugg som ovenfor for vinteren, julemotiver for julesesongen, motiver med vårblomster til våren eller festlige varianter for bursdager, påske eller Mardi Gras. Kanskje du har lyst til å designe en mandala selv? Kompasset er det perfekte verktøyet som grunnlag for dette. Selvfølgelig kan du også bruke en linjal eller sette et firkant eller ganske enkelt tegne frihånd.

 Sirkler og dråper

maler mandala rose vindu kirker design fargerik maling

Typisk for mandalas er deres runde former. Det betyr imidlertid ikke at disse er obligatoriske. Som du allerede har sett, er det også mange interessante motivideer med en annen type kantdesign, slik at du også har et fritt valg. Så ingenting står i veien for fantasien din. Du kan også bruke noen av malene som forslag hvis du er usikker på hvordan du skal begynne.

 Blomsterformet mandala

maler mandala romantiske blomster skala påfuglhale

Hva med en fin blomsterform? Interiøret kan deretter enten utformes med flere blomstermotiver eller med et annet mønster. Men bare skriveren kan hjelpe deg med å komme i gang. Du kan også farge mandalamotivene avhengig av humøret ditt. Så hvis du er i dårlig humør, kan du uttrykke dette med de riktige fargene. Hvis du igjen er veldig glad, bruk lyse farger for å gi lykken videre til mandalamotivet.

 Maritimt tema

maler mandala dots waves coral ocean theme

Er du i riktig humør for en ferie? Da er et maritimt bilde som symboliserer sommer, sol, strand og sjø akkurat det rette for deg. Noen koraller eller skallmotiver gir mandalabildet riktig stemning, som også kan overføres til deg med en gang. Er ferien din innen rekkevidde? Så vær forberedt på det når du fargelegger.

maler mandala dot design spiral sneglkjeder design

Du vil raskt se selv hvor avslappende denne aktiviteten, som mange voksne fortsatt anser som barnslig, er, og du vil garantert snart bli en lidenskapelig “maler”. Og det flotte er at du ikke engang trenger å ha noen spesielle kunstneriske ferdigheter. Fordi alle kan male! Og selv om det er et veldig enkelt tidsfordriv, vil det gjøre deg veldig stolt. Hvorfor ikke designe en fargerike ettermiddag med hele familien! Så kan dere hjelpe hverandre, gi hverandre forslag og bare ha det gøy sammen. Etter den like stressende dagen på skolen, kunne spesielt barn gjøre det bra med denne typen aktiviteter.

maler mandala perler sirkler blomstre eksotiske diy

Hvis du vil slappe av og være mer avslappet, eller hvis du vil oppmuntre til kreativitet, kan du bare prøve en av følgende mandalamaler. Det er best å velge en form du liker med en gang. Få fargestifter og trekk deg tilbake til et rolig sted hvor du er komfortabel. Nå kan du bare begynne å male.

mal mandala original form mønster bluetenblaetter idé

For første gang, ikke bekymre deg for fargevalg. Når du farger en mandala, er det best å alltid begynne mot midten. Start utenfra og jobb deg inn. Ikke bli distrahert av dette. Din første mandala, men også hver påfølgende mandala, trenger ikke å være perfekt. Farging i mandalamaler handler mindre om resultatet og mer om selve maleriet.

maler mandala nett mønster utsmykkede motiver prikker

Du kan bare lage dine egne mandalamaler med penner og et ark. Hvis du er mer fascinert av mandalasene med geometriske former, vil et godt kompass, stort sett firkant, viskelær og linjal være til stor nytte for deg. Disse verktøyene lar deg tegne tallene med stor nøyaktighet. Start med en stor sirkel først, som praktisk talt er ytterkanten av din mandala. Nå kan du tegne ytterligere to former etter eget valg inn i sirkelen. Linjene i de to figurene skal krysse hverandre.

maler mandala sirkel mønster design gir industrielt utseende

Nå har mandalaen flere jevne områder. La fantasien løpe løpsk og bruk skjæringspunktene som en guide for de andre figurene du vil tegne. Du kan tegne andre former, for eksempel linjer, trekanter, firkanter eller ellipser, i mandalaen. Hvis du synes det er vanskelig, er det en rekke verktøy du kan bruke. Hverdagsgjenstander som mynter, esker eller bakeformer er passende maler.

mal mandala blomstre design stråler sirkler maling idé

Det er velkjent at barn er lidenskapelige malere. Barnas mandalas vil sikkert vekke barnets interesse og entusiasme. Lag enkle mandalamaler for de minste. Når du fargelegger, vil barnet raskt mestre bruken av farger og penner og bli fascinert av de mange fargekombinasjonene og figurene. Denne aktiviteten vil hjelpe barnet å fokusere. De geometriske formene gir også romlig orientering.

maler mandala diy avslapning fargeblyanter ujevn kant

Barnet ditt vil sikkert like en mandala med firkanter og sirkler, med smilende ansikter, med en sol eller et hjerte. Du er velkommen til å designe mandalas -fargesider med dyr. Kjente dyrefigurer som hester, fisk, ugler eller sommerfugler vil invitere barnet ditt til å ta en penn raskt. Små gutter vil bli fascinert av biler og raketter, mens jenter vil elske en prinsesse.

maler mandala barn idé rund form morsom lek

Du kan designe fargesiden din på godt papir og farge den der. Hvis du bruker tykkere papir, er det best å male linjene med en tykk fiberpenn slik at de er godt synlige. Hvis du vil at mandalaen du har laget selv som den riktige malen, legger du et ark over malen med binders og gjenskaper den.

maler mandala inspirasjon blomster kronblad sirkler pips

For eksempel kan en stemningsfull veggdekorasjon lages av dine egne kunstverk. Hvis du er spesielt stolt av en mandala og synes den er virkelig vellykket, kan du forvandle den til en unik veggdekorasjon med en vakker ramme. Du er velkommen til å lage en flott samlerbok for dine egne kreasjoner og alltid se inn og nyte synet når du måtte ønske det.

maler mandala grid design webstjerner

Hvis du vil gi bort en kupong, vil den utvilsomt være veldig populær hvis du skriver den selv på en mandala. En fargerik fargeside er også veldig egnet som innpakningspapir. Denne gaveemballasjen er unik på alle måter og vil glede mottakeren. Du kan også bruke en kjærlig laget mandala som skrivepapir og dermed skape forbauselse.

Maler mandala trekant flettet mønster hakkede tips

Maler mandala trekanter stjerne sentrum sirkel form

maler mandala diy håndverk idé stjerne blomst sikksakk indiske motiver

mandala mal stjerne enkelt bilde geometrisk sirkelsenter

mandala maler stjerne blomster striper idé farge

mandala maler blomster drops romantisk motiv blomst

maler mandala bølger mønster stjerner spiral romantisk barn idé

mal mandala tropisk utseende etterlater blomster originalt design

maler mandala slipp form idé farger noen

maler mandala solmåne halvmåne stjerner fallende stjerner natt tema

mandala maler spiraldelfiner meditasjon hinduisme

mandala maler sirkel mønster blomst sentrum buddhisme

mandala maler blekksprut blekksprut dyremotiv tentakler sirkler sugekopp

mandala maler flettemønster stjerne senter stripe

mandala maldesign utsmykkede mønster blomstersenter

mandalamaler barn-idé-maleri-morsomme sirkler

mandala-mal-blomst-motiv-ombre-idé-shamrock-midten

mandala-maler-vanskelig-idé-farger-voksne

Mandala

mandala-maler-sirkler-abstrakt-design-fargelegging-avslappende

Previous Post
Moderne fjellhytte – ideer for elegant interiør i helghuset
Next Post
Lag borddekorasjoner med gresskar til høstbryllup selv