15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trykk ditt eget stoff med lavendelolje – instruksjoner og ideer i Provence -stil

Trykk stoffet selv ren-lavendel-lavendel-lavendel-blomst-glass-flaske-kork

Om sommeren blir landskapet i Provence til et fargerikt teppe med lilla blomster, og det betyr bare en ting – det er blomstringstiden for lavendel. I tillegg til den fantastiske lukten og utseendet, har den flere bruksområder i daglig husholdningsbruk. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du bruker ren lavendelolje Skriv ut stoffet selv kan. La deg inspirere av våre instruksjoner og vakre ideer, og dekorer leiligheten din i en fransk herregårdstil!

Skriv ut ditt eget stoff – DIY stoffposer

Trykk stoff selv brød sekk-frokostblanding-pose-lavendel print-diy

Stoffposer og sekker brukes til shopping, i hverdagen og til oppbevaring av mat som korn og mel i husholdningen. De er enkle å sy selv og kan skrives ut individuelt ved hjelp av forskjellige teknikker. Ved hjelp av lavendeloljen kan du enkelt og raskt skrive ut og krydre stoffet med et hvilket som helst bilde.

Trykker stoffet selv med lavendelolje – nødvendige materialer

Trykk stoff selv materialer-ren-lavendel-olje-tape-mal-skje

Hvis du vil prøve denne enkle teknikken for stoffutskrift selv, trenger du følgende materialer og verktøy:

– 100% ren lavendelolje

– stoff (muligens bomull og lys farge)

– spiseskje eller treskje

– Selvklebende tape eller malertape

– Jern

– Kopi av ønsket bilde eller motiv, absolutt skrevet ut av laserskriveren.

Tips: hvis du vil skrive ut et motiv med bokstaver på selve stoffet, ikke glem at kopien skal skrives ut i speilbilde.

Trykk på stoff – Instruksjoner

Skriv ut stoffet selv instruksjoner-lavendel-mal-stoff-tape

Først bør du forberede stoffet og papirkopien. Sørg for at du jobber på en flat overflate, for eksempel et bord. Deretter skal stoffet strykes flatt med strykejernet og et par ark skal legges under. Legg deretter kopien med forsiden ned på stoffet og fest den med malertape. Først da er baksiden av kopien belagt med lavendeloljen. Du kan bruke en børste for å fordele oljen jevnt.

Trykk stoffet selv med lavendelolje

Skriv ut stoffet selv lavendelolje-ren-mal-instruksjoner-prosedyre-skje-resultat

På to eller tre minutter kan du begynne å overføre emnet. For dette formålet bør du gni hele motivet godt med en skje. Noen ganger kan du løfte papiret forsiktig for å kontrollere resultatet. Når bildet er fullstendig overført, fjerner du kopien og lar stoffet tørke godt. Når designet er helt tørt, kan du stryke det med strykejernet for å forsegle bildet og gjøre stoffet vaskbart.

De ferdige klutposene og deres mulige bruksområder

stoff-selv-utskrift-poser-lavendel-stoff-utskrift-ideer-korn

Posene med hvilken som helst design kan brukes til mange forskjellige formål. Hvis vesken din har håndtak, er den perfekt for shopping. På den annen side er en ryggsekk av stoff både nyttig og kan også tjene som en elegant borddekorasjon i Provence -stil til lunsj eller middag.

Skriv ut dine egne lavendelposer i stoff

stoff-selvutskrift-lavendel-pose-fransk-country-stil blomster

Den tørkede lavendelen blir ofte samlet i små lavendelposer og plassert i garderober og garderober for å kjøre møll. Hvis du vil designe en lavendelpose i Provence -stil, kan du trykke et stoff selv med et passende motiv og bruke det til det.

Dekorer møbeltrekk selv

stoff-trykk-din-egen-polstring-stol-lavendel-trykk-gjør-din-egen-idé-møbler

Med teknikken vist ovenfor kan du ikke bare skrive ut små tekstiler til poser og sekker, men også hele møbeltrekk for sittemøbler. Så du kan krydre møblene hjemme og dekorere leiligheten etter din personlige smak.

Skriv ut dine egne møbler og puter med ren lavendelolje

Stoff-selvutskrift-lavendel-olje-puter-pute-trekk-dekorere-stol-polstring-krydre det

Hvis du vil overføre fransk landstedstil til din egen leilighet, kan du skrive ut et par putetrekk til sofaputene eller til sengen med lavendelolje. For eksempel passer motiver med skrift på fransk kombinert med blomster og blomsterkranser.

Lag borddekorasjoner i Provence -stil selv

stoff-selvutskrift-kjøkken-håndkle-bord-matte-fransk-country-stil

For en borddekorasjon i stil med Provence, kan tekstiler skrives ut og brukes som en base for bordet. De ser vakre ut i kombinasjon med dekorasjon laget av tørkede lavendelbuketter og kan brukes til spesielle anledninger så vel som i hverdagen.

Skriv ut dine egne kjøkkenhåndklær laget av stoff med lavendelolje

stoff-selvutskrift-lavendel-olje-stoff-utskrift-kjøkken-håndkle-fransk-motiv

Kjøkkenhåndklærne i stoffet kan skrives ut med ren lavendelolje og individuelt designet. Fargerike motiver kan også overføres godt på stoffet, men fargene endres mer eller mindre. Et påstått alternativ til lavendelolje er aceton for utskrift på stoff.

Mal for lavendeltrykk på stoff

stoff-selvutskrift-laserskriver-mal-speil-bilde-korn-motiv

Hvis du vil skrive ut på stoff selv, bør du først velge et passende motiv eller bilde. Hvis det ferdige stoffet til slutt bare brukes til å lagre en spesiell mat, kan du velge et bilde med passende bokstaver og motiv.

Ideer til motiver som skal skrives ut med et speilbilde

stoff-selvutskrift-maler-speil-bilde-deco-country-stil-shabby-chic

Men hvis stoffet med lavendeltrykk bare brukes som dekorasjon for hjemmet, kan du velge motivet slik at det passer innredningsstilen hjemme. Franske motiver med sommerfugler og blomster er veldig populære og er en god idé for møbler i vintage eller landlig stil.

Skriv ut ditt eget stoff – maler og refleksjoner i shabby chic stil

stoff-selvutskrift-maler-loslitt-elegant-provence-stil-dekorasjon

Hvis du vil gi interiøret en shabby chic stil, kan du velge en av malene som vises ovenfor. Finn et passende motiv og prøv lavendelutskriftsteknikken med barna dine. Vi håper du liker å trykke stoffet selv med lavendelolje!

Previous Post
Farger til stuen – 55 flotte ideer for fargedesign
Next Post
Dekorasjon med lys – 21 utrolig enkle DIY -ideer