15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designe tekstiletiketter: Slik kan du legge til en individuell etikett på hjemmelagde varer!

Design tekstiletiketter, gjenkjenne kvalitet, sy på, skriv ut

Alle er glade for hjemmelagde produkter som kommer fra hjertet. Ikke bare vakre, men også praktiske gaver er spesielt populære. Patchwork putevar, fargerike shoppere og stilige bordløpere: I dag kan selv nybegynnere skreddersy kreative gaver med de riktige håndarbeidsinstruksjonene. Avanserte elever gjør ofte hobbyen sin til et yrke og syr eller strikker unike varer de selger på nettet eller i butikker. Uansett om det er en virksomhet eller en lidenskap, gir etiketter produktet et individuelt preg. Vi vil gi deg en oversikt over de forskjellige variantene og dele nyttige tips om hvordan du designer tekstiletiketter. La kreativiteten ta over sjel og kropp!

Design tekstiletiketter: gjenkjenn vevde etiketter av høy kvalitet

Tekstiletiketter designer din egen samling

Kjærlig syede vesker, trykte T-skjorter eller hatter: en vevd etikett bør ikke mangle på klær og stofftilbehør. I dag kan tekstiletikettene forsynes med tekst og symboler i henhold til dine egne preferanser. Kombinasjonen av skrift, farger og dekorative rammer gir designet et personlig preg. De som velger å gjøre dette må lære seg å kjenne igjen etiketter av høy kvalitet. Til syvende og sist skal ikke bare selve produktet / gaven, men også stoffetiketten vare lenge. Hvis du Bestill tekstiletiketter, så du må ta hensyn til følgende:

1. Materialet: De fleste tekstiletiketter er laget av plast. Den vevde polyesteren gir mange fordeler: den beholder formen etter mange vasker, føles behagelig på huden og er ekstremt holdbar. Endene kan varmeforsegles. Noen ganger tilbys bomull som et alternativ. Selv om den scorer med et naturlig utseende, har den også mange ulemper og viser seg å være upraktisk, spesielt for etiketter. For eksempel kan stoffetiketten krympe etter vask, kantene kan ikke varmeforsegles og må derfor sys over.

Tekstiler etikett design ryggsekk sy på stoff

2. Farger: Tekstiletiketter av høy kvalitet forblir fargerike etter mange vasker.

3. Glatte kanter: Når endene er varmeforseglet, er det garantert at kantene ikke slites.

4. Pleieinstruksjoner fra produsenten: Kvalitative etiketter kan til og med vaskes ved høyere temperaturer og er egnet for tørketrommel.

5. Fest stoffetiketter: De fleste vevde etikettene tilbys i to versjoner. De kan enten sys på eller strykes på.

6. Minste mengde: Vanligvis er minimumsmengden 25 stykker.

Vevde etiketter av høy kvalitet er ideelle for små bedrifter og butikker som legger særlig vekt på kvalitet og ønsker å gjøre et godt inntrykk på kundene. Vevde etiketter er stort sett sydd på, men kan også festes til strikkede stoffer med nagler.

Design tekstiletiketter: design og stryke på trykte stoffetiketter

Design tekstiletiketter DIY gaver dekorere kosmetiske poser

Håndverksentusiaster som ønsker å lage små gaver til gjestene på et arrangement, en stor familiefeiring eller et bryllup selv, kan velge det rimelige alternativet. Alle kan designe trykte stoffetiketter på nettet på 2 minutter. Du kan eventuelt bruke ditt eget design. I dette tilfellet må produsentens instruksjoner angående størrelse, teksthøyde, filformat og farger overholdes. Trykte strykejernetiketter kan festes raskt og er spesielt praktiske. Fjern forsiktig beskyttelsesfilmen, legg etiketten og legg bakepapir over den. Stryk pergamentpapiret i 20 sekunder til etiketten fester seg ordentlig. fullstendig!

Trykte tekstiletiketter passer for alle som for eksempel raskt setter en etikett på reklamevarer som T-skjorter eller skjerf og deretter ønsker å distribuere dem til besøkende på en messe, arrangement eller feiring.

Skinnetiketter gir produktet det bestemte

Tips til design av jeanslær

Skinnetiketter er absolutt iøynefallende og ser spesielt attraktive ut på denim. Teksten er gravert på ekte skinn, fargen blir automatisk tilpasset den valgte skinnfargen. Eventuelt kan etikettene stanses med en laser slik at de raskt kan festes til varene. Når det gjelder omsorg, er skinnetiketter følsomme. De kan vaskes opptil 40 grader og tåler tørketrommel.

Tekstil etiketter design hat strikke boutique unike elementer

Previous Post
Gjør-det-selv smykkestativ-skap plass til øredobber
Next Post
Optimalisering av tredemølleformen – 9 metoder for mer moro mens du trener