15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bygg ditt eget barnekjøkken av papp – En enkel monteringsinstruksjon

Bygg et barnekjøkken selv instruksjoner-enkle pappesker

Hver mor bryr seg om å oppfylle barnets ønsker og tilby ham en hyggelig levende atmosfære. Og hvilken bedre måte å gjøre dette på enn forskjellige lekeområder der barna kan fordype seg i fantasiverdenen og la den løpe fritt. Rodessa Villanueva-Reyes implementerte et interessant prosjekt for datteren din etter at hun oppdaget at hun liker å tilbringe mye tid på kjøkkenet. Det er et søtt lekekjøkken som ikke krever noen spesielle byggekunnskaper. Du kan også gjøre en Bygg et barnekjøkken selv og det med helt vanlige materialer.

Bygg barnekjøkken selv – fordel kartonger

barnekjøkken-bygg-selv-trinn-1-bygge-instruksjoner-lekekjøkken

Du trenger bare papp slik at du kan bygge dette enkle barnekjøkkenet selv. Dette er også en fin måte å bruke de oppsamlede pappkassene til for en god sak. I tillegg gjør du barnet ditt veldig glad og gir ham muligheten til å bruke fritiden nyttig innendørs på en regnfull eller kald dag. Byggeinstruksjonene for barnekjøkkenet er lettere å implementere enn du kanskje tror. Prøv det!

Planlegger og bygger barnekjøkkenet selv

barnekjøkken-bygg-selv-lek-hjørne-diy-prosjekt-nybegynnere

Kartongene må ha forskjellige størrelser hvis du skal bygge et barnekjøkken selv. Boksene til benken, ovnen og vasken bør skreddersys til størrelsen på barnet ditt. Du trenger også noen mindre til for eksempel mindre skap eller mikrobølgeovn. Du lager kjøleskapet av en høyere pappeske. Det eksakte tallet er vanskelig å fastslå på forhånd. Dette avhenger blant annet av hvor stort lekekjøkkenet blir og hvor mye tilbehør det skal være. Hvis du har samlet mange pappesker, kan du bygge barnekjøkkenet selv. For å gjøre dette, plasser dem på den respektive veggen. Nå kan du begynne å planlegge størrelse og form. Se på boksene som byggeklosser. Bytt noen om nødvendig, endre skaptypene og eksperimenter til du får det perfekte kjøkkenet. Dette er den beste måten å finne ut om du trenger å få flere esker og i hvilke størrelser og former.

Design skapdører

bygg-ditt-eget-kjøkken-papp-idé-jente-blå

Hvis du er fornøyd med sammensetningen, kan du pusle med skapdørene. Tegn dem først i midten av hver eske med en penn. Det samme gjelder kjøleskap, mikrobølgeovn og ovn. Skjær deretter linjene forsiktig med en eskekniv. Nå kan barnet ditt åpne og lukke skapdørene uten for mye innsats. Om nødvendig kan du også tenke på en slags lås for skapene hvis du bygger barnekjøkkenet selv.

Dekorer kjøkken

bygg-ditt-eget-kjøkken-diy-skap-mikrobølgeovn-vinduer

Siden pappkassene neppe ser attraktive ut og absolutt ikke er barnevennlige, må du bruke lyse farger. Det er forskjellige alternativer. For det første kan du selvfølgelig bruke maling – for eksempel akrylmaling. Med den kan du tegne alle mønstre og motiver selv. På den annen side er folier og klistremerker også egnet. Du kan enkelt feste dem på de synlige overflatene på kjøkkenskapene. Avhengig av barnets alder, kan du også la dem hjelpe deg med å bygge barnekjøkkenet selv.

Matchende tilbehør

bygg barnekjøkken selv bar-laptop-rosa

Siden mors kjøkken fungerer som inspirasjon, vil barnet ditt selvfølgelig også trenge det samme tilbehøret. Du har allerede lagt til mikrobølgeovn, kjøleskap og ovn. De små kjøkkenapparater mangler fortsatt. Mange lekebutikker har disse ferdige, slik at du kan kjøpe det du trenger. Det viktige er at du tar leker som ikke er tunge. Hul plast eller til og med papir er best. Tross alt er lekekjøkkenet bare laget av papp og tåler ingen tung vekt. Legg plastretter eller til og med papirplater i de små skapene. Sistnevnte tilbys til og med i vakre farger og mønstre i festbutikken.

Bygg ditt eget barnekjøkken med vask

Bygg et barnekjøkken selv vindusvask-tapet-fargerikt

Vasken er heller ikke så vanskelig å etterligne. Du kan bruke en gammel stekepanne eller en metallskål. Skjær et hull i det valgte skapet som er mindre enn den ytre diameteren. Sett beholderen i og vasken er klar. En pumpe som du tar fra en tom håndsåpe er egnet som kran. Det er veldig effektivt hvis du designer vasken under et kunstig vindu. Det får kjøkkenet til å se mye koseligere og mer ekte ut. Du kan bruke et hvilket som helst liggende bilde som bakgrunn i form av en plakat, eller du kan skrive ut noe.

Lås kjøkkenutstyret

barnekjøkken-bygg-selv-kjøleskap-ovn-tinkering idé

Knappene eller glasset i mikrobølgeovnen og ovnen kan også enkelt skrives ut. Hvis du foretrekker noe individuelt, må du bare male det på deg selv. Dette tar selvfølgelig også mer tid. Du kan imidlertid bruke din egen ovn eller ovnen som mal. Etter å ha bygd barnekjøkkenet selv, ikke glem noen dekorasjoner. Kunstige planter, for eksempel, er en god idé eller et fortelt, og hvorfor ikke veggmalerier, hvis det er plass til dem.

Flott lekeområde

barnekjøkken-bygg-det-selv-lek-fortelt-papir-naturlige materialer

Eksempelkjøkkenet ble integrert i mors kjøkken. Men hvis du ikke har plass der, kan du selvfølgelig velge et annet sted hvis du vil bygge et barnekjøkken selv. På den ene siden er det barnerommet, der barnet ditt kan leke uforstyrret. Hvis det heller ikke er plass, kan du finne ledig plass i stuen eller et annet rom. Det viktige er at du tenker deg godt om. Tross alt vil du ikke ombygge og omorganisere alt etter noen uker bare fordi du plutselig oppdager at det har blitt for stramt.

Previous Post
LED -glødende sko: sneaker -trend blant unge mennesker, men ikke bare
Next Post
Gode ​​ideer om hva du skal legge på påskeegg og instruksjoner om hvordan du gjør det selv