15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY -gaver til tenåringsjenter – disse kule ideene passer for enhver anledning!

DIY gaver til tenåringsjenter

Kanskje er det ikke noe bedre enn en hjemmelaget gave. Det viser oss at noen tok seg tid til å lage noe spesielt for oss. Selv tenåringer setter pris på en så fin gest og gir hverandre håndlagde ting. Når det gjelder tenåringsjente, bør man imidlertid tenke nøye gjennom hvilken gave man skal velge. I denne bestemte alderen har jentene forskjellige hobbyer og fritidsaktiviteter som kan tilby gode gaveideer. På denne måten viser du datteren, niesen, fetteren eller kjæresten din at du kjenner dem veldig godt. Det er selvfølgelig noen universelle DIY -gaver til tenåringsjenter som alltid er gode valg. I dette innlegget finner du en rekke DIY -gaveideer som virkelig vil gå bra med tenåringsjenter.

Hvilke DIY -gaver passer for en tenåringsjente?

diy gaveideer teenage girl make up gave basket

Hva skal jeg gi Vi stiller oss alle dette spørsmålet når vi blir invitert til en bursdag eller lignende anledning. I første omgang, spør deg selv hva slags gave som passer til personens alder og preferanser. Ulike smykker, som halskjeder, armbånd eller øredobber, er fantastisk gode som DIY -gaver til tenåringsjenter. Flotte esker eller esker kan også lages for oppbevaring av smykker eller sminke, som tenåringer synes er veldig praktiske. Alle slags gaver med bilder, gavekurver med favorittprodukter eller søtsaker, kule veggdekorasjoner til tenåringsrommet, samt hjemmelagde overraskelser kan også vurderes. Vi har noen av de beste ideene og noen få instruksjoner klare for deg.

Lag smykker selv som en gave

diy gaver til tenåringsjenter statement kjede stoff blomster

Hver kvinne liker smykker. I tenårene begynner jenter også å være mer oppmerksom på utseendet. Derfor er DIY smykker perfekte som en gave til de unge kvinnene. Enten et halskjede laget av hjemmelagde stoffblomster eller et vakkert armbånd med perler og steiner – mulighetene er mange. Vi gir deg noen ideer du kan prøve.

Vennskapsarmbånd som DIY -gaver til tenåringsjenter

kule gaver til tenåringsjenter lager armbånd selv

Hver tenåringsjente har minst en bestevenn. Hvis du vil overraske vennene dine med en hyggelig gave, er vennskapsarmbånd absolutt et godt valg. Det finnes utallige ideer og instruksjoner for et slikt armbånd. Det er viktig at du velger en av dem som du kan kopiere selv. Enkle instruksjoner følger.

diy gaver tenåringsjente materialer armbånd

For dette DIY -prosjektet trenger du følgende materialer og verktøy:

Lærrem, brun *

Messingkulekjede

vokset lin tråd, blå

1/4 tommers sekskantmutter, messing

saks

* Du kan endre fargene du ønsker.

instruksjoner armbånd gjør vennskap selv

Brett lengden på skinnsnoren i to i en løkke. Sløyfen skal passe rundt sekskantmutteren som fungerer som en lås. Vikle deretter bunnen av løkken med lintråden ned minst 5-6 ganger, og arbeid i motsatt retning av løkken. Dette fikser tråden og markerer begynnelsen på armbåndet.

trinnvise instruksjoner armbånd tenåringsjente

Plasser kulekjeden langs skinnsnoren, slik at enden av kjeden matcher enden av den innpakkede tråden. Hold kulekjedet på skinnsnoren og vikle lintråden godt. Tråden skal løpe mellom hver annen ball. Fortsett å gjøre dette til armbåndet blir langt nok. På slutten av armbåndet vikler du tråden igjen et par ganger og knytter deretter en knute med de tre trådene.

armbånd tenåringsjente gjør deg klar instruksjon

Tre sekskantmutteren gjennom trådene og knyt den andre knuten. Bruk saks til å klippe båndene like bak knuten. Og vennskapsarmbåndet er klart.

teenage girl gaver diy armbånd vennskap

Med forskjellige kjeder, tråder og bånd kan du lage mange forskjellige armbånd selv. Hvis armbåndet er en DIY -gave til din beste venn, kan du lage et lignende til deg selv slik at dere begge har de samme vennskapssymbolene.

Lag armbånd med setninger selv

DIY gaver til tenåringsjenter ideer armbånd setninger

Tenåringer bruker ofte forkortelser for hverdagsfraser. De liker da å ha dem på T-skjorter eller stoffposer. Derfor tror vi at et armbånd med en kul setning er en flott gave til tenåringsjenter.

materialer diy armbånd tenåringsjenter bokstaver lim

For et slikt armbånd trenger du en flat lærrem og glidebrev. Du finner disse i smykkerutstyrsavdelingen i enhver hobby- eller håndverksbutikk. Du trenger også en passende magnetlås og smykkelim. Instruksjonene for å lage disse flotte armbåndene for tenåringsjenter finner du på bildene nedenfor.

gaver til tenåringsjenter diy armbåndssetning

instruksjon armbåndsfrase gave tenåringsjente

instruksjoner diy armbånd gave tenåringsjente

Halskjeder som DIY -gaver til tenåringsjenter

DIY gaver til tenåringsjenter smykker som lager halskjede

Med farget neglelakk kan du også lage originale smykker som får jentenes hjerte til å slå raskere. Tomme cabochon -rammer kan dekoreres med geometriske motiver og ser veldig elegante ut. Det er best å velge lyse, atmosfæriske farger for å lage et vakkert halskjede til den unge damen.

DIY gaver til tenåringsjenter hjemmelaget halskjede instruksjon

Du kan også lage flotte DIY -gaver til tenåringsjenter av treperler. Perlene kan males på hvilken som helst måte jenta liker. Videre kan forskjellige størrelser kombineres, som for det vakre halskjedet fra bildet ovenfor.

Original DIY emballasje for smykker

DIY gaveideer teenage girl fairy halskjede valnøtt

Selv om du ikke lager gaven selv, kan du fortsatt vurdere originalemballasjen. Vi presenterer en fantastisk idé nedenfor. Det er en valnøtt som er dekorert med gyllen glitter og omgjort til en liten gaveeske til et vakkert halskjede med en fe. Pensle først innsiden av det uthulede valnøttskallet med lim og dryss deretter litt glitterpulver over det. Når limet allerede er tørt, legger du en bomullspute og gave i bollen. Til slutt lukker du valnøtten igjen og knytter den med et pent bånd. fullstendig!

DIY pakking gave valnøtt skall

valnøtt skall dekorere glitter

valnøtt som emballasje gave tenåringsjente

Personlig telefonveske til smarttelefonen din

diy telefon tilfeller personlige gaver tenåringsjenter

Tenåringer bruker mye tid på smarttelefonene sine. Dette er grunnen til at hjemmelagde ermer er en god idé for DIY -gaver til tenåringsjenter. Den enkleste måten å tilpasse mobiltelefonvesker på er å kjøpe et gjennomsiktig etui og dekorere det. Du bestemmer selv om du vil bruke prøvepapir, washi -tape, akrylmaling eller neglelakk.

gjennomsiktig mobiltelefon etui pynte mal gave tenåring

iphone etui deksel dekorere neglelakk gave tenåringsjente

DIY gaver til tenåringer jenter mobiltelefon etui dekorere instruksjon

DIY lagring av personlige ting som gave

diy lagring makeup forsyninger gave tenåringsjente

Alle jenters rom skal være fine, så hjemmelagde esker, kurver og oppbevaringsbokser er en praktisk gave til tenåringsjenter. La kreativiteten gå løs, for selv de vanligste husholdningsartiklene kan omdannes til lagring. For eksempel kan papirruller i forskjellige størrelser brukes til å lage kul sminkeoppbevaring, mens den tomme kornboksen kan omdannes til en magasineske.

diy gaver tenåringsjente magasineske laget av kornboks

DIY -gaver til tenåringsjenter med / for bilder

små diy gaver teenage girl photo holder mountains

Når det gjelder tenåringsjenter, er bilder eller originale fotorammer alltid et passende valg. Jentene liker å ta bilder med venner og pynter ofte sitt eget rom med suvenirbilder. Derfor er små fotoholdere, dekorerte bilderammer eller favorittbilder på tre gode DIY -gaver til tenåringsjenter.

instruksjoner diy polymer leire fotoholder gave tenåringsjente

Disse vakre fjellfotoholderne, for eksempel, kan raskt etterlignes fra litt modelleringsleire. Du kan ikke bare sette bilder, men også notater i den.

Lag originale fotorammer

diy gaver tenåringer bilderammer instragram tinker

Når du lager en gave til tenåringsjenta selv, ikke glem å tenke på preferansene hennes. På denne måten er du sikker på å slå jackpotten med gaven.

Barndomsfoto overført til tre

materialer diy gave veggmaleri foto barndom tenåringsjente idé

instruksjonsfoto overført på tregave tenåringsjente

DIY gaver til tenåringsjenter fra foreldre veggmaleri bilde

Lag en eksplosjonsboks som en gave til tenåringer

diy teenage girl gaver eksplosjonsboks bursdag

tenåringsjente som lager diy gaver eksplosjonsboks

Hekle lue eller krydre den

diy gaver tenåringsjente cap krydre perler

diy gaveideer teenage girl hat pynt materialer

hatt krydre perler diy gave tenåringsjente

Gaveidé laget av XXL strikk

XXL strikkede DIY gaver til tenåringsjenter

Sy søvnmaske for jenter

DIY gaver tenåringsjenter lager sovemasker selv

diy gave tenåringsjente materialer søvnmaske

diy gaver tenåringsjente instruksjon søvnmaske øyenvipper

Ganske gjør-det-selv pompom-bokmerker

DIY gaver tenåringsjenter bokmerker tinker pompoms

Gi bort originale veggdekorasjoner til jenterommet

DIY gaveideer for tenåringsjenter brev blomster veggdekorasjon

instruksjon diy gave tenåringsjente monogram blomster

DIY drømmefanger som gave

gaver til tenåringsjenter diy dream catcher set

Previous Post
Er Acai Berry Body Detox og vekttap skadelig?
Next Post
Lag søte kastanjedyr med disse 14 kreative håndverksideene for store og små