15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag din egen lyspære som en lampe – den trendy lampen som dekorasjon

lyspære som lampe farge-fargerik-kabel-dekorativ-tinker-idé-møblert

Hvis du ikke vil gå glipp av det minimalistiske utseendet i ditt eget hjem, kan du bruke en spesiell trend for design av interiøret. Vi mener de trendy pendellampene som ikke er utsmykket med et forseggjort design eller en spesiell lampeskjerm, men ganske enkelt består av en lyspære. Ideen om Lyspære som lampe er veldig på gang og er perfekt som et DIY -prosjekt som selv nybegynnere enkelt kan etterligne. I dag vil vi forklare hvordan og vise deg noen originale designideer.

Lyspære som lampe for enkel belysning

Lyspære som lampe wire-dekorasjon-farget-ringer-hvit-fatning

En glødelampe er en god idé hvis du leter etter original belysning som også er veldig rimelig. I tillegg kan hver lampe repareres og krydres individuelt med andre, like rimelige materialer. I dette eksemplet på en lyspære som lampe ble farget ledning ganske enkelt brukt til å berøre fargen på den hvite sokkelen.

Lyspære som lampe – enkle materialer

lyspære som lampematerialer-sokkel-kabel-stoff-pære-hengende lampe

Hvis du vil lage en lyspære, trenger du noen få materialer, som også er veldig billige å få. Du trenger hvilken som helst kabel. Dette kan velges i klassisk svart eller hvitt, men har også en lys farge. Du må også kjøpe en plugg og en lyspære og få en stikkontakt til lyspæren.

Lyspærer som et DIY -prosjekt

lyspære som lampe minimalistisk-diy-enkel-spisebord-dekorasjon

Bruk bare én lyspære som lampe, eller kombiner flere sammen for å få et slikt design. Alle kabler er fordelt i forskjellige retninger for å belyse hele spisebordet på denne måten. Det er et billig alternativ til lysekronen og perfekt når det gjelder å belyse et større område godt.

Lyspæreformet lampe – flott idé for belysning

lyspære som lampe nattbord lampe-idé-hengende-sidebord-krakk

En hengende lampe med en lyspære er også ideell som nattlampe. Lampen kan enten henge rett ned eller, som her, festet til ethvert formet element laget av tre. Dette gir deg også en pen veggdekorasjon som du kan male som du vil. Andre materialer som metall eller plast er også egnet hvis du vil skryte av lyspæren som en lampe.

Gruppe av lyspærer

lyspære-lampe-gruppe-kabel-stikkontakt-kjøpe-belysning

For å holde en mindre gruppe lyspærer sammen, kan du knytte kablene sammen i en knute. Det ser mer originalt ut igjen. Lyspæren som en lampe kan være i samme høyde eller forskjøvet. Det avhenger helt av din smak. Du kan fordele flere slike grupper på forskjellige steder i et rom.

Lyspære som LED -lampe

lyspære-lampe-led-moderne-fargerik-kabel-stikkontakt-nattbord

Ideen til lyspæren som lampe kan se spesielt moderne ut hvis du velger en farget kabel og stikkontakt og kombinerer den med en LED -lyspære. På denne måten reduserer du samtidig energikostnadene. Fargede kabler ser veldig attraktive ut i grupper. Et godt eksempel er forsidebildet vårt. Du kan bruke ideen til å designe barnerommet.

Bruk en stor lyspære som lampe

lyspære-lampe-stor-moderne-svart-hvit-kjøkken-skandinavisk

Den gigantiske lyspæren som lampe er også veldig populær. Færre pærer gir mer lys enn tilfellet er med de normale størrelsene. Spesielt det moderne interiøret kan igjen utstyres med en slik lyspære som en lampe. Vi finner dette arrangementet av et svart -hvitt kjøkken med spiseplass, som de store lyspærene ble valgt for, veldig egnet.

Dekorer kontakten

lyspære-lampe-gardin-ringer-dekorasjon-flerfarget-farger-speil

Hvis den normale versjonen er for kjedelig for deg, kan du også krydre den. I prinsippet kan du la fantasien løpe løpsk. På bildet ovenfor har en spesielt interessant idé blitt implementert. Gardinringer ble satt på rammen. Disse kan til og med males i farger for å få dem til å se spesielt interessante ut.

En idé laget av mange lyspærer

lyspære-lampe-glamour-inspirasjon-gjør-det-selv-gullfarge

Hvis lampen ikke bare skal lyse, men også skal se veldig bra ut og fremfor alt tiltrekke seg oppmerksomhet, er sannsynligvis variantene av gruppene best egnet. I tillegg må du ikke bare velge en form på lyspæren som en lampe, men kombinere forskjellige design. Noen av pærene kan også farges. Men la nok klare pærer som fortsatt kan gi lys.

Retro versjon

lyspære-lampe-kobber-sokkel-ledet-soverom-belysning-hodegjerde-tre

En annen måte å sette rammen i rampelyset er å bruke en retro ramme. Denne metalldesignen er for eksempel veldig attraktiv. Kobber eller messing har et nostalgisk utseende og egner seg veldig godt hvis du vil lage en lyspære som lampe selv. Designet skal også matche resten av interiøret.

Lyspære som lampe med stoffkabel

lyspære-lampe-anheng-lampe-soverom-dekorasjon-gjør-det-selv-tre

En leselampe på soverommet er praktisk og spesielt egnet som belysning hvis den ikke er plassert på nattbordet som vanlig, men heller henger over sengen. I dette tilfellet er en lampe med egen bryter eller med en plugg som kan trekkes ut å foretrekke. Hvis lyspæren kommer rett ut av taket som en lampe, må du stå opp hver gang for å slå den av.

Ide til kjøkkenet

lyspære-lampe-kjøkken-bygge-spisebord-bord-lampe-brett-pære-forskyvning

Enten som dekorativ belysning for spisebordet eller kjøkkenøya, er denne ideen ikke bare praktisk, men også effektiv. Du trenger flere lyspærer, kabler, koblingsbokser, stikkontakter, kjeder eller slitesterk tråd, øyekanter og hvilken som helst lengde på brettet, slik at du kan implementere denne ideen for lyspærer som en lampe.

Instruksjoner for en DIY -lampe

lyspære-lampe-instruksjoner-tre-bord-boring-ganske enkelt-svart-kabel

Ved hjelp av en borepresse borer du hullene til kablene i brettet. Du velger mønster og avstand for hver lyspære som en lampe. Et eksempel ble sikksakkmønster. Fest deretter koblingsboksene på den senere usynlige siden av treplaten og koble til kablene. Fest øyelokkene til kjedene på begge sider av brettet. Tre kablene gjennom hullene og koble dem til stikkontaktene. Fest nå lampen til taket. Skru lyspærene inn i sokkelen, og dra deretter i kablene for å få ønsket lengde. Fest de overflødige kablene sammen på brettet, slik at de ikke forstyrrer og ikke kan sees.

Hus til lampen

lyspære-lampe-tre-ramme-bygning-moderne-trend-armatur

Med et slikt tilfelle får du et interessant blikkfang, og det er heller ikke vanskelig å etterligne. Du trenger bare fire brett av hvilken som helst lengde og lengde, som du også kan kutte i størrelse på jernvarehandelen. Det ene brettet får et hull til kabelen, og du har en original variant for en lyspære som lampe.

Idee til å legge på

lyspære-som-lampe-blå-kabel-vintage-vegg-tre-Hanegel-lampe

Som allerede nevnt kan du feste lyspæren som en lampe på veggen på forskjellige måter, eller henge den opp. Du kan designe kroken selv eller kjøpe den ferdig. Både gamle og nye frakkekroker er egnet. Bruk gjerne skaphåndtak eller andre ting du tenker på.

Glødelampe med messing- eller kobberrør

lyspære-lampe-vintage-messing-rør-stå-vegglampe

Du kan lage effektive vintage lamper ved å bruke metallrør. I prinsippet er lampen laget på samme måte som versjonene uten rør, bortsett fra at kabelen trekkes gjennom røret. Ved hjelp av rør kan du lage et stort utvalg av former. Enten du monterer lyspærene som lamper på veggen, som vist her, eller i taket eller bygger en bordlampe med stativ av rør, er helt opp til deg.

Stikkontakt med trekkbryter

lyspære-lampe-vintage-kjede-slå på-edison-rød-kabel-tekstil

Det blir spesielt retro hvis du bruker en stikkontakt med trekkbryter til lyspæren som lampe. Denne ideen er også en fordel hvis du lager ovennevnte lampe over sengen selv og ikke vil feste en merkbar bryter til kabelen. En stoffkabel er spesielt egnet for å legge til siste finpuss på retroutseendet. Men en klassisk plastkabel er også egnet.

Original idé for belysning – lyspære som lampe

lyspære-lampe-edison-design-møblering-tinkering-enkle instruksjoner

Siden lyspæren som lampe er en original idé i seg selv, kan du gjerne utvide den med andre originale ideer. Du kan gjenbruke gamle ting til design, som i dette eksemplet med elementer fra en vegghylle. Lyspæren kan ha hvilken som helst form og kan byttes av og til for å bytte.

Flytt lamper

lyspære-lampe-spisebord-idé-industrielle-rør-kobber

Hvis lampens kabler er på et upraktisk sted i taket, kan du bruke ideen til lyspæren som en lampe for å flytte den. Igjen, bruk et brett som du kan utstyre med rør. Kablene til lampen er nå koblet til de i taket og deretter viklet rundt røret. Hvis du vil ha direkte belysning over spisebordet, selv om det er litt lenger unna, er dette løsningen.

Ramme for lampene

lyspære-lampe-dekorasjon-idé-tre-stol-edison-design

I stedet for å kjøpe eller lage en lampeskjerm, kan du lage hvilken som helst ramme du vil ha. Vi har allerede presentert deg for trådversjonen ovenfor. Men denne ideen laget av tre er også veldig attraktiv. Buede elementer av gamle stoler eller andre gjenstander er godt egnet til å finne på noe. Ideene om en lyspære som lampe er bare inspirasjon og kan endres eller utvides etter ønske.

Previous Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon
Next Post
En herlig DIY borddekorasjon laget av vintreet