15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kreativ gave til beste venn – 23 originale ideer å lage selv

DIY gaveideer til din beste venn ring plate-bff-tinker

Du kan alltid stole på beste venner, og de er alltid der når du trenger dem. Hvis du vil overraske din beste venn med en kreativ gave til bursdagen hennes eller en annen anledning, så har du kommet til rett sted. Du kan finne mange originale i vår artikkel DIY gaveideer til din beste venn, som sikkert vil få et smil på ansiktet til ABF.

Klassisk gave til beste venn

DIY gaveideer til din beste venn lag vennskapsarmbånd selv

Håndlagde vennskapsarmbånd er en gaveide som du ikke kan ta feil av. Fra enkel bomullstråd eller broderitråd og rocailler i forskjellige farger kan det knyttes fargerike armbånd, som symboliserer vennskap og regnes som en lykke -sjarm. Du kan også dekorere vennskapsarmbåndene som du vil og lage en individuell gave til din beste venn selv.

Enkel gave til beste venn

DIY gaveideer til din beste venn bilderammer-kreativ-design

Gaven til din beste venn bør ikke nødvendigvis være for stor eller for dyr. Du kan også overraske dem med en enkel gave, spesielt hvis det er noe personlig. Med litt farge kan du for eksempel krydre en enkel bilderamme og lage den som en gave til BFF. For eksempel kan du sette et kjærlig bilde eller et favorittfoto av dere to i rammen.

DIY -gaver til kjæresten – 11 kreative ideer og instruksjoner

DIY -gaver til tenåringsjenter – Disse kule ideene passer for enhver anledning!

Gaveeske til kjæresten – 40 flotte og kreative ideer og inspirasjoner!

Spiselig gave til beste venn på bursdag

DIY gaveideer til bestevennens rosebukettmuffins

Spiselige BFF -gaver er en annen populær gaveide, spesielt hvis de er hjemmelagde. Du kan lage en kjærlig cupcake -bukett selv fra flere cupcakes med frosting og gi den bort for en spesiell anledning.

Lag cupcake -bukett selv

DIY gaveideer til din beste venn lag cupcake-bukett-selv

For en cupcake -bukett trenger du først en passende beholder, for eksempel en blomsterpotte. Du trenger også vakre papirkasser til cupcakes og en ball med blomsterskum som passer i blomsterpotten. Du trenger flere trespyd for å feste cupcakes og silkepapir i hvilken som helst farge for å dekorere buketten. Når du har samlet alle materialene, bør du bake nok cupcakes til å dekke alt blomsterskummet. De avkjølte cupcakesene sprøytes til slutt med frosting og drysses med sukkerdryss hvis ønskelig.

DIY gaveideer til beste venn – personlig krus

diy-gave-ideer-best-kjæreste-dekorert-kopp-bokstaver

Personlige gaver er en annen populær bestevennside. For eksempel kan du enkelt gjøre et hvitt krus til en individuell gave ved å dekorere det med din beste venns initialer. Du kan for eksempel gjøre dette med en oljebasert markør og et bokstavklistremerke. Bare lim klistremerket på koppen, dekorer rundt med markøren og fjern til slutt klistremerket.

DIY gaveideer til din beste venn – lag smykker

diy-gave-ideer-bestevenn-smykker-gave-bff-tinker

De håndlagde smykkene er veldig populære og passer perfekt til det daglige utseendet. Hvis du vil lage gaven til din beste venn selv, har du rett i et hjemmelaget halskjede. Prøv å tilpasse designet til BFF -stilen for å lage en virkelig god gave.

Smykker som gave til din beste venn selv gjøre

diy-gave-ideer-bestevenn-smykker-tinker-halskjede

Kvartshalskjedet fra eksemplet ovenfor er perfekt for hver sesong og kan enkelt kopieres. Erfaring med å lage smykker selv vil imidlertid være en fordel. Materialene som kreves for dette er kvartskrystaller, smykketråd, bøyde rør, en kjede, hoppringer, en hummerlås og en bøyetang.

Kreative DIY gaveideer til din beste venn

diy-gave-ideer-beste-venn-halskjede-modellering leire

Du kan også lage enkle smykker med modelleringsleire, spesielt for din beste venn. Eventuelle figurer kan lages av dette, som deretter stekes for å stivne. Til slutt kan du bruke den til å lage originale halskjeder selv, spesielt designet for deg og din BFF.

Hjemmelagde gaver til beste venner laget av modelleringsleire

DIY-gave-ideer-beste-kjæreste-bff-ringskål-halvdeler-gjør-det-selv

Hvis du vil lage en praktisk gave til din beste venn selv, kan du lage en enkel ringplate av modelleringsleire. Et ekstra lagringsalternativ på kommoden er nyttig for hver kvinne og sikrer mer orden på toalettbordet.

Lag en hjerteringplate av modelleringsleire – Instruksjoner

diy-gave-ideer-bestevenn-instruksjoner-ring-bolle-støpemasse

Du kan designe ringskålen av modelleringsleire som et hjerte og merke den med et ordtak eller ord for vennskap. Hvis du deler hjertet i to, vil hver av dere få en identisk tallerken for smykker. På bildet finner du trinnvise instruksjoner for denne gaven til BFF.

DIY gaveideer til din beste venn – øredobber

diy-gave-ideer-bestevenn-smykker-lagring-øredobber

Hvis din aller beste venn er en ekte øredobb -fan, kan du lage en original øredobberholder selv som en DIY -gave. Store øredobberholdere kan lages av en enkel bilderamme, og for en mindre kan du bruke et lite ark med kryssfiner og mini staffeli.

Lag øredobberholder selv som en gave til BFF

diy-gave-ideer-bestevenn-tre-plate-øredobber-lagring

Først bør du bore flere hull til øredobber, slik at det er nok plass til øredobber mellom radene. Du kan deretter dekorere treplaten som du vil og fremkalle en kreativ design. Med malertape kan du enkelt lage forskjellige geometriske mønstre.

DIY gaveideer til din beste venn – krydre smykkeskrin

diy-gave-ideer-beste-kjæreste-smykker-eske-mønster-fargerikt

Igjen med malertape og forskjellige farger kan du gjøre en enkel smykkeskrin til en personlig gave til din beste venn. I stedet for farge kan du også bruke washi tape eller en annen dekorasjon du ønsker.

Praktiske DIY -gaveideer til din beste venn

diy-gave-ideer-bestevenn-bobby-pins-containere-tinker

Bobbypinnene treffer ofte bunnen av håndvesken og kan bare bli funnet etter en lang roting. Du kan derfor lage en beholder for hårklipp selv som en gave til din beste venn. Du kan bruke en tic-tac-boks til dette og dekorere den som du vil.

DIY gaveideer til din beste venn – mobiltelefonveske i et partnerlook

diy-gave-ideer-beste-kjæreste-mobiltelefon-etui-gave-bff

Beste venner, spesielt når de er tenåringer, liker å ha på seg klær, sko og alle slags ting i et partnerutseende. Du kan også lage matchende mobiltelefonvesker selv i stedet for å kjøpe dem og trylle frem et veldig personlig design.

Gjør-det-selv personlig gave til beste venn-design en overraskelsesboks

diy-gave-ideer-beste-kjæreste-overraskelse-eske-gaver-foto

Hvis du vil overraske din beste venn til bursdagen hennes, kan du designe en eske med overraskelser. Du kan enten lage gaveesken selv helt fra starten, eller du kan ganske enkelt dekorere og fylle en eske du har kjøpt.

Ideer til gaveesken

diy-gave-ideer-bestevenn-innhold-ideer-overraskelsesboks

Du kan fylle en overraskelsesboks som du vil, for eksempel med små BFF -gaver eller delte minner. Hvis esken skal være en DIY -gave til en bursdag, kan du ikke bare legge en gave i den, men også morsomt festtilbehør som konfetti, blomster, bursdagslys osv..

Lag BFF -gaver selv – fargerik overraskelse

diy-gave-ideer-bestevenn-overraskelse-eske-selvlaget

Med bilder kan du gjøre overraskelsesboksen mer personlig og sette et stort smil på vennen din. I stedet for mange små gjenstander kan boksen også fylles med mange ballonger, som garantert vil skape en feststemning.

Flott gave til beste venn på bursdagsflukt

diy-gave-ideer-bestevenn-bursdag-manikyr-sett-mason jar

Hvis den vakre manikyren er en viktig del av livet til din aller beste venn, kan du lage et flott manikyrsett som en DIY -gave. Få det vesentlige for en god manikyr og legg alt i en murkrukke. Med litt pynt er manikyren i murkrukken klar som gave.

Wellness gaveeske til beste venn

DIY-gave-ideer-bestevenn-lag-din-egen-velværeboks

En annen gaveide som garantert vil bli verdsatt er en velværeboks. Det er en samling kosmetiske produkter for kropp, ansikt og hår. Du kan også lage produktene til velværeboksen selv i stedet for å kjøpe dem.

Hjemmelagde badeballer som gave til en bestevenninne på bursdagen hennes

diy-gave-ideer-bestevenn-hjemmelagde-badebomber

Duftende badeballer er enkle å etterligne og er en god idé for en DIY -gave til din beste venn. Du kan lage badebomber i forskjellige former og med forskjellige aromaer og lage en spesiell gave selv.

Pakk inn en gave til din beste venn kreativt

DIY-gave-ideer-bestevenn-kreativ-emballasje-gjør-det-selv

Vakker emballasje er en viktig del av enhver gave. Kreativ emballasje for små eller store gaver kan lages av papir, noe som gjør gaven enda mer spesiell.

Lag BFF -gaver selv – lys med et motiv du ønsker

diy-gave-ideer-bestevenn-lag-dine-egne-stemplede lys

Stearinlys er godt egnet som DIY gaveideer for din beste venn, spesielt hvis de har et vakkert motiv. Med en enkel teknikk kan du trylle frem et motiv du ønsker på lyset og gjøre det perfekt som en gave.

Instruksjoner – utskrift av lys

diy-gave-ideer-bestevenn-instruksjoner-stearinlys-mønster-stempling

Det ønskede motivet skrives ut på vokspapir og deretter overført til et hvitt lys. For å gjøre dette bør du pakke papiret forsiktig rundt lyset og deretter føntørke over motivet. Med fonter bør du skrive ut speilvendt.

DIY gaveideer til din beste venn – glittervaser

diy-gave-ideer-bestevenn-lag-din-egen-glitter-vaser

Hvis din beste venn liker friske blomster, kan du lage vakre vaser av glass selv som en DIY -gave. For eksempel kan du enkelt lage et glitrende design selv med serviettlim og glitterpulver.

DIY gaveideer til din beste venn med bilder

diy-gave-ideer-bestevenn-bilder-krans-klesklyper-tinker

DIY -gaveideene med bilder er virkelig personlige og vil bli verdsatt av din beste venn. Du kan lage en fotokollage fra favorittbildene dine og dekorere det kreativt.

Kreativ fotokollasje som gave til beste venn

diy-gave-ideer-bestevenn-bilder-minner-brev

Du kan også designe bokstaver laget av papp eller papp som en DIY fotokollasje. Du kan skrive ut bildene i svart -hvitt og lage vakre kleshengere. Så de kan brukes som en original veggdekorasjon.

Dekorerte initialer som DIY -gaveideer til din beste venn

diy-gave-ideer-best-friend-initial-pompoms-dekorasjon

I stedet for bilder kan du krydre din beste venns initialer med fargerike dekorasjoner. Slike dekorative bokstaver er perfekte for å dekorere individuelle rom i leiligheten. Fargerike dekorasjoner som ullpomponer skaper en leken atmosfære og representerer en stemningsfull gaveide til din beste venn.

Elsker DIY gaveideer til din beste venn

diy-gave-ideer-bestevenn-original-bokstaver-godt humør

Hvis du vil overraske din beste venn og vise henne hvor mye du elsker henne, er bokstavene “Åpne meg hvis” en fantastisk idé. Du kan legge inn bilder, gratulasjoner og alle andre kreative ting i den. Bare la kreativiteten gå fri og lag en personlig gave til din beste venn.

Previous Post
Ideer til gaver til jul – 12 flotte hi -tech gadgets
Next Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon