15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fra gammelt til nytt: Hvordan bli en upcycling gjør-det-selv

gamle-gjør-nye-upcycling-trend-blomst-bokser

Sprøyten om upcycling slutter aldri. Det er veldig gøy å konvertere avfallsprodukter til nye typer produkter ved hjelp av kreative ideer. Og beskytter miljøet. På denne måten kan vi designe våre interiørmøbler spesielt. Vi har de beste tipsene for upcycling i hjemmet ditt for deg her.

Gjør kasserte Euro -paller til møbler

gammel-gjør-ny-euro-pall-møbler-upcycling

Fra sofaen til solsengen: Nesten alle møbler kan settes sammen fra Euro -paller. Uniforme transporthjelpemidler er gjemt bak pallene, som kastes av distribusjonsselskapene etter at de har blitt brukt en stund. Treverket de er laget av har vanligvis et fint brukt utseende. For godt til å kaste det.

Euro -paller er også ekstremt stabile. Med riktig verktøy – for eksempel på denne siden – kan lages av dem i verkstedet, garasjen eller på terrassen samt ethvert møbel: Vom Skohylle til spisebordet, fra sengen til sofaen-det er ingen grenser for kreative gjør-det-selv-folk. På grunn av sin natur er paller ikke bare egnet for innendørs bruk, men også for utendørs bruk i hagen. Du kan finne flere gjør-det-selv-ideer her.

Blomsterpotter for hagen laget av plastflasker og bokser

gammel-gjør-ny-fugl-fôring-stasjon-plastflaske-treskje

Plast er et av de største miljøbelastningene i verden. Det er nå et depositum for de fleste plastflasker. Resten blir imidlertid kastet videre. Normalt. Som gjennomsiktige utendørs blomsterpotter skaper de et fantastisk helhetsbilde på en vegg i hagen. For å gjøre dette, skjær opp flere flasker på den ene siden og fest dem horisontalt til veggen med jevne mellomrom. Jord og planter i, ferdig. I tillegg til plastflasker er bokser også ideelle som blomsterpotter, som også er festet direkte til en vegg eller dingler på en snor.

Oppussingskunst: upcycling med maling og pensel

gammel-gjør-ny-porselen-skål-maling-pensel-blomsterpotte

Med en pensel og litt maling kan du forvandle det du synes er søppel til stilige nye boligtilbehør. Hvorfor kaste bestemors gamle porselen når du kan male det som en kreativ gjør-det-selv-sjel og puste nytt liv i det? Og ikke bare porselen kan males …

Ny bruk for gamle tomes

gamle-gjøre-nye-bøker-upcycling-kasser-sy-bokser

Hoper tomene seg opp med deg? Bøker er synd å kaste, men de finner stadig færre kjøpere på loppemarkedet. Bare upcycling hjelper: tykke, bundne bøker er fantastisk egnet som kasser og sybokser – og som hemmelige rom for barn. For å gjøre dette, kutter du bare ut noen sider i hjemmet ditt med kutteren, slik at en kant blir igjen. Hvis du vil, kan du male etterpå. Det ser elegant ut og sikrer holdbarhet. En annen idé: stable flere bøker oppå hverandre og lim dem godt sammen – dette er en flott base for et glassbord.

Fuglefôring-stasjon-porselen-kopp-tallerken-hengende

Previous Post
Ideer til gaver til jul – 12 flotte hi -tech gadgets
Next Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon