15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

25 kreative dekorasjonsideer for lysestaker å lage selv

Hvis du vil bringe litt kreativ tenkning og individualitet i dekorasjonen hjemme, kan du ta en titt på disse gjør-det-selv-lysestakene og la deg inspirere til den vakre dekorasjonen av interiøret ditt. De hjemmelagde lysestakene er egentlig et ganske enkelt og originalt alternativ for å dekorere hjemmet ditt kreativt. Lag en varm og innbydende atmosfære ved å lage noen unike og interessante lysestaker selv.

Lag lysestaker selv – Krydder, belgfrukter og kaffe

DIY lysestaker mason krukker henge kjeden lys bønner

For elskere av krydder eller belgfrukter har vi disse interessante ideene til Gjør-det-selv lysestaker valgt. De hvite bønnene er en ekte original og effektiv dekorasjon som også er veldig enkel å sette opp. Ta et fat, telys og bønner eller andre belgfrukter, og du har allerede en vakker lysestake. For en bedre effekt kan du legge til dekorative elementer som kanelstang og gavebånd.

Lag lysestaker selv med lin

gjør-det-selv lysestake krukker lindekorasjonside rustikk

Ta sengetøy eller jute og dekk bare til de gamle murmurene. Resultatet er romantiske og samtidig rustikke dekorasjoner som du kan skape en koselig atmosfære om kvelden. Virkelig enkelt, ikke sant?

Tinker lanterner og lag fortryllende dekorasjoner for innendørs og utendørs

Å lage telys med barn – 5 ideer fra forskjellige materialer med instruksjoner

Håndverk med telys – enkle ideer til dekorasjon, gaver & Upcycling

Lysestake laget av blonder

gjør-det-selv lysestake blonder syformer ballongideinstruksjoner

Hvis du liker ideen om stoff, kan du også bruke blonder til å lage en romantisk lykt. Du kan se nøyaktig hvordan i instruksjonene. Det er best å bruke en ballong for å hjelpe. Du kan bruke den til å lage en bolle av blonder, der du deretter kan sette et telys i glasset.

Rustikk lysestake laget av trebjelker

lysestake for å lage deg selv tregrener rustikke telys

Du kan også gjøre grener til vakre, rustikke lysestaker. Alt du trenger å gjøre er å hule ut den øverste delen slik at et lys kan passe innvendig. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke en håndmølle med et rundt hode. Hvis du ikke er veldig kjent med verktøy, er det bedre å få hjelp med dem. Som materialer, velg spesielt tykke grener og kvister med en diameter som er stor nok til et telys.

Ideer til telysholdere med kork for vinelskeren

lilla bånddekorasjonsideer for lysestaker gjør det selv

Hvis du Gjør-det-selv lysestaker ønsker å sette opp med et rustikt utseende, kan du enkelt oppnå det med vinkorker. Ikke kast korkene og samle dem for å implementere vakre dekorasjonsideer. Fyll en stor glassvase med korker og sett et stort dekorativt lys inne. Når du tenner lyset, vil lyset skape en vakker effekt med korken. En annen mulighet er å feste en kork til et telys med et gavebånd og bruke det hele som en fin borddekorasjon.

Ulike dekorasjonsideer til lysestaker med vinkork

Vinkorkdekorasjonsideer for lysestaker å lage selv

Med vinkork kan du fylle hvilken som helst glassbeholder og gjøre den til en pen lysestake. Om en stor glassvase eller en enkel murkrukke avhenger av plassen som er tilgjengelig for dekorasjon. Dette DIY -prosjektet er veldig enkelt og koster nesten ingenting fordi du kan resirkulere eksisterende materialer i stedet for å kjøpe dem.

rustikke dekorasjonsideer for lysestaker å lage selv

Gjør-det-selv lysestaker dekorere med kaffebønner

Kaffe te lys dekorere ideer for lysestaker gjør det selv

På lignende måte kan elegante lysestaker tinkeres med kaffebønner. For dette bør du fylle en beholder etter eget valg med kaffebønner og sette et lite telys i midten. En stor effekt kan oppnås med kaffekopper i porselen. I tillegg til den vakre, dekorative effekten, fyller disse gjør-det-selv lysestakene rommet med en herlig duft.

Sett opp lysestaker med treelementer

tre dekker hjerte dekorasjon ideer for lysestaker gjør det selv

Tre er et populært materiale for å dekorere leiligheten og gir hvert rom en rustikk stil. Vakker håndverk kan trylles frem av tre, som ser spesielt naturlig ut og passer perfekt til innredningen i hjemmet. Her er noen enkle DIY -prosjekter for lysestaker i tre. For det første prosjektet trenger du bark, en kutter, litt tråd og telys. Først bør du dekorere trebarken (helst bjørkebark) med dekorative elementer etter ønske, for eksempel hjerter, stjerner eller geometriske former. Du bør deretter danne små kopper fra trebarken og sette et telys i hver. Til slutt kan du lage et håndtak av wire og la lysestaken henge hvis du vil.

te stativ te lys dekorere ideer for lysestaker gjør det selv

For ditt neste gjør-det-selv-lysestake-prosjekt kan du bruke et gammelt trebord. Den kan friskes opp etter behov, for eksempel med maling eller lakk. Deretter kan du bore hull for små telys med boret eller håndmøllen. Avhengig av hvor stort trebordet er, kan du designe flere lysestaker ved siden av hverandre. Den resulterende lysestaken er perfekt som en rustikk borddekorasjon for landstedet.

treelementer dekorasjonsideer for lysestaker gjør det selv

Små kvister og kvister kan også brukes til lysestaker i tre. Du kan bruke den til å dekorere en glassbeholder og gjøre den til en rustikk dekorasjon. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke det varme limet til å feste grenene godt. Hvis du plasserer telysene i lysestaken, skapes fantastiske lyseffekter i rommet.

tauballdekorasjonsideer for lysestaker å lage selv

Glassbeholderne kan vanligvis kles med hvilket som helst materiale og gjøres om til originale lysestaker. Med et tykt tau kan du trylle frem en stemningsfull borddekorasjon for sommeren og bruke den på neste hagefest. I dette tilfellet er det tilrådelig å bare dekke halvparten av beholderen, ellers blir lyset helt dekket av lyset.

gjør-det-selv lysestakeholder idé gullhvit furukegle

Bruk syltetøyglass som lysestaker og pynt med blonder, eikenøtter eller papir

telys flytende dekorasjonsideer for lysestaker å lage selv

I stedet for å kjøpe nye glassbeholdere kan du ganske enkelt resirkulere de gamle syltetøyglassene til gjør-det-selv-lysestakene. Disse kan deretter dekoreres med hvilken som helst dekorasjon og tilpasses resten av interiøret. Denne ideen passer både til hverdagens dekorasjon av leiligheten og til spesielle anledninger.

acorn syltetøyglass dekorasjon ideer for lysestaker gjør det selv

Naturlige materialer til dekorasjon gir fantastiske ideer for høst og vinter. Valnøtter, kastanjer, eikenøtter og kongler passer perfekt til dette og gir hvert rom en naturlig følelse. Du kan fylle syltetøyglassene som lysestaker med ethvert naturlig materiale og designe dem spesielt for høst- eller vinterdekorasjoner.

Papirdeksel med syltetøyglassdekorasjon for lysestaker gjør det selv

Hvis du dekker syltetøyglasset med papir med utskårne mønstre, kan du også lage originale lysestaker. Med bok eller avis og en fin snor kan du lage en kjærlig vinatdekorasjon for hjemmet ditt.

Pekede syltetøyglassdekorasjonsideer for lysestaker å lage selv

Du kan bruke mange andre materialer til å dekorere syltetøyglass, som blonder, sløyfer, stoff, farget papir, etc. La deg inspirere av våre ideer til gjør-det-selv-lysestaker og lage kreative og rimelige dekorasjoner selv.

ideer til dekorasjon av hvit sand for lysestaker å lage selv

Bruk de tomme vinflaskene som lysestaker

Lysestake flasker dekorasjon ideer for å lage lysestaker selv  vinflasker trapper dekorasjonsideer for lysestaker å lage selv

Sett opp flotte borddekorasjoner med vinglass og blomster

gule roser dekorasjon dekorasjon ideer for lysestaker gjør det selv

Lag lysestaker selv av vinglass

sjø tema dekorasjon ideer for lysestaker gjør det selv

Idee til lysestaker til et bryllup

gule blomster dekorasjonsideer for lysestaker gjør det selv

Dekorer glasslysestaker

fargerike steiner dekorasjonsideer for lysestaker gjør det selv

Previous Post
Kosthold uten karbohydrater – gå ned i vekt raskt og effektivt
Next Post
Brysttrening for menn hjemme – å bygge muskler under korona -krisen