15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker gummi armbånd – instruksjoner for knyting

gummi-armbånd-tinker-blomst-fargerike-gjør-det-selv-instruksjoner

Alle som har et barn mellom 4 og 14 år kjenner den siste trenden – gummiarmbånd. De er fargerike og krydrer det enkle skoleklæret, for eksempel jeans og en T-skjorte. Det beste med armbåndene er at du kan lage dem på kort tid. Studentene elsker trenden og gir ofte disse armbåndene som et tegn på evig vennskap eller kjærlighet. Disse armringene er også en kul idé å gi bort hvis du nettopp har blitt invitert til en bursdagsfest for barn. Du kan enkelt sette sammen flere Lag gummiarmbånd og ordne gaven med dem – eller gi et håndverkssett i gave.

Lag gummiarmbånd – alt du trenger å vite om de siste trendene

gummi-armbånd-tinker-blomster-slips-gjør-deg-fargerik-floral

Som sammen med barnet sitt Lag gummiarmbånd trenger litt forkunnskaper. Smykkene kommer fra Amerika – der har barna samlet og byttet armbånd lenge. Disse er spesielt populære fordi de er et kult tidsfordriv for de regntunge dagene. Foreldre og barn kan nyte samværet mens de knytter elastikkbåndene. Armbåndene til barnefesten er også praktiske. Du har to alternativer å velge mellom. For eksempel kan du kjøpe et håndverkssett. Disse settene inneholder en krok, elastikk, klips og den såkalte veven / som elastikkene er strukket på /. Mange design, både enkle og vanskelige, kan kobles til det. Alle som er mer dyktige eller allerede har noen erfaringer med å lage, kan lage gummibåndene selv ved hjelp av to blyanter.

Lag gummiarmbånd – kombiner forskjellige farger

gummi-armbånd-tinker-regnbue-farger-present-mamma-gjør-selv

Designene i seg selv varierer i vanskelighetsgrad – noen er egnet for nybegynnere og noen er mer avanserte. Avhengig av knuteteknikken og bredden og lengden på armbåndet, kan antallet elastikk som brukes, variere sterkt, uansett bør du forvente omtrent 25-40 elastikkbånd.

Kreative ideer for å lage gummiarmbånd

Lag-din-egen-lag-din-egen-fargerike-kreative-gummi-armbånd-barnehender

Du kan lage flotte armbånd av de fargerike gummiene uten et profesjonelt sett. Du kan veve et enkelt friskt benmønster ved hjelp av to pinner og regnbuevev i fargene du ønsker. I det første trinnet må du strekke et gummibånd som er krysset rundt pinnene, slik at det blir en figur åtte. Ta deretter neste strikk og strekk den også, men uten å krysse den. Sørg for at de to gummiene er tett oppå hverandre og gjenta det samme med den tredje gummien. Ta deretter den nederste gummien på høyre side og trekk den over den høyre tappen. Gjenta nå de samme trinnene med venstre side. Resultatet er en kobling mellom pennene. Fortsett med de neste fargede gummiene som allerede beskrevet. Kontroller deretter lengden på håndleddet og fest en lås.

Lag gummiarmbånd og bruk mer hvis mulig

gummi-armbånd-tinker-barne-hånd-mange-grønn-gjør-selv

Uten ramme kan du også lage et armbånd med det interessante drageskala -mønsteret. Materialene du trenger er gummiringer, lås, gaffel og heklenål. Som forklart ovenfor, stram to gummibånd for å danne en figur åtte. En gummi på den første og to pinner og den andre åtte på de to andre pinnene. Legg et kontrastfarget elastisk bånd over de to midterste tappene. Trekk deretter de nedre gummiene over de øvre stroppene på de samme tappene. Nå strekker du ytterligere to gummier på to tenner hver. Løft deretter de nedre gummibåndene på alle fire tappene over de øvre. Fortsett å flette armbåndet til du når den lengden du ønsker. Trekk bandet med jevne mellomrom stramt på baksiden av gaffelen. Ta heklenålen og tre de fire løkkene på den. Trekk en annen gummiring gjennom de fire heklene og heng opp S-kroken for å lukke den.

Inspirerende ideer – å lage gummiarmbånd

Braid ideer flette deg selv instruksjonsvideo

For neste mønster trenger du gummiringer i to farger, en gaffel i stedet for en vevstue og en S-klips for å lukke den. Strekk gummien over den første og tredje stangen på gaffelen og vri den til en figur åtte. Ta en gummiring fra den andre fargen, vri den tilbake til en figur åtte og skyv den over gaffelens andre og fjerde ben. Gjenta disse trinnene. Roter gaffelen slik at du kan se den forfra. Trekk gummiene over spissene for hver pinne. Gjenta alle trinnene fra begynnelsen. Hvis armbåndet ditt allerede har riktig lengde, trekker du løkkene fra den første tappen over den andre og deretter den fjerde over den tredje. Til slutt trekker du forsiktig av de resterende løkkene og fester S-klippet.

Armbånd flette teknikk instruksjoner små blomster

Vevstolsbånd kombinert med jern på perler ser også bra ut. Trekk elastikken over to fingre eller penner og vri den til en figur åtte. Tre ytterligere to gummibånd over den. Trekk kantene på den nederste strikken over fingrene. Du kan trekke låsen gjennom i midten der stroppene har kommet sammen. Ta en perle og trekk den neste strikken gjennom den. Tre også strikken med perlen over fingrene. Trekk det nederste båndet over fingrene til høyre og venstre igjen.

Armbåndsideer fargerike originale barn

Dette etterfølges av et annet band med en perle. Gjenta trinnene som allerede er beskrevet til vevstolen med perler er lang nok. Sett de to siste løkkene sammen og fest låsen. Hvis du vil ha fargerike armbånd, kan du kombinere perler i forskjellige farger. La kreativiteten gå fri og design din egen komposisjon. I tillegg til å lage armbånd, lar gummibånd deg designe nøkkelringer, dyr, små vesker og til og med sandaler.

Armbånd selv lager ideer som fletter barn

For jentene – gummiarmbånd med blomstermotiver

Lag armbåndsinstruksjoner for barnebursdag

For guttene – lag flere bredere gummiarmbånd

Gummi armbånd mønster ideer nybegynnere

Med et håndverkssett blir knyting barns lek

Materialer tinker gummi armbånd ideer

Og den beste delen – materialene er veldig billige

Armbånd knyter fargerik regnbue i gummi

Mange fantasifulle design er mulige

Gummi tinker design ideer tegn kjærlighet vennskap

I USA bruker selv voksne gummiarmbånd – som et tegn på kjærlighet og vennskap

Braid armbånd barn instruksjoner fargerike nybegynnere

Armbåndene selv lager ideer instruksjoner nybegynnere

Lag dine egne armbånd, instruksjoner og ideer

Teknologi gummi armbånd ideer kul design

Gummiarmbånd fletter rett og slett instruksjoner

Gummi armbånd tinker ideer instruksjoner

Lag din egen armbåndsteknologi

Armbåndsdesignende gutt dekorert

Lag ditt eget gummi armbånd ideer instruksjoner design

Lag din egen regnbue farge i gummi

Previous Post
Lag hagedekorasjoner av betong selv – 28 flotte ideer
Next Post
Et fantastisk DIY -armbånd, armbånd eller armring