15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag blomsterarrangementer selv – DIY -prosjekter

Lag din egen bukett med rosa roser og hvite lys

Flowerschoolny er her igjen for å vise deg hvordan du gjør noe enkelt Lag blomsterarrangementer selv kan. Akkurat som det første prosjektet vi introduserte for deg forrige uke, er dette et annet gjør-det-selv-prosjekt, det er like enkelt og krever bare noen få elementer som du kan bruke til å lage et nydelig blomsteropplegg. Les videre for å lære nøyaktig hvordan du gjør dette, og kanskje få litt inspirasjon også!

Lag blomsteroppsatser selv – velg sesongblomster

Lag ideer blomsteroppsatser selv

Vi har laget en liste over alle de viktige tingene du trenger for å lage dette blomstermidlet. Du vil definitivt finne alt for å hjelpe deg med å finne Lag blomsterarrangementer selv kan, i din lokale blomsterhandler: et par sekatører, blomster etter eget valg, en blomsterplugg. Du trenger også en leireinnsats, noen småstein og en metallboks. Det er faktisk alt!

Det er bedre at du tar et dusin snittblomster avhengig av sesong. Matthew Robinson gjør det alltid slik og har stor suksess med blomsteroppsettet sitt! Her ser vi et interessant blomsteroppsett, inspirert av våren! Vi har oransje, hvite og gule ranunculus, vikch og begonia blader. Dette arrangementet kan faktisk gjøres i alle sesonger av året, men det løse blomsteroppsettet ser best ut med blomster som ikke er stive og utstråler mye sjarm. Matthew foreslår at du alltid velger minst to typer blomster.

Lag vakre blomsteroppsatser selv i tre trinn – trinn ett:

Lag blomsteroppsatser i 3 trinn

Form blomsterleiren til små kuler og lim dem til bunnen av blomsterpinnen. Legg den deretter i krukken din. Nå kan du være sikker på at på denne måten vil du unngå risiko for å skli med kuttblomstarrangementet.

Lag blomsterarrangementer selv – trinn to:

Blomster gjør selv 3 trinn

Ta nå blomstene og skjær stilkene diagonalt under vannet. Når stilkene blir kuttet under vann, vil vann bli absorbert og blomstene vil bli bedre tilført vann. Sørg for at de enkelte blomstene har forskjellige lengder. Dette gjør det lettere å lage et finurlig arrangement!

Lag blomsterarrangementer selv – trinn tre:

Rose plate serviettbord dekorasjon ideer

Fyll beholderen med vann og begynn å ordne blomstene dine på blomsterpinnene, blomstene dine vil stå pent på de enkelte blomstnålene. Når du har satt inn blomstene, kan du ikke lenger fjerne dem fra blomsterpluggen.

Nå som du har festet alle blomstene dine, legger du småsteinene rundt for å dekke blomsterpinnene. Matthew la også til noen begonia blader sist gang, og det var en god idé, resultatet så fantastisk ut! Du kan også beundre det på bildet nedenfor!

Borddekorasjonsideer ordner blomsteroppsatser

Lag blomsterarrangementer selv

Lag blomsterarrangementer selv New York School

Friske blomster

Blomster bryllup plukke ideer

Arrangerer roser ved bryllupsbordet

lage ideer som ny dekorere bordet

lag dine egne roser

lage bordpynt bryllupsroser

Borddekorasjoner til bryllup, forlovelsesfeiringer

Borddekorasjonsideer striper duk hvite roser

Lag din egen blomsterborddekorasjon

Borddekorasjonsideer bryllup friske blomster

Previous Post
Hoppetauøvelser – fordeler, variasjoner og treningsplan på et øyeblikk!
Next Post
4 nyttige yoga -asanas for kvinner – enkle øvelser for nybegynnere