15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bygg et Lego -bord til barnerommet selv: DIY -ideer til et flott lekebord

lego bord barnerom leke bord tre byggeklosser

Vi vet alle hvordan barn synker ned i spennende spill og skaper sin egen verden rundt seg. De fleste barn, uansett kjønn, er så fascinert av spesielt Lego -spillet at de blir betatt av de flotte, fargerike byggeklossene og kan tilbringe timer med å pusle med kunstverkene dine på gulvet. Hva synes du om et Lego -bord til barnerommet, der barnet ditt kan ha det gøy uforstyrret og samtidig holde Lego -klossene ryddige? I den følgende artikkelen har vi satt sammen gode ideer for deg om hvordan du kan bygge et praktisk og originalt Lego -bord selv og dermed gi ungdom mye moro.

Lego lekebord til barnerommet – gode ideer med instruksjoner

lego-ikea-bord-små-byggeklosser-lagring

Hvis du allerede har bestemt deg for å lage et Lego -bord til barnerommet selv, har du flere designalternativer å velge mellom. Tenk først på hvor mye plass som er tilgjengelig på plassen, slik at du kan lage et passende Lego -bord. For det første prosjektet for et Lego -bord, som vi har valgt for deg, er ethvert lite trebord, for eksempel et sidebord, egnet.

lego bordboks spillbord

Du kan legge sidevegger til bordet slik at de noen ganger små Lego -byggeklossene ikke fortsetter å falle av bordet. Til dette trenger du treplater, hvis du vil, rester fra et renoveringsprosjekt, som du deretter kutter i 45 graders vinkler og fester til bordet nedenfra med skruer og lim. På midten av bordet kan du feste Lego -grunnplater som barna kan bygge bygninger og andre figurer på og stolt presentere sine kreasjoner.

Design Ikea Lego -bordet

firkantet bord-lego-duplo

Selvfølgelig kan du gjøre et enkelt Ikea -bord til et Lego -bord ved ganske enkelt å lime grunnplaten på bordet. Rundt deg kan du lage en veimerking med tape der de yngre barna kan kjøre sine selvmonterte Lego Duplo-biler. Fyll først kjøretøyene på bensinstasjonen og så går vi.

Praktisk legobord med oppbevaringsplass

tre-gutt-bord-lego-tallerkener

Hvis du bygger et Lego -bord selv, er det definitivt verdt å tenke på Lego -lagring. For eksempel vil uttrekkbare hyller med plastbeholdere være en praktisk idé. Hvis oppbevaringskurven er festet på midten under bordet, kan du klippe et lite hull rett over kurven. På denne måten kan barnet raskt rydde opp i byggeklossene som det ikke er behov for nå. Et passende deksel sikrer at hullet kan dekkes etter behov.

ikea-bordkurver-lego-reise-paneler

Et Lego -bord kan være et skikkelig høydepunkt på barnerommet og fungere som et dekorativt element i interiøret. For eksempel kan du velge Lego bunnplater i farger som harmonerer med resten av møblene eller skaper en kontrast. Oppbevaringsboksene i plast i eksemplet ovenfor passer også perfekt inn i det generelle interiøret.

lagring-lego-plast-kurver-assortert

Hvis Lego -bordet har et oppbevaringsrom, er det ikke nødvendig å montere skinnene til plastkurvene. Bare få flere oppbevaringsbokser med lokk og ordne dem i oppbevaringsrommet. Barna kan sortere de enkelte byggeklossene etter farge og har alltid alt for hånden. Du kan plassere stoler eller krakker rundt Lego -bordet, avhengig av høyden.

motorvei lego tallerken skuff oppbevaring

Hvis du vil tilby rask tilgang til Lego-byggeklossene i forskjellige størrelser, kan du skru en skinne til siden av bordet i tillegg til en skinne for den uttrekkbare kurven og henge beholdere for de enkelte størrelsene. Et annet alternativ ville for eksempel være et verktøyskap med flere gjennomsiktige rom. Spesielt hvis barnet ditt ikke lenger er opptatt av Lego Duplo, men allerede har oppfunnet de helt små delene for seg selv.

soverom-lekerom-tre skuffer

For dette flotte håndverksprosjektet trenger du en Ikea -hylleramme, som faktisk er beregnet for oppbevaring og organisering av leker, og de tilhørende boksene der barnet ditt skal lagre og oppbevare leketøyets byggeklosser. Fest bunnplatene med varmt lim. Nå kan du feste noen treplater til siden, som du også utstyrer med smale legoplater. Der kan barnet ditt sette opp de forskjellige Lego -figurene fra samlingen og trylle frem en unik dekorasjon for det originale Lego -lekebordet.

figurer-lego-kjøretøyer-washi-tape

Alle som ønsker å forskjønne det kreative spillebordet og gjøre det alderssvarende, kan enkelt oppnå dette ved hjelp av washi tape. Du kan også gjøre dette Lego -bordet mobilt på kort tid, slik at barna alltid har sine favorittleker innen rekkevidde, uansett hvor du er i leiligheten. For å gjøre dette, fest fire hjul på undersiden av hyllerammen.

lekerom barnerom oppbevaringssystembord

Hvis du har eldre Lego-entusiastiske barn hjemme som liker å tilbringe spennende ettermiddager med vennene sine, kan du lage et stort og jevnt høydejusterbart Lego-bord selv av to hyllerammer og et kryssfinerark. Overlat oppgaven til barna dine å dekorere bordet tematisk og etter eget hjerte.

lego-bord-montere-ikea

Hvis bordet skal plasseres i et eget lekerom, kan du trylle frem et flott Lego Land med passende veggdesign i fargene på Lego -byggeklossene, der ungdommene føler seg veldig komfortable. I sin egen Lego -verden oppmuntres barnas kreativitet og imponerende bygninger blir ofte skapt.

spille bord-stor-lagring-innebygde stoler

Hvis du ønsker å bygge et firkantet Lego -bord med integrerte rom, kan du designe det ved å sage det ut. Ta boksene du vil bygge inn og skiss dem ut en gang på bordet. Så så ut det merkede området og fest boksene.

lego bord oppbevaringsrom barnerom

Fest til slutt byggeklossene med dobbeltsidig tape eller varmt lim. Du kan kanskje lukke oppbevaringsboksen med passende lokk. Barna kan bruke det kreative, hjemmelagde Lego-lekebordet til andre formål, og Lego-klossene blir stuvet støvfritt.

lagringsbord-bord-bygg-selv-lego-byggeklosser

Hvis barnet ditt nå er en lidenskapelig Lego -samler, kan et slikt Lego -lekebord med mye lagringsplass være en utmerket løsning for deg. For dette enkle Lego -prosjektet trenger du to eller tre rullebeholdere med skuffer og et ark med kryssfiner. Nå må du feste kryssfiner til vognene og feste bunnplatene til bordplaten.

lego-bord-lav-barnerom

Hvis du vil gi ditt egenbygde Lego-bord et individuelt preg, kan sideveggene også lages av Lego-klosser i alle fargevalg. Du trenger fortsatt passende stoler, og moroa kan begynne!

Previous Post
Arkitekthus med glassfronter åpner seg mot naturen
Next Post
Lag ideer til påske for små og store – søte kaniner og andre motiver