15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Oppdatering av ideer fra gamle klær – resirkulering av ekte slips på en stilfull og kreativ måte

sko kamera slips tregulv penn lettere seddel menn tilbehør

Har du alltid vært en stor fan av håndverk og upcycling ideer eller DIY -prosjekter? Deretter kan du lage flotte nye husholdningsartikler eller tilbehør fra ubrukelige gamle klær. Å puste nytt liv inn i ting du allerede eier, kan være en fantastisk aktivitet, spesielt når du blir kreativ. Så hvis du vil implementere praktiske nye upcycling -ideer med noen få gamle bånd, er dette innlegget det rette for deg. Bare få tingene liggende ut av skapet og finn morsomme måter å resirkulere det på. Du vil sikkert bli overrasket over hvor mange gode alternativer som er tilgjengelige for deg. Her er noen av de vi likte best.

Flotte nye upcycling -ideer med gamle bånd

upcycling ideer gjenbruker forskjellige bånd mønstret

Du har kanskje kjøpt mange slips til din far eller mann gjennom årene til jul, fars dag eller andre spesielle anledninger. Imidlertid henger disse sannsynligvis bare i skapet, og menn bruker dem ikke lenger i det hele tatt. Hvis du rydder ut i skapet og snubler over en stor haug med gamle herretilbehør, er gjenbruk av dem en flott måte å spare plass på en kreativ måte.

sko kamera slips sko kurv kasse nærbilde

Det er også så mange flotte upcycling -ideer og prosjekter der ute som kan hjelpe deg med å redesigne gamle gjenstander. Men hvis du bare vil lage noe nytt, men ikke har noen gamle slips, kan du kjøpe dem billig i bruktbutikken. Du kan til og med bruke noen av dem som en del av nye fasjonable klær. Enten du har et slips til rådighet, vil du ha en morsom og kreativ tid med å lage noe ekstraordinært selv.

Upcycling ideer for setepute eller ottomanske

teppebånd ottomanske setepute dekker murvegg

For å finne ut hvor mange tilkoblinger du trenger, er det første du må gjøre å lage dimensjonene til den ferdige sirkelen. Hvis du vil at endene på båndene skal ligge over det ottomanske, bør det ferdige setetrekkdekket være en større sirkel enn det osmanske. Med sirkelens radius kan du beregne den siste omkretsen ved å bruke formelen: C = 2 π r (omkrets = 2 x Pi x radius). Husk at pi = 3,14. Så hvis radiusen til sirkelen din er 43 cm, er sirkelens omkrets 2 x 3,14 x 40 = 270 cm.

bruker upcycling -ideer for å sy stilig og ekstraordinær design ottomansk osmannisk

I gjennomsnitt er hvert eldre slips ca. 9 cm i den brede enden. Ved å dele omkretsen med bredden på hvert slips kan du finne ut hvor mange slips du trenger til prosjektet ditt. Omkretsen på 270 cm dividert med bredden på hvert slips på 9 cm tilsvarer de 30 båndene som kreves.

Kostyme laget av gamle silkebånd

upcycling ideer gjenbruk kostyme fra gamle slips selv gjør karneval anledning kreativ

Fullfør antrekket ditt til festivaler, karnevaler eller andre spesielle anledninger, for eksempel ved å klippe en vakker vest fra vintage silkebånd. Du kan selv bestemme fargekombinasjonene og lage et stilig plagg. Du kan knytte dette rundt ryggen og tilpasse deg kroppsformen. Lady Largo, som hun var kjent for sine amerikanske venner, var den berømte sangeren i Paris. Dette var et av hennes ensembler hun hadde på seg da hun opptrådte for den ungarske greven som var hemmelig forelsket i henne.

upcycling ideer skjørt kjole jeans slips sett inn sy stilig ekstraordinært design

Den bustier-toppen kan også brukes alene. Det ser også bra ut med jeans. Skjørtet er også konstruert med silkeslips og jeans sydd sammen. Designet omfatter kurver og understreker en feminin linje i ensemblet. Du kan la noen av båndene stå lenger slik at noe beveger seg når du går. Du kan også bære kjolen med en enkel hvit skjorte med knapp. Disse upcycling -ideene er kreative og virkelig unike brikker, men det er mange variasjoner du kan gjøre med dem hvis de er en del av garderoben din.

Quilts

gjenbruk upcycling ideer quilt selv lag kreative sy DIY prosjektfargekombinasjoner

Når du har ferdighetene og er klar for noen kompliserte og utfordrende upcycling -ideer, kan du prøve å lage en dyne. Når du syr slips sammen eller bruker kuttede slipsstykker, må du være oppmerksom på innslaget og vridning av materialet. Hvert stoff har ikke bare en egen vekt, men også et bestemt stoff som påvirker elastisiteten. Valget av tekstiler med lignende warp- og trådegenskaper forhindrer misdannelse eller unødvendig belastning på en bestemt seksjon.

Tepper

upcycling ideer teppe fra gamle slips tinker sy rundt peisgulv

Bruk samme metode for å pynte et teppe laget av polyester- eller bomullstape. Hvis du liker å strikke eller hekle, eksperimentere med å lage et teppe med slips som garn. Bare kutt disse til en jevn bredde og sy stripene sammen fra ende til annen. Legg til en sklisikker matte eller pute for sikkerhet.

Tilpassede puter som upcycling ideer

upcycling ideer gjenbruk puter selv gjør kreative horisontale vertikale striper sofa sofa fargerik

Du kan få en vanlig pute til å se flott ut ved å legge til slips for dekorasjon. Dette kan være et veldig enkelt prosjekt og vil gjøre en fantastisk gave til mannen i livet ditt. Bare kutt slipsene dine og bruk dem til å dekorere puter, eller du kan gjøre det hele fra bunnen av hvis du foretrekker det.

upcycling ideer gjenbruk puter gjør deg kreativ horisontale vertikale striper sofa sofa

Legg til et unikt og tilpasset utseende på aksentputer ved å sentrere og sy ett slips vertikalt og et annet horisontalt. Dette fungerer spesielt med hvite puter og mønstrede, dristige og svarte slips.

Kamerarem

upcycling ideer gjenbruker kamerastropper selv, skap et kreativt slips

Hvem skulle tro at noe som en kamerarem faktisk kan bli et motetilbehør. En vanlig stropp med merket trykt på er absolutt en klassisk variant, men matchende slips kan like godt utfylle antrekket ditt.

Upcycling ideer til armbånd med slips

upcycling ideer gjenbruk armbånd gjør deg selv kreativ knapp

Her er et annet flott gjør-det-selv-tips-et armbånd som du kan lage av et gammelt slips. Denne har en flott mansjettstil og er veldig enkel å kombinere. Bare klipp bort den bredere delen og brett slipset. Koble endene av stykket med et hvilket som helst antall knapper eller andre smykker. Det er litt sying involvert, men ikke mye. Du kan gjøre dette på under en time.

Dørkrans

dørkrans fra gamle slips gjør kreative upcycling ideer fargerike farger hvit dør selv

Bruk de gamle båndene til å lage en fantastisk krans til inngangsdøren din. Dette er flott fordi du kan blande og matche forskjellige farger for å lage en annen krans for hver sesong. Bruk vår- og sommerbånd for å lage en varm værkrans eller julekrans.

dørkrans fra gamle slips gjør kreative upcycling ideer fargerike farger brun dør vintage rustikt avrundet bånd

De i mørkere farger kan se passende ut for en elegant anledning. For å lage dørkransen limer du bare bånd rundt en kransform og dekorerer den deretter etter din egen smak.

Brilleveske eller mobiltelefonetui

upcycling ideer slipsglassveske tinker deg selv farget fargerikt mønstret borrelåsfeste

Hvis du trenger et stort glassveske og vil ta av noen av de gamle slipsene, er dette prosjektet for deg. Dette er en enkel måte å beskytte brillene på, og absolutt ingen søm er nødvendig. Du kan bruke stofflim for å holde alt på plass, og siden du bare bruker enden av slipset, har du mer slips for andre ideer for oppstart. Du kan bruke det samme prinsippet for produksjon av mobiltelefonvesker.

Tinker lampeskjermer

lampeskjerm gamle retro slips vintage stil resirkuleringsvindu

Et annet kreativt og praktisk alternativ for hjemmet ditt er å lage en lampeskjerm laget av gjenbrukbare slips. Dette ville være et fantastisk tillegg til ethvert soverom som du vil legge til litt mer farge. I utgangspunktet er alt du trenger å varme lim for å feste tapene til en vanlig lampeskjerm. Ta deg tid til å fjerne de lengre delene. De brede delene skaper en fin liten voldeffekt og gir lampeskjermen et ekstraordinært utseende.

Nessessary eller toalettveske med glidelås

upcycling ideas gjenbruk toalettveske glidelåspose kosmetikk menn menn

En glidelåslomme laget av et slips kan være den perfekte følgesvennen i form av en lommebok eller liten sminkeholder. Selv om dette må sys, er det oftest bare glidelåsen du må sy. Et slips eller to er nok for enhver veske som er veldig praktisk for å holde byttet og andre ting organisert. Dette er et enkelt prosjekt som kan bli en stilig gave til både mann og kone.

Bagasjemerker

bagasje tag tie tie

Gjør det gamle slipset ditt til en stoffbagagelapp. Alt du trenger er saks, tråd og en knapp som du bruker til å feste stroppen. Denne enkle og effektive saken gir et unikt preg som en bagasjemerke, slik at eiendelene dine umiddelbart gjenkjennes når du er på ferie. Du trenger ikke lenger å kontrollere om du har tatt den riktige kofferten fra bagasjekarusellen.

Slange leketøy

leker barn upcycling ideer slips knapper sy opp tunger føltes morsomt

Formen på et slips fungerer perfekt for å lage et morsomt slangeleker. Dette er den perfekte DIY for barna å engasjere seg i også. Bare fyll det gamle slipset med bomull, sy endene sammen og legg til en filtetunge og knapper for øynene. Men sørg for å sy, og ikke lim, øynene hvis det er et leketøy for et barn. Og der har du det – en rask og enkel slangeleke som barna vil elske.

Previous Post
Moderne arkitekturløsninger fra Brasil – Lee House av Studio MK27
Next Post
11 nyttige hagetips for nybegynnere: Hvordan lage din egen kjøkkenhage!