15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bygg et enkelt skrivebord – 17 raske DIY -ideer

Et slikt skrivebord kan være et dyrt forslag. Spesielt hvis du er på utkikk etter et stort skrivebord som du virkelig kan spre deg på og fungere godt på, må du vanligvis legge ned litt mer penger. Men ikke hvis du bare bygger det selv. Men hvordan kan jeg bygge et skrivebord selv uten å vite mye eller ikke kjennskap til håndverket? Du vil bli overrasket over hvor raskt og enkelt du kan få en Bygg et skrivebord ved å bruke ideene våre nedenfor som en mal. Bruk eksisterende møbler og tilbehør eller kjøp billige møbler og sett sammen ditt eget skrivebord.

Bygg et DIY skrivebord selv med en trebukk

skrivebord-bygge-skandinavisk-krakk-bock-inspirasjon-teppe-grå

Du trenger ikke kompliserte instruksjoner og spesielle materialer for å bygge et skrivebord. Bare bruk to bukker og hvilken som helst bordplate, som i dette eksemplet. I dette tilfellet ble det laget en betongplate av seg selv. Du er også velkommen til å få en ferdig betongplate eller en bordplate av stein, tre eller annet materiale. Bukkene skal kunne bære vekten!

Bygg et DIY skrivebord selv

skrivebord bygge eames stol vegghylle dekorasjoner bilder

Disse buktene kan du få fra Ikea. De kaller seg Finnvard og har praktisk lagringsplass hvor du kan lagre bøker eller en skriver. Hvis du bygger et skrivebord, kan du også bruke et enkelt treplate og legge det på toppen av bukkene. Du kan male treverket i hvilken som helst farge og tilpasse det til ditt interiør.

Bygg et hjørnebord selv – 26 ideer og instruksjoner

Bygg ditt eget skrivebord – 57 kreative ideer og instruksjoner

Bygg ditt eget skrivebord – 29 ideer fra trepaller

Bygg ditt eget skrivebord med Ikea -møbler

bygge et skrivebord ikea-skap-bord-for-praktisk-bordplate

Men hvis du trenger mer lagringsplass, er det bare å bruke disse skapene, som også er fra Ikea. De gir også en stabil støtte for benkeplaten. Selvfølgelig er andre typer skap også egnet. Det er bare viktig at disse har en passende høyde slik at du også er komfortabel på jobben.

Bygg et skrivebord ganske enkelt-svart-bock-hvitt-skap-ikea

Stilig skrivebordside

Bygg et skrivebord-bord-for-metall-dør-bordplate

Dette kule skrivebordet består av flere fantasifulle elementer. På den ene siden fungerer en støtteramme og et stort metallbokstav som bordben. En gammel dør fungerer som bordplaten. Så hvis du leter etter passende materialer, hvorfor ikke bla gjennom kjelleren eller loftet. Kanskje du kan finne noe der som du kan bruke til å bygge ditt eget skrivebord.

Bygg et dobbelt skrivebord selv

Bygg et skrivebord med dobbel-moderne-lys-hvit-pc-bærbar PC

Hvis du vil ha plass til to personer ved skrivebordet ditt, eller hvis du bare vil at det skal være veldig stort, kan du også bruke tre bukker til å strekke bordet på denne måten. Hvis du ikke har et helt trebord i ønsket lengde, kobler du bare to sammen når du bygger skrivebordet. For å være på den sikre siden kan platen skrues fast i brakettene.

Bygg et PC -bord selv

desk-build-bock-green-beucher-support

Denne ideen i mintgrønn farge er også ekstremt original. Et originalt og vakkert skrivebord skapes raskt hvis du bruker det som et bord for bøker. Trikset her er å få samme høyde som det andre bordbenet. Du må kanskje bytte noen bøker før bukken og bunken med bøkene er like høye. Men uansett vil du ha det gøy med å bygge dette skrivebordet, og du vil ende opp med å bli veldig stolt av det.

Bygg ditt eget skrivebord med glassplate

skrivebord-bygge-skap-glass-plate-boecke-gitter-stol

En glassbenk til skrivebordet er selvfølgelig veldig elegant. Du kan enkelt bruke dette i stedet for en tre- eller metallplate når du bygger skrivebordet. Bare legg dem på den valgte typen bordben. Vi anbefaler ikke varianten med bøkene her, med mindre du fikser bøkene godt. Det er viktig at glassplaten er stabil. Hvis skrivebordet faller fra hverandre, kan glasset forårsake alvorlige skader.

Rustikt skrivebord

skrivebord-bygge-tre-bukke-idé-rustikk-design

Du kan gjøre skrivebordet ditt rustikt eller vintage ved å bruke en gammel bukt i massivt tre. En benkeplate av gjenvunnet tre gir det selvlagde skrivebordet prikken over i’en. Etter at du har bygget denne typen skrivebord, kan du også kombinere det med en moderne stol og matchende dekorasjoner.

Bygg et DIY trebord selv

skrivebord-bygge-dør-tre-bukke-dobbelt skrivebord-hylle-rustikk

Dette skrivebordet er lik stilen til det ovenfor. Den er laget helt av resirkulert tre, men har plass til to personer. Hyllen bak skrivebordet er også praktisk for ekstra lagringsplass. Ikke bare dekorasjoner, men også mapper og filer kan romme i den. Så du kan vurdere det når du bygger skrivebordet.

Bygg et pallbord

skrivebord-bygge-pall-bokhylle-stol-pels

Å bygge et skrivebord av Euro -paller er veldig enkelt. Pallene er ikke bare raske og enkle å finne, de er også rimelige. Paletten er bare litt modifisert hvis du vil gjøre den til et skrivebord selv. Dette tar imidlertid lite tid. Så hvis du vil bygge et skrivebord billig, bør du vurdere dette alternativet.

Bygg ditt eget skrivebord – instruksjoner

skrivebord-bygge-instruksjoner-diy-nybegynner-forslag

Instruksjonene for å bygge et skrivebord kan kopieres raskt. Fjern det andre og fjerde brettet fra topp til bunn. Disse og muligens andre brett (avhengig av hvor stor arbeidsflaten skal være), bearbeider du til benkeplaten, som er festet til stående pall. Skrivebordet kan også brukes som hylle for bøker under benkeplaten.

Bygg et lite skrivebord selv

skrivebord-bygge-tre-materiale-støtte-bukke-hylle-moderne-stol-vegg-dekorasjon-verdenskart

Hvis du ønsker å bygge et skrivebord selv, men ikke har mye ledig plass, kan du også velge en mindre versjon. Disse støtterammene var utstyrt med lagringsområder, slik det var tilfellet med Ikea -modellen, slik at selv det lille skrivebordet er praktisk. Kom med triks som dette når du bygger skrivebordet ditt.

Bygg et DIY -skrivebord av fruktkasser

skrivebord-bygge-lett-frukt-kasser-vin kasser-rustikk-billig

Du kan også kreativt bygge et skrivebord selv ved å bruke frukt- eller vinbokser. De brukes som Ikea skap eller støtterammer. En fordel med boksene er at du får lagringsplass igjen, denne gangen i form av åpne hyller. Denne rustikke ideen for å bygge et skrivebord kan kombineres med en loslitt stol.

Enkelt skrivebord

skrivebord-bygge-glass-topp-hvit-benkeplate-tre-ramme

Enkel trenger ikke å bety kjedelig. Varianten med bukker og bordplate kan utvides på en original måte ved å plassere en glassplate på benkeplaten. Skrivebordet ser mye mer elegant og verdifullt ut, men du har ikke brukt mye på det, og du har også bygget det selv. Før du bygger skrivebordet – uansett måte – tenk nøye over hvor mye plass og hvilken lagringsplass du trenger, slik at ditt nye møbel også blir perfekt.

Ramme i metall

skrivebord-bygge-stor-datamaskin-bord-tre-plate-metall-boecke

For den moderne eller industrielle stilen kan du også bruke metallstøttebøyler når du bygger skrivebordet. Denne enkle designen ser ekstremt attraktiv ut og tjener utvilsomt sin hensikt. Lag møbler fra enkle ting og utstyr hjemmet ditt med unike blikkfang.

Legg til lagringsplass når som helst

Møbler hjemme skrivebord ideer skrivebord dekorere ideer for arbeid DIY med kontorbord organisasjon - møbler design ideer

Hvis du er ferdig med å bygge et skrivebord og over tid finner ut at lagringsplassen er utilstrekkelig, kan du når som helst legge til et slikt skap. Du kan også utstyre den med hjul slik at den kan skyves under skrivebordet og tas ut igjen raskt og enkelt. Så når du bygger skrivebordet, kan du anta at endringer er mulige når som helst.

DIY skrivebord fra en dør

skrivebord-bygge-metall-bukke-dør-tre-vintage

Her kan du se en annen moderne variant for et skrivebord med dør som bordplate. Metallbøyler brukes igjen som bordben. Designet er moderne og elegant på samme tid. La fantasien gå fri når du bygger skrivebordet og designer den perfekte modellen etter din smak.

Previous Post
Inspirerende uteplassideer i frisk luft
Next Post
Å lage en permakulturhage – slik lager du et lettstelt og produktivt økosystem!