15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag fotovegghjerte selv – Hvordan lage et hjerte av bilder på veggen!

enkelt fotovegghjerte lag firkantede bilder selv

Hvis du for tiden leter etter en interessant idé for å forskjønne veggene i leiligheten din, så har du kommet til rett sted. Fotoveggen er en av de mest populære ideene for veggdekorasjon, ettersom den skildrer vakre øyeblikk fra våre liv på veggen og minner oss om tiden godt brukt med familie og venner. Det er faktisk mange flotte måter å henge bilder på veggen. Et hjerte laget av bilder, for eksempel, ser veldig effektivt ut og er ikke vanskelig å designe. I dagens innlegg vil vi vise deg hvordan du lager et fotovegghjerte selv og dekorerer veggen med dine favorittøyeblikk.

Design fotoveggen som en veggdekorasjon

vegg med bilder design bilderamme fotovegg hjerte

En fotovegg består av flere bilder, som vanligvis først settes i bilderammer og deretter henger på veggen. Fotostørrelsen spiller ingen viktig rolle – du kan kombinere bilder og bilder i forskjellige størrelser og former for å skape et vakkert helhetsbilde. Det er heller ingen grenser for størrelsen på en bildevegg. For eksempel kan du bare dekorere et lite område av veggen med bilder eller dekorere hele veggen med dem.

kreativ veggdekorasjon hjerte foto vegg hjørne

Fotovegger er vanligvis designet i stuen, gangen eller trapperommet. Du besøker disse områdene i leiligheten flere ganger om dagen og kan derfor beundre de vakre minnene på bildene hver dag. Hvis bildene er mer private, kan du også dekorere veggene på soverommet eller barne- eller tenåringsrommet. Området over sengen eller over skrivebordet er best for dette.

Fotovegghjerte for favorittbildene dine

Fotovegg hjerte diy ungdomsrom veggdekorasjon

En fotovegg kan utformes på hvilken som helst måte, med hjerteformen stor popularitet. Spesielt bilder av familie og venner er ofte arrangert i form av et hjerte, ettersom de skildrer de vakreste øyeblikkene i livet. Et fotovegghjerte kan utformes med eller uten en bilderamme, avhengig av effekten du oppnår. Det eneste viktige er å få omrisset av et hjerte riktig.

fotovegg hjerte kaminpynt dekorere familiebilder

Et hjerte laget av bilder på veggen er perfekt som gave til en du er glad i, for eksempel til et jubileum eller Valentinsdag. Slik kan du overraske kjæresten / kjæresten din og uttrykke kjærligheten din.

ungdomsrom dekor fotovegg hjerte design uten bilderamme

Barn og spesielt tenåringer elsker å dekorere veggene i tenåringsrommet med bilder, bilder, plakater, etc. Derfor gir en fotovegg i form av et hjerte en god idé for dekorasjonen i tenåringsrommet.

Hvis du også vil lage et hjerte av bilder til fotoveggen, vil vi forklare hvordan du gjør det nedenfor.

Så du kan lage et fotovegghjerte selv

Fotovegghjerte gjør deg selv til å kombinere bilder

Først må du samle alt nødvendig materiale for DIY -prosjektet. For dette burde du allerede ha tenkt på utformingen av fotoveggen din. Er bildene innrammet først eller ikke? Kommer de direkte på veggen eller bruker du en matte til det? Hvilken type lim passer best til den valgte overflaten? Se eksempler på de forskjellige alternativene nedenfor.

Nå vil vi bruke en hurtigguide til å vise deg hvordan du designer en klassisk hjertefotovegg uten bilderamme. For dette trenger du følgende materialer:

  • Fotoutskrifter
  • Hjertemal (valgfritt)
  • Linjal eller målebånd
  • Duct tape eller selvklebende pads
  • Underlag (hvis det brukes, f.eks. Et korkbrett)

designe fotovegg uten bilderamme korkbrett fotografier hjerte

1. Velg og skriv ut fotografier – Skriv først ut fotoutskrifter i passende størrelser. I vårt eksempel brukes bare firkantede eller Polaroid -bilder, men du kan selvsagt designe et hjerte fra forskjellige fotostørrelser.

Foto vegg hjerte mal bilder firkantet

2. Bruk / lag en hjertemal til collagen – Du kan bruke en mal slik at bildene dine er ordnet symmetrisk og danner den perfekte hjerteformen. Du kan se en eksemplarisk mal for 27 bilder på bildet ovenfor. Du kan for eksempel få disse skrevet ut på selvklebende folie, og deretter kutte ut hullene for bildene. På denne måten kan collagen utformes rett på veggen, og du kan sørge for at bildene er ordnet nøyaktig i form av et hjerte. Bruk et målebånd eller linjal for å bestemme den nøyaktige plasseringen for malen.

DIY fotovegg hjerte mal instruksjoner

3. Ordne bildene – Nå gjenstår det bare å ordne bildene for fotovegghjerte. Avhengig av overflaten kan disse limes med dobbeltsidig tape eller for eksempel med limputer til veggen. For en fin helhetseffekt bør du sørge for at fargene på bildene passer godt sammen. Til syvende og sist skal fotoveggen ha en dekorativ effekt og skape en hyggelig atmosfære i rommet. Til slutt skal du fjerne den selvklebende filmen og beundre den vakre DIY -fotoveggen.

En fotokollasje for fotovegg

fotovegg ideer dekorasjon fotokollage hjerteformet bilderamme

Collagen er en teknikk fra billedkunsten der flere enkeltbilder kombineres og resulterer i et komplett kunstverk. Du kan også designe et fotovegghjerte i form av en fotokollage ved først å plassere favorittbildene dine på en overflate i hjerteform og deretter henge dem på veggen. Bildene trenger ikke nødvendigvis å være symmetrisk arrangert for collagen – det er ingen grenser for kreativitet.

lage hjerte av bilder collage deg selv instruksjoner

Her er en bildeguide for å lage en enkel hjerteformet collage. Det er viktig å først designe hjertets konturer med bilder og først deretter fylle ut fotokollagen inne. Så det gode resultatet er garantert.

hjerte collage design bilder instruksjoner

Du kan sette den ferdige collagen i en vakker ramme og dermed lage en pen dekorasjon for veggen i stuen, soverommet eller gangen.

veggdekorasjonsideer kreativ fotocollage hjerte ramme

Dekorasjonsideer med et fotovegghjerte

Lag fotovegghjerte selv som sier veggklistremerke

Mulighetene for å designe et fotovegghjerte er mange. I tillegg til bilder kan du også legge til små notater eller tatoveringer på veggen med favorittordtak om liv, kjærlighet, familie eller vennskap i designet. På denne måten kan du gjøre dekorasjonen enda mer personlig.

fotovegg hjerteform hjørnet design tips

Hvis det bare er lite plass tilgjengelig i rommet, kan den hjerteformede fotoveggen også utformes i et hjørne. På denne måten kan du også dekorere de ubrukte hjørnene i rommet vakkert og sette dem i rampelyset. Du kan finne flere ideer som inspirasjon til ditt eget fotovegghjerte i bildegalleriet.

Foto vegg hjerte hjørne design stue

foto vegg hjerte barnehage dekor bilder venner

Lag hjerte av bilder på veggen uten en bilderamme

diy fotovegg hjerte over seng bilderamme

bilderamme fotovegg hjerte stort

fotovegg hjerteformet stuevegg

DIY fotovegg ideer form hjerteform

fotokollage hjerte bilderamme vakker veggdekorasjon

fotokollage hjerte design veggdekorasjon

Previous Post
Inspirerende uteplassideer i frisk luft
Next Post
Å lage en permakulturhage – slik lager du et lettstelt og produktivt økosystem!