15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker vindturbin – 8 enkle ideer med instruksjoner

Pinwheel tinker ideer papir-barn-scrapbooking-håndverk papir-DIY-linjal-halm-dekorasjon-leker

De populære lekene på 1800 -tallet var de som ganske enkelt ble laget av papir eller tre for å lage. Hvem i tider med de store spillene på gaten en Tinker vindturbin imponerte vennene hans spesielt godt. Ikke bare et objekt for barndomsnostalgi, men også et fortryllende dekorativt eller kreativt hårtilbehør, det er en ukomplisert idé å lage selv. Verktøyene og materialene som brukes til dette finner du i den neste skuffen hjemme. Vi gir deg 8 ideer for å lage vindmøller av papir og forskjellige materialer.

Tinker materialer og verktøy for vindturbinen

Pinwheel tinker ideer materialer-scrapbooking-papir-sugerør-pin nåler-blyant-saks-linjal

Alle har verktøyene de trenger for et slikt prosjekt hjemme:

  • en saks eller en kutter
  • Kartong for å kutte ut malene
  • Halm eller trepinne til håndtaket
  • Pinner for festing
  • Linjal og blyant
  • Motiv papp, scrapbooking papir eller annet avhengig av valgt ide.

På grunn av sin enkelhet er pinwheel morsomt å lage håndverk med barn, det utvikler deres kreativitet og fingerferdighet. Det fargerike resultatet fortryller med sin roterende bevegelse i luften, har en tendens til å observere naturen og lar vårvindene leke lykkelig i hagen din.

Tinker vindmøller skaper en avslappet atmosfære

Pinwheel tinker ideer papir-fest-dekorasjon-blå-rød-hvit-glass-gavepose

Kombinasjoner av motivpapp og enfarget papp kan lages godt hvis du lager gave- og borddekorasjoner med vindmøller. Velg matchende farger og mønstre avhengig av festivalens tema, som vist ovenfor. Rødt, blått og hvitt er den perfekte fargetrioen for en bursdagsfest for barn. Glasssmykker er laget av jordfarget prøvepapir med hvit bakside.

Idee til hageplugger med vindmøller i plast

Pinwheel tinker ideer-plast-hage-dekorasjon-hageplugg-DIY-vanntett-blå-rød-lilla

Vindturbiner er perfekte som dekorasjon for hagen, fordi de rett og slett vendes av vinden. Dette kan brukes til å lage vakre hageplugger som setter lekne aksenter i uteområdet. Du bør finne et passende sted i hagen for vindturbinene, der det er nok trekk. Steder som er skjermet for vinden anses derfor som uegnet for slike vindklokker.

For å lage vind- og vanntette hageplugger bruker vi plastmateriale fra fargerike mapper, pins eller tommelfinger i matchende farger og trepinner – ca 1 meter lange. Nedenfor er enkle instruksjoner for å lage en vindturbin av en plastmappe.

En god idé – å bruke en plastmappe som et håndverksmateriale 

Pinwheel tinker ideer plast-instruksjoner-DIY-blå-firkant-linjal-hjørner-thumbtacks

En firkant – formen på den klassiske vindturbinen – er kuttet ut av hvert deksel på plastmappen. Fra hvert hjørne foretas diagonale kutt opptil to centimeter fra midten. Som vist er det hullet et hull i de 4 motstående 45 ° hjørnene ved hjelp av et slag. Deretter plasseres disse hjørnene oppå hverandre med hullene i midten og festes til en trepinne. Du kan bruke en tommelstang til å feste vindturbinen på plass og litt lim for å feste den til trepinnen.

  Pinwheels i pastellfarger som festdekorasjoner i hagen

Pinwheel-tinkering-ideer-papir-barn-bursdag-dekorasjon-DIY-pastellfarget-gjerde

Med denne ideen kan du dekorere et kjedelig gjerde i vakre farger. For å gjøre dette, bør du lage flere vindturbiner i hvilken som helst farge og feste dem til gjerdet ved hjelp av wire eller trepinner. På denne måten kan du lage dekorasjonene til festen i hagen selv i stedet for å kjøpe ferdige dekorasjoner. La vinden holde gjestene dine underholdt!

Med en edel berøring i midten

Pinwheel-tinker-ideer-papir-fest-hage-dekorasjon-vintage-gjør-det-selv-rhinestone-halm

Hvis du virkelig ønsker å lage vakre dekorasjoner for spesielle anledninger med et hjul, er tommelfingrene skjult av limt tilbehør i matchende toner – roser, knapper, strass etc. Idéene er rett og slett uendelige og kan tilpasses enhver anledning og ethvert tema. Bare sørg for at fargen og designet på senterstykket passer godt til hjulet ditt. Slik legger du siste hånd på den hjemmelagde dekorasjonen.

6-punkts vindturbin-akkurat som 1-2-3

Pinwheel-tinker-ideer-papir-bord-dekorasjoner-potten-barn-leker-rosa-gul

Vindturbiner har forskjellige størrelser og former og kan derfor tinkeres på forskjellige måter. I tillegg til den typiske 4-punkts designen, er det også de med 6 eller flere poeng. Hvis du vil lage en slik vindturbin, er den enkleste måten å gjøre dette på med en passende mal. Skriv ut malen nedenfor, legg den på et ark med håndverkskartong i morsomme farger, klipp ut figurene og fest hver 6 stykker sammen.

Mal for en 6-punkts vindturbin

Pinwheel-tinker-ideas-template-paper-cut-out-punch-out-hole

Instruksjoner for å gjøre det selv i 4 trinn

Pinwheel-tinker-ideer-papir-scrapbooking-prøve-papir-gjør-det-selv-instruksjoner-pin-klebrig tape-trepinne

Følg disse ukompliserte instruksjonene hvis du likte de 6-spissede hjulene som en blomsterpotteplugg eller en morsom gave til barn. I eksempelet er papirelementene festet til en trepinne med en nål og tape. For mindre modeller kan du til og med resirkulere popsicle -pinner og lage en bærekraftig dekorasjon selv.

3D -krans tilhører hagefestdekorasjonen

Pinwheel-tinker-ideer-plast-rosa-hvite-striper-hage-fest-dekorasjon-bånd

Hvis du leter etter vakre ideer til DIY festdekorasjoner, så har du funnet det her. Frisk opp hagefesten med en kjede av fargerike plasthjul – trekk en linje gjennom midten av hvert hjul og la den henge over torget. Hvis det er vind, blir vindturbinene snudd og skaper lekne effekter i uteområdet. For dette prosjektet kan du lage så mange vindturbiner du vil i forskjellige størrelser og bruke dem som dekorasjon. Match fargene til resten av dekorasjonen slik at helhetsbildet blir vakkert.

Pakk et sugerør med buer og bruk det som håndtak

Pinwheel-tinker-ideer-papir-halm-barn-dekorasjon-bord-dekorasjon-fest-bursdag-pastell-farger

Når du lager lette borddekorasjoner, er vindturbinene oftest festet til sugerør. For dette bør imidlertid hjulene være mindre og laget av et lett materiale. Papir er et godt valg i dette tilfellet. Det gitte designet i pastellfarger passer spesielt godt til baby shower eller barnebursdagsselskap.

 Festfolk liker det fargerikt!

Pinwheel-tinker-ideer-papir-sugerør-barnefest-bursdag-rosa-blå-fargerik

Vindmøller er imidlertid ikke bare egnet for balkong- eller hagedekorasjoner, de kan også brukes til borddekorasjoner. Du kan bruke den til å dekorere enkle sugerør og designe dem kreativt. Med forskjellige farger kan du lage flotte kombinasjoner og mønstre som bidrar til en stemningsfull dekorasjon. Når det gjelder valg av materialer og farger for å lage vindmøller, er variasjonen utrolig stor. Det gir ikke bare en munter stemning, men gir også borddekorasjonene et leken preg.

Valmuer laget av rødt papp

Pinwheel-tinkering-ideer-papir-valmue-instruksjoner-rød-halm-vase-dekorasjon

Disse 3D -blomstene kan enkelt lages av et par vindmøller som er bakover festet til hverandre med en brads klemme. For den riktige blomsterformen kan du bruke en mal med avrundede tupper på tappene. Du kan dekorere blomstervaser og arrangere kreative blomsteroppsatser med håndlagde papirblomster. De evig friske blomsterbukettene er fantastisk egnet som dekorasjon for leiligheten eller balkongen og kan tinkeres i forskjellige farger.

Pinwheel-tinkering-ideer-papir-valmue-instruksjoner-røde-hjørner-brads-klipp-feste

For en valmue trenger du totalt to røde vindturbiner av samme størrelse. Du bør først lage et pinwheel av et firkantet papirark ved å følge instruksjonene på bildet. Tinker deretter med den andre vindturbinen og fest dem begge sammen med brads -klemmen slik at formålene med den øvre vindturbinen står mellom de i den nedre vindturbinen. Nå er valmuen klar.

Hvis du ikke vil lage valmuer, men også andre blomster fra et hjul, bruk papp i forskjellige farger – babyrosa til roser, sterk gul til solsikker. Du kan også bruke papir med mønster eller male forskjellige motiver selv på hvitt papir.

Lag en vindturbin og omfavne bærekraft

Pinwheel-tinkering-ideer-plast-pet-flasker-DIY-balkong-hage-dekorasjon-varmt lim

Hvis du vil lage en vindturbin, kan du resirkulere forskjellige materialer i stedet for papir. For eksempel kan morsomme vindturbiner lages av forskjellige PET -flasker, som brukes som aksenter i hage- eller balkongdesign. Slike prosjekter hjelper til med at barna får opplæring i ideer om naturvern og fremdeles fungerer som et enkelt vindmåler.

For dette prosjektet kan PET -flasker i alle størrelser og farger brukes og konverteres til atmosfæriske vindklokker. Du bør først kutte hver flaske i to. Vindturbiner kan lages av begge deler. Klipp nå ut de enkelte rotorbladene med saks og bøy dem sakte ned etter hverandre og bring dem til ønsket posisjon. Skru deretter et hull i hetten slik at vindturbinen kan rotere.

Balkongdekorasjon laget av PET -flasker

Pinwheel-tinkering-ideer-plast-pet-flasker-DIY-balkong-hage-dekorasjon

Hvis du bruker transparente PET -flasker, kan du male dem med en farge du ønsker og designe dem individuelt. Med flere vindturbiner kan du lage en vakker dekorasjon for balkongen som absolutt ville tiltrekke seg oppmerksomheten til naboene.

Tinker pinwheels som hårtilbehør med godt humør

Pinwheel-tinker-ideer-filt-hår-band-gjør-det-selv-knapp-rosa-rund elastikk

La vinden leke i håret ditt. Men gi ham den riktige leken. Et delikat pinwheel kan lages av to lag stoff og dekoreres med en vakker knapp i midten. Egnede materialer for dette er filt eller kunstskinn for vinteren og silke eller bomull for våren og sommeren. Fargeduoen for hårtilbehøret avhenger av fantasien din.

Hele instruksjonene finner du her: 1. Vindturbin laget av plastfolder

2. 6-punkts vindturbin

3. Valmuer

Previous Post
Renovert moderne bolig med et elegant interiør
Next Post
Å lage blomster med barn av papir, filt og plast – 16 kreative ideer