15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bygg ditt eget skostativ – kule ideer og instruksjoner

Å finne de riktige gangmøblene kan være en skremmende oppgave. Spesielt i smale og små ganger er det ikke ledig plass til store skoskap. Med et skostativ kan du endelig lage orden og samtidig garantere en oversikt over din egen skosamling. Med disse instruksjonene og upcycling -ideene kan du nå bygge ditt eget skostativ selv!

Bygg ditt eget skostativ – ideer for upcycling

Bygg dine egne skostativ metallrør sølvsko bøker i industriell stil

Hvis du har en Bygg ditt eget skostativ du trenger ikke gå til maskinvarebutikken med en gang. Se deg først rundt i ditt eget hus – kanskje du har flere gamle vinbokser i garasjen, eller trepaller ligger i hageskuret? Disse trenger bare å pusses ned med sandpapir og lakkeres eller males med maling – og du har et skostativsystem. For å spare plass, kan du feste boksene til veggen.

Bygg ditt eget skostativ – en roterbar modell med instruksjoner

Bygg ditt eget skostativ – originale ideer å etterligne

Skostativdesign som et alternativ til skoskapet hvis det ikke er nok plass

DIY lagring av tresko

bygg ditt eget skostativ frakkestativ ideesko sko veggdesign

Den neste ideen er for alle som er litt teknisk begavede. Med litt dyktighet kan du bygge et skostativ selv. Du trenger ikke noen tegninger i det hele tatt, bare en sag, muligens en drill, spiker og en hammer. Mål ledig plass og avgjøre hvor bredt og hvor høyt det nye skostativet i tre blir. Bygg deretter trekonstruksjonen og forsegle deretter overflaten med trelakk. fullstendig!

Bygg ditt eget skostativ av avløpsrør

Bygg ditt eget skostativ av rør

En annen kul idé er å bygge skostativ ut av rør. Denne ideen er plassbesparende og kan samtidig romme hele skosamlingen din. Fordelene er klare: du har alltid oversikt og alltid med favorittskoene dine, du kan sortere ut gamle modeller og raskt finne plass til nye etter shoppingturer. Bare sag av rørene og deretter male. På slutten limes disse sammen med lim – ferdig!

Lag et skostativ av papp

Lag en skostativ av kartonginstruksjoner og ideer

Ballerinaer, joggesko, pumps og selvfølgelig støvler: Hvis hver skomodell krever forskjellig plass, blir lagringsplass problematisk. Å lagre hele skokolleksjonen i esker av samme størrelse viser seg raskt å være upraktisk. I disse tilfellene tilbyr skokasser med en åpning foran et praktisk alternativ til skoskapet. De er tilgjengelige i forskjellige dimensjoner og har visningsvinduer. Så du kan alltid raskt se innholdet i den respektive skoesken. Det beste med det er at de enkelte skoesker kan stables oppå hverandre. Så for å lage en skostativ i papp trenger du bare skokasser og lim.

Lag ditt eget skostativ av skokasser

Lag dine egne ideer og instruksjoner for ditt eget skostativ fra skokasser

Du kan kjøpe skoesker individuelt eller velge et skoeske -sett. På Amazon eller Ebay finner du en rekke varianter for sett for opptil 30 sko. Bare legg dem oppå hverandre og lim dem sammen med lim til papir. Hvis du ønsker det, kan du male eller skrive på skoesker.

DIY skostativ for høyhælede sko

bygg din egen skostativstang henge høye hæler damemøbler

Den tredje og veldig populære ideen nylig er å konvertere gamle eller rester av skuffer / møbeldeler fra Ikea skap. Du kan finne mange ideer og inspirasjoner på nettet, avhengig av hvilket Ikea -møbel du leter etter. For eksempel er vegghyller til barnerommet, kjøkkenenheter og til og med gamle kleshyller som du kan henge på en vegg eller til og med på inngangsdøren ideelle. Dette sparer plass for eksempel et hallstativ.

Hylle for sko under benk

bygg din egen skostativbenk idékammer flip flops joggesko gang

Multifunksjonelle møbler forhindrer at den lille gangen synker i kaos. Hvis plassen er begrenset, for eksempel, er kombinasjonen av en benk og et skostativ et ekte lagringsplasstalent. Tøfler og hverdagssko er lagret under og er alltid klare til hånden. Spesielt praktisk for store familier, fordi hvert familiemedlem kan finne skoene sine raskt. Imidlertid er det bedre å lagre sko til spesielle anledninger andre steder.

Bygg ditt eget skostativ av vinkasser

bygg ditt eget skostativ trekasser stabling av idékorridormøbler

Vinkasser viser også effektivt favorittskoene dine. Skostativet laget av vinbokser gir interiøret et rustikt preg og smelter inn harmonisk med skandinaviske eller landlige møbler. Du kan enten la vinkassene være ubehandlet eller male dem i en aksentfarge. De er også superpraktiske fordi du kan koble håndvesker og sko og sette sammen hverdagslige eller festlige ensembler.

Benk av palettre og metallramme fra Ikea

Rustikke skostativ bygger din egen benkidee

Den neste ideen er inspirert av den industrielle stilen som har vært populær de siste årene. Denne benken med skostativ er laget av resirkulert tre med metallben, og kutter en spesielt god figur i loftleiligheter med betong- eller murvegger. Den kan enkelt kombineres med en industriell vegglampe. Når det gjelder materialene, er palettreet slitesterkt og har en lett patina som gir det et vintage -utseende. Hvis du velger å gjøre dette, bør du imidlertid alltid kjøpe nytt palletre. Fordi gamle paller behandles med giftige kjemikalier som kan irritere huden.

Vegghyllesystem for kjøkkenet brukes i gangen

Bygg ditt eget skostativ gamle plater

Det er mange vegghyllesystemer for stue og kjøkken. Og de fleste av dem klippet også en fin figur på gangen. Fremfor alt er det viktig at du kombinerer de enkelte komponentene på en slik måte at de gir tilstrekkelig lagringsplass for sko, håndvesker og annet tilbehør som skjerf og solbriller. Et speil rett ved siden av vegghyllesystemet avrunder møbelsortimentet i gangen.

Lagringsplassene fra Ikea tilbyr mange kombinasjonsalternativer

Gangmøbler bygger dine egne skostativideer

Den svenske møbelgiganten Ikea har lenge vært kjent for sine smarte lagringssystemer. De gir alle muligheten til å finne den perfekte løsningen for sitt eget rom. Og enda mer – fordi det er mange Ikea -hack for de mest kjente Ikea -modellene. På denne måten kan du gi masseproduserte varer et individuelt preg og bli interiørdesigner i ditt eget hjem selv. Så du kan bygge et modulært hyllesystem som er skreddersydd for dine egne behov.

Bruk de gamle fruktkassene igjen – litt maling og de blir vegghyller for skoene

Skostativ selv bygge ideer fargerike trekasser

Gamle fruktkasser ligner visuelt veldig mye på vinkasser. De kan stables oppå hverandre eller festes til veggen og tilbyr deretter lagringsplass for flere par sko. Siden gamle fruktkasser ofte er flekkete, bør du først rengjøre dem grundig, deretter slipe dem med sandpapir og deretter male dem i hvilken som helst farge. Du kan bruke dem til å angi aksenter eller male dem ton-i-tone med veggen.

Skostativ laget av en trelist – en plassbesparende idé for soverommet

Skostativ frakkestativ soverom satt opp ideer

Hvis det ikke er plass til alle skoene dine i gangen, bør du lagre dem andre steder. Pumper og sandaler med hæler kan også stues bort på soverommet. Så du står ikke i veien, og det er endelig orden i rommet. Samtidig kan du effektivt presentere favorittskoene dine. En klesstang som festantrekkene henger på passer perfekt til dette. Dette sparer deg for tid fordi du kan sette sammen et antrekk på bare noen få minutter.

I stedet for et walk -in closet – skostativ og klesstativ på gangen

Skostativ plassbesparende hallmøbler bygge dine egne ideer

Hver centimeter teller, spesielt i ettromsleiligheter. Hvis det ikke er plass til en garderobe og de fleste skostativene som finnes i møbelbutikker tar for mye plass, så er det ingenting igjen enn å sette klær og sko på veggen. Skostativ laget av glass ser veldig dekorative ut og viser skoene effektivt.

Den gamle Ikea-kjøkkenkroken blir gjenbrukt

Tekjøkken Ikea skostativ Gangmøbler forvandler ideer

Nok en Ikea Hack for gangen, denne gangen i lys grønt: en gammel kjøkkenenhet blir et funksjonelt skostativ. Bare skru kjøkkenet vertikalt på veggen. Nå gjenstår det bare å krydre det. Møblert i svart og neongrønt, ser møbelet flott ut og er enda mer effektivt.

Kul plassbesparende idé – skostativ i stedet for et stort skoskap

plassbesparende-ideer-sko-rack-system-metall klesstativ

Når plassen er trang, bruk godt hver nisje og hjørne. Veggskinner tar svært liten plass og er derfor ideelle for oppbevaring av joggesko eller ballerinaer. Daglige operasjoner fungerer bare perfekt, og skoene går ubemerket hen av gjestene dine.

Skostativ laget av rester av tre fra Ikea -skapet

Skostativ-bygg-selv-Ikea-garderobe-deler-bruk

Plassbesparende skostativ laget av kloakkrør

Gangmøbler ideer skostativ kloakkrør instruksjoner

Bygg ditt eget skostativ av en gammel trekasse 

Skostativ-bygg-dine-egne-ideer-tremøbler

DIY skostativ laget av papp

Skostativ-papp-gjør-det-selv-ideer-original

hvite sko-skap-hyller-bygg-selv-Ikea

Bygg dine egne ideer til lagringsplass for skoskap

Pallemøbler-bygg-selv-skostativ-ideer-benk

Skostativ-fra-rør-bygg-selv-instruksjoner

Skostativ-systemer-ideer-instruksjoner-tre

lite skoskap kleskroker skostativsystem bygg selv

Bygg ditt eget skostativ, mal fargerike ideer

Bygg-ditt-eget-skostativ-plassbesparende-ideer-soverom

Previous Post
Renovert moderne bolig med et elegant interiør
Next Post
Å lage blomster med barn av papir, filt og plast – 16 kreative ideer