15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hjemmelaget øl adventskalender – kreative DIY julegaver til ølelskere

Den første advent nærmer seg, og hvis du ønsker å lage en øl adventskalender for mannen din selv, har du kommet til rett sted. Julen ser ut til å være en perfekt tid for matelskere i denne forbindelse med adventskalendere som dette. En slik hjemmelaget gave vil gi alle ølelskere 24 dagers glede mens de drikker øl. Og med en rekke ideer kan du velge det perfekte brygget og deretter tilpasse det med emballasje som du tror mottakeren vil like.

Hjemmelaget øl adventskalender

adventskalender for menn, øl pakket i en pappeske i julegave

De voksne vil også telle til jul, men sjokoladen i adventskalenderne overlater mye å være ønsket for menn eller ølelskere. Det er imidlertid mange beholdere, krukker eller ølkasser, samt matchende dekorasjoner, å eksperimentere med. På grunn av dette, selv på en menns adventskalender, kan du bruke øl til å lage en morsom julegave med 24 flasker i stedet for godteri. En pappkalender ville for eksempel være lett å brette ut og fylle ut for å kunne overlevere den til den tørste mottakeren.

adventskalender med øl som juletre i tre

Fyll kalenderen med favorittølet til mannen din, faren din, betydningsfulle andre, eller sett sammen et morsomt tema til jul. Ved hjelp av lokale bryggerier kan du også få laget en øl -adventskalender selv. Velg for eksempel en uvanlig eller alkoholfri øltype for å lyse opp de kjedelige desemberdagene til din favorittperson. Be mottakeren om å sette den daglige flasken i kjøleskapet hver morgen, slik at de kan nyte den kule gyldne nektaren i tjuefire dager etter jobb, intensiv shopping eller en stressende hverdag.

Varianter av adventskalenderen med øl

lage øl i julegave eller adventskalender med øl for menn

Imidlertid er det ikke alltid like enkelt å lage en hjemmelaget øl -adventskalender som å ta en tilfeldig eske i huset ditt, kaste en øltype og legge inn innpakningspapir over den. Du trenger også de riktige materialene, litt fritid og litt kunst. Bestem deg først for hvilket design du vil bruke. Det er tre vanlige alternativer: firkantet, rektangulært eller trekantet. Både på Internett og hos oss finner du mange instruksjoner for å lage en DIY øl adventskalender selv. Du trenger imidlertid ikke en mastergrad i sivilingeniør for å lage din egen.

med nummererte ølflasker fra 1 til 24

En tradisjonell adventskalender har 24 dører som representerer alle de 24 dagene før jul. Men hvem sier at du må følge tradisjonen? For eksempel, legg til en 25. plass og gi vennen din mer glede ved å velge noe spesielt for ham som en ekstra gave.

Adventskalender ølkasse

julepakket adventskalender ølkasse snømenn

For de firkantede og rektangulære alternativene kan du enkelt bruke en flyttekasse eller en brukt kasse som en adventskalender ølkasse, spesielt de med innebygde pappdelere eller de ferdige laget av plast. Hver kasse med flaskeøl bør ha dette. Du kan enten legge boksen på siden eller flatt på gulvet. Så er det bare å sette inn ølene og holde dem på plass med partisjonene. Dekk deretter toppen med festlig innpakningspapir. Merk plasseringene til de enkelte ølene med tallene 1-24. Hvis du vil, kan du legge til en 25. plass for litt mer kreativitet.

Juletre øl adventskalender hjemmelaget

ølboks med adventskalender laget av konvolutter med innpakningspapir til jul

Det trekantede alternativet gir litt ekstra moro. Du må kjøpe noen lange forsendelsesrør som passer i flasker eller bokser, og deretter kutte dem i 24 jevne seksjoner. Lim dem sammen slik du vil, selv om vi anbefaler å gjøre dem trekantede, da dette kan få det hele til å ligne litt på et juletre. Du kan til og med sette en stjerne på den hvis du føler deg ekstra festlig.

fargerike ølflasker fra hele verden som julegaver

Etter at du har limt dem sammen, fyll forsendelsesrørene med deilig øl og dekorer forsiden med festlig innpakningspapir. Merk deretter åpningene med tallene 1-24. Så du har laget en trekantet øl -adventskalender selv, som du også kan gi til din beste venn. En viktig sidemerk å nevne her: vær kreativ med ølet og fyll adventskalenderen med en kasse av forskjellige typer du velger ved å velge unike øl fra alle de 7 kontinentene. Vi tror ikke at noen brygger i Antarktis, selv om det ville være en god idé. Så du kan gjøre det spesielt julehøytid ved å samle unike festivaløl fra hele verden.

Øl adventskalender hjemmelaget av papp

morsom øl adventskalender hjemmelaget av papp med dekorasjon

Det er spesielt viktig at du først måler diameteren på flasker eller ølbokser hvis du bruker transportrør. Du kan deretter bruke en skarp eskefres til å kutte hvert rør i passende lengde for å danne 24 seksjoner. For eksempel, etter kutting, kan du lime 4 rader med 6 sammen og deretter la dem tørke helt. Stabel deretter radene forskjøvet oppå hverandre, noe som gir en fin figur. Adventskalenderen din trenger også et omslag for å skjule innholdet. De to grunnoppsettene er et stort bilde over hele kalenderen eller et lite bilde over en dag (eller en gruppe dager). Siden dette er en vintergave, kan du bruke passende innpakningspapir med matchende figurer og farger.

kreative DIY håndverk ideer til øl adventskalender hjemmelaget av papp og ølflasker til jul

Tell dagene til ferien med en spesiell kalender som avslører et annet øl hver dag. Så hvis du lager en øl -adventskalender selv, kan du gi gaven din en liten gåte. Denne består av forsendelsesrør laget av papp og emballasjepapir og er en flott gaveide til din ølglade venn eller slektning. Dette er et morsomt alternativ til den kjedelige sjokolade adventskalenderen som de fleste av oss vokste opp med og som aldri var veldig tilfredsstillende å spise eller åpne. Som voksne er smaken forfinet, og vi liker fortsatt sjokolade, men mange menn har en ny elskerinne og det kalles øl. Siden adventskalenderen om vinteren er sesongavhengig, kan du designe den etter det klassiske temaet.

Fyll og lim adventskalendere

instruksjoner øl adventskalender selvlaget med fraktkonvolutter og lim

Begynn å fylle rør med øl. Hvis du har flere forskjellige varianter, må du passe på nummereringen din slik at mottakeren ikke drikker det samme ølet på påfølgende dager. Som en overraskelse kan du legge til en ekstra plass for noe mer interessant enn øl. Dette kan være en morsom liten ting som passer i julegave med juletema.

Lag papprør av forsendelsesrør til ølbokser og legg dem i en pappeske som en adventskalender

Du kan først dekke baksiden og de resterende sidene av rammen med forskjellige pappstykker. Ikke bekymre deg hvis disse ikke ser perfekte ut, da innpakningspapiret vil pakke frontdekselet og skjule de fleste feilene. Du må da omslutte papprøret med lim slik at det kan festes til lokket. Hvis det kommer en liten mengde lim inn i rørene, er det ikke så farlig. Kjør deretter en tykk limperle langs den ytre rammen.

Bruk teppekniver til å krysse ut innpakningspapir for å få øl

Juster deretter emballasjen forsiktig med hjørnene på esken og trykk den ned. Fordi kappede papprør hadde noen variasjoner, ligger kanskje ikke papiret helt flatt. I dette tilfellet plasserer du noen tunge gjenstander over lokket og lar limet tørke. For å komme til ølet, kan du lage tverrsnitt midt på hver dag, noe som vil tillate en kontrollert start av åpningen. For å gjøre dette, etter at limet har tørket, bruker du en skarp kniv og gjør to kutt hver dag.

DIY treboks laget av deg selv som en øl adventskalender

dimensjoner for trekasse som adventskalender for ølelskere DIY prosjekthåndverk ideer

For de av dere som liker å prøve seg på snekring, kan et morsomt og enkelt DIY -prosjekt være en like god julegaveidé. For kassen trenger du et ark med kryssfiner, ca 173 cm langt, samt noen få hardboard. Du trenger også spiker som du kan bruke med en spikerpistol. Trelim og sag vil også være nødvendig hvis du vil gjøre prosjektet selv. Ellers kan du få panelene til å kutte i en hvilken som helst jernvarehandel og deretter montere dem.

kutt ut hardboard som trebiter og bruk trelim med en spikerpistol

Så du kan gjøre livet ditt enklere ved å sette sammen alle trebitene i noen få stykker og spikre dem på et stykke kryssfiner. Disse kan deretter fikses sammen med sjenerøse mengder trelim og en spikerpistol. Vanlige spiker eller korte skruer ville også være greit, med limet som gjør det meste av arbeidet med å holde esken sammen. I dette tilfellet er avstanden mellom de nedre lamellene ca. 20 mm, mens du enkelt kan holde ølflaskene sammen uten å lime. Legg innsatsen i esken og tilsett øl du ønsker.

Treskrin med ølflasker laget som en øl adventskalender og utstyrt med fargede tall

Hjemmelaget mer enn to dusin ølflasker eller bokser i en øl adventskalender – så dette kan være en veldig morsom gave. Å lage en kalender ut av en eske kan være lett. Bare få et kort, skriv tallene i en passende festlig stil, klipp X -en på baksiden, og fest dette på toppen av esken. Gjør noe for din drikkeglede eller bare nyt en øl om dagen i desember med venner eller slektninger.

Previous Post
Strandvilla på øya Bali i Indonesia
Next Post
Å bygge en høy seng – ideer for plassbesparende hagedesign