15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY bleiekrans som en baby shower -gave: Med disse instruksjonene vil du lykkes!

Bleiegaver har blitt en ekte klassiker for baby shower de siste årene. Du kan lage en kake av bleier til babyen på den klassiske måten, eller du kan bruke en alternativ variant, for eksempel et skip, en bil eller en luftballong. I dag vil vi vise deg hvordan du former bleiene til en krans. DIY bleiekransen er fantastisk egnet som vegg- eller dørdekorasjon, og med den kan du ønske mor og baby velkommen på en original måte. Vi har noen få varianter på hvordan du lager bleieringen for deg. Ulike materialer brukes til kransen og forskjellige bindingsteknikker for bleiene. Velg DIY -prosjektet du liker best, og sett i gang med håndverket!

Dette er det du trenger for en DIY bleiekrans

Lag bleiekranser som fester gaver til te -ringer for kosete leker

Uansett om du blir invitert til en baby shower eller bare vil overraske en nybakt mamma med en gave til babyen – bleiekransen er en vakker og samtidig veldig praktisk idé. Bare noen få ting er nødvendig for dette.

Bleier

Dette er selvfølgelig den viktigste delen av bleieringen. Etter baby shower eller velkomstfesten kan mor løsne og bruke bleiene igjen. Det er derfor viktig å sikre at de er av god kvalitet og ikke flekker bleiene (spesielt innsiden). Nøyaktig hvor mange bleier som trengs, avhenger av kransens størrelse og bindingsteknikken.

Hvilken bleiestørrelse du skal kjøpe til en bleiekrans

Hvilken størrelse skal kjøpes?

Det er ingen etablert bleiestørrelse for DIY bleiekransen. Du kan bruke både små og store bleier, selv om det er mer sannsynlig at størrelse 1 unngås. Babyen vokser veldig raskt de første ukene, og det er mest sannsynlig at foreldrene har kjøpt nok av dem nå.

Bleiekranser er så vakre at de nye mødrene rett og slett ikke vil ødelegge dem. Du kan bruke større bleier slik at gaven din kan dekorere leiligheten lenger. Bleie størrelse 4 og 5 brukes vanligvis etter den første bursdagen. Så hvis du bruker større bleier, kan gaven dekorere babyrommet litt lenger før den brukes.

Materialer til DIY bleiekrans som en baby shower -gave

Ramme til kransen

For det andre kreves en passende ramme eller ramme for å lage bleiekanten. For eksempel kan du bruke en trådkrans eller en isoporkrans. Som et alternativ kan du også lage hjemmelagde varianter som en stor ring laget av papp eller papp. Rammen trenger ikke nødvendigvis å være perfekt, da den er helt dekket av bleier og andre dekorasjoner.

Bånd eller varmt lim

For å lage bleiekransen kan du enten knytte bleiene med bånd eller lime dem med en varm limpistol. Du kan se nærmere på begge alternativene i instruksjonene nedenfor. Hvis du ruller opp bleiene trenger du små elastikkbånd.

Boho baby shower gaver dreamcatcher bleiekrans og bleiekake

Dekorasjon til DIY bleiekransen

Bånd, sløyfer, kunstige blomster, vimpelkjeder og i prinsippet alt som er viktig for deg, er egnet for å dekorere kransen. Bleiekransen blir enda vakrere hvis du knytter andre små gaver til den. Dette kan være pleieprodukter, smokker, smekker, tannringer, baby rangler og mye mer. Pengegaver og bilag kan også pakkes på en original måte og festes til kransen. Din kreativitet kjenner ingen grenser.

Lag bleiekrans med bokstaver

kjønnsnøytral bleiekrans med brev

Vår første idé passer både for gutter og jenter. Du kan selvsagt variere fargene som du vil, slik at de matcher foreldrenes smak eller kjønnet til babyen. For dette DIY -prosjektet trenger du følgende:

 • 30-40 bleier, størrelse 3
 • Elastiske bånd
 • Bånd eller gavebånd i matchende farger, 25 mm og 6 mm brede
 • Varm limpistol og limpinner
 • Knapper i matchende farger og størrelser
 • Trådkrans, 25 cm eller 30 cm diameter
 • Dekorativt brev laget av papp eller papp
 • En hvilken som helst ullfarge
 • dobbeltsidig tape

Instruksjoner: Rull opp bleier og fest med gummibånd

DIY bleiekransinstruksjoner Rull sammen og bind bleier

Forbered først bleiene. Start fra den åpne enden, rull sammen bleien og fest den med et elastisk bånd.

Klipp et stykke av det bredere gavebåndet, pakk bleierullen med den og lim den sammen på baksiden med litt varmt lim. Sørg for å lime tapen bare til deg selv og ikke til bleien for at bleien skal brukes. Gjenta dette med det smalere gavebåndet og lim til slutt en fargerik knapp foran.

Gjenta trinnene ovenfor med omtrent 30 bleier.

Lim sammenrullede bleier til trådkransen

Lim rullede bleier til trådkransen

For å feste bleiene til kransen, legg litt varmt lim på baksiden av en rullet bleie. Pass på at du bare limer båndet og ikke bleien i seg selv. Lim deretter den rullede bleien på kransen slik at den er godt sentrert. Fortsett med de andre bleiene, arbeid rundt kransen, pakk bleiene så tett som mulig. Tape bleiene sammen på båndet for å holde dem på plass. Legg bleierullene forsiktig rundt kransen slik at det ikke blir hull og det dannes en fin sirkel.

Dekorer brev fra papp med ull

Pakk brevet av papp med gul ull

For å lage bokstaven, pakk den bare inn i ull slik at den er helt dekket. Fest endene på garnet med det varme limet. Når brevet er fullstendig pakket inn, kan du dekorere det med noen få knapper. Fest til slutt brevet på bleiekanten med litt dobbeltsidig tape. fullstendig!

* Tips: Bleiene som er til overs kan enten oppbevares til et annet håndverksprosjekt eller bare gis til foreldre etter baby shower.

DIY bleiekrans uten lim

Instruksjoner for å lage en enkel bleiekrans selv med et brev

Hvis du ikke vil lime bleierullene, kan du i stedet knytte dem til trådkransen med gavebånd. Dette tar litt mer tid, men til slutt ser bleiekanten like vakker ut.

Pynt et brev med farge og fest det til kransen

Mal pappbrevet og spray det med glitter

DIY bleiekrans – 2. variant

Bleiekrans DIY i gult og blått med badeand

I stedet for å rulle bleiene kan du bare pakke dem rundt kransen. Vi viser deg nøyaktig hvordan dette fungerer ved hjelp av instruksjoner. Med denne varianten for å lage bleiekrans er de mindre bleiene bedre egnet. Alt nødvendig materiale for dette prosjektet er:

 • ca. 20 bleier, størrelse 1 eller 2
 • en isoporkrans, 30 cm eller 40 cm i diameter
 • tynt og bredt bånd i hvilken som helst farge
 • små babyartikler, for eksempel smokker, pleieolje, krem ​​(helst i reisestørrelse)
 • en gummiand

Instruksjoner: Knyt bleier og små gaver med bånd

DIY bleiekrans fra styrofoam krans tinker instruksjoner

I motsetning til den første varianten for en DIY bleiekrans, blir bleiene i dette tilfellet ikke rullet opp, men bundet. For å gjøre dette, skru opp en bleie og vikle den rundt kransen som vist på bildet ovenfor. Fest deretter endene på bleien sammen med et tynt gavebånd. Gjenta dette med resten av bleiene til hele kransformen er dekket, med bleiene overlappende litt.

Fest deretter pleieprodukter og smokker til bleiekanten med det bredere båndet. Legg til slutt badeenden i midten og fest den med et gavebånd eller dobbeltsidig tape.

Tinker bleiekrans med hjemmelaget base

DIY bleiekrans i lilla med små gaver

I dette håndverksprosjektet for en DIY bleiering rulles bleiene opp igjen. En pappring, som du enkelt kan lage selv, fungerer som grunnlaget for kransen. Vi vil avsløre hvor snart. Først listen med nødvendig materiale:

 • 20 bleier, størrelse 5
 • Varm limpistol med limpinner
 • 2 stykker papp, minst 40 cm x 40 cm
 • Akrylmaling (eller innpakningspapir) i hvilken som helst farge
 • lyst bånd, 4 cm bredt, ca. 5 langt
 • mørkt bånd, 1 cm bredt, ca. 10 m langt
 • 50 m tyllbånd, 15 cm bredt
 • Koseleker, babykosmetikk osv. Som pynt

Bruksanvisning: Form bleieruller og pynt med bånd

Instruksjoner Rull opp bleier og bind med bånd

Rull opp bleiene som i den første instruksjonen og dekk elastikkene med et bredt gavebånd. Omtrent 20 bleieruller er nødvendig for denne DIY bleiekransen.

Lag og dekorér rammen til kransen

Lag din egen kransform av papp

Klipp nå ut to ringer av samme størrelse fra esken (hvis du kjøpte bleiene i en eske, kan du bruke denne). For å gjøre dette, tegner du først en stor sirkel med en diameter på 35 cm på papp og deretter en andre i midten med en diameter på 25 cm. Klipp ut ringen. For å gjøre basen mer stabil, kutt ut en andre ring med samme dimensjoner og lim begge ringene sammen med varmt lim.

For å pynte rammen kan du enten male den med passende akrylmaling eller dekke den med innpakningspapir.

Lim bleier på rammen for å lage en krans

Lilla bleiekrans DIY -instruksjoner Lim bleier på pappkassen

Dekorer DIY bleiekransen med tyll og bind små gaver til kransen med et bånd

Dekorer bleiekrans med tyll- og slipsgaver

Lag en drømmefanger bleiekrans selv som en gave

Tinker bleiekrans som en drømmefanger fin idé for baby shower

DIY bleiekransen i form av en drømmefanger tilbyr en fantastisk dekorasjonsidee for baby shower i boho -stil. Tinningsprinsippet er nesten det samme som med vanlig bleiekrans, men du bør først knytte nettet til drømmefangeren før du fester bleiene til rammen. For dette prosjektet trenger du:

 • stor pappring eller broderiramme
 • Ull eller hekletråd i ønsket farge
 • Broderinål
 • 20-30 bleier, størrelse 1 eller 2
 • Elastiske bånd
 • Bånd i forskjellige farger
 • varmt lim
 • Stoffblomster som dekorasjon (her er noen ideer du kan lage selv)

Instruksjoner: Vev nettet, rull sammen bleier og fest det til kransen

Dream catcher bleie krans DIY instruksjoner

Først må du veve nettet til drømmefangeren. Dette anses å være den delen av drømmefangeren som skal avverge de vonde drømmene. Du finner detaljerte instruksjoner i dette innlegget. Rull deretter opp bleiene som vist ovenfor, pynt og fest til kransen.

Vend deretter drømmefangerkransen og dekorér ryggen med bånd, snorer osv. Dette er den delen av drømmefangeren som lar de gode drømmene gli gjennom.

Dekorer fronten

Lag bleiekrans som en drømmefanger for babyjenter

Når DIY -drømmefangerbleiekransen er klar, kan du også dekorere fronten hvis du ønsker det, for eksempel med hjemmelagde blomster laget av stoff. Du kan la drømmefangeren henge som en veggdekorasjon eller dørdekorasjon på babyens rom og overraske den nybakte moren med den når du mottar den hjemme etter fødselen.

Drømmefangerkrans laget av bleier som gave til fødselen

Previous Post
Badstue på badet – et velværeunivers hjemme
Next Post
Lag papirposer og dekorér med farger – DIY -ideer med instruksjoner