15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag mosegraffiti selv og dekorer vegger med disse ideene

mose graffiti urban-loslitt-fasade-design-gjør-det-selv

Alle som liker klassisk graffiti vil helt sikkert finne det naturvennlige alternativet som vi ønsker å presentere for deg i dag veldig attraktivt. Det er den såkalte Moss graffiti, som sikkert ville like motstanderne av graffiti mye bedre. Øko -graffiti laget av mose er miljøvennlig og en fin variant for en vertikal hage. I denne artikkelen vil vi vise deg hva graffiti representerer og hvordan du kan lage graffitibilder.

Mosegraffiti for fasadedesign

mossegraffiti fasade-design-effektivt-motiv

Men hva er egentlig mosegraffiti? Med en selvlaget væske, der du også legger til mosen, kan du tegne motiver eller bokstaver på veggen. Over tid begynner mosene å vokse på veggen, og det naturlige veggmaleriet er laget. Men det finnes også andre varianter for utformingen av slik graffiti. Kunstig mose kan også brukes.

Lag mosegraffiti selv

mose graffiti hjerte-form-design-naturlige-materialer-ingredienser

Du kan male mosegraffittien selv ved å følge instruksjonene som følger. Det er forskjellige meninger og erfaringer på internett. Noen sier at denne typen graffiti er upraktisk, mens andre jobber. Prøv det. Det avhenger absolutt av forskjellige ting, for eksempel været og plasseringen av graffiti. Det er også best å velge vår for å designe graffiti, når det ikke er så varmt ennå.

Velg plassering

mose-graffiti-vegg-design-original-miljøvennlig-murvegg

Moss vokser hovedsakelig i skogen, og vi vet alle at det er fuktig og behagelig kjølig der. Av dette kan det konkluderes med at du bør finne et sted som er så likt som mulig for mosegraffittien. Nordvegger eller andre vegger som i stor grad er i skyggen er veldig passende. Dette er spesielt viktig i den første vekstsesongen. I tillegg må mosen sprayes regelmessig med vann for å garantere fuktighet.

Hvilken mos for graffiti

mose graffiti deco-letters-lettering-natural-look

Det er best å bruke mose, som også er typisk for din region. På denne måten kan du være sikker på at den også føles behagelig og vokser i omgivelsene dine. Du kan enkelt samle mose. Du trenger bare en relativt liten mengde. Selvfølgelig avhenger det av størrelsen på bildet ditt. I denne graffitien er ikke bare mosen en biologisk komponent. De resterende mossegraffiti -ingrediensene er også miljøvennlige og økologiske.

Hvor raskt vokser mossegraffiti og hvor lenge varer det??

mossegraffiti organisk-design-gjør-det-selv

Lurer du på hvor lang tid det tar å bruke mosegraffiti? Som med alle planter, avhenger vekstens varighet naturlig av sorten. Vanligvis bør du imidlertid se suksess om noen uker. Med riktig mosegraffiti -omsorg vil mosen vare lenge. Imidlertid er det vanskelig å påvirke mors naturens luner, så det er vanskelig å si hvor lenge mosen til slutt vil vare.

Moss graffiti instruksjoner

mose-graffiti-hjort-idé-tinker-idé-natur

Til mossegraffiti trenger du noen materialer som du kan få raskt og ofte til og med ha rundt huset. Som allerede nevnt kan du samle mosen selv eller kjøpe den.

– 3 kopper mose

– 2 kopper melk, kjernemelk eller yoghurt

– 2 kopper vann eller øl

– 1/2 ts sukker

– mikser

Den ferdige væsken

Moss-graffiti-væske-oppskrift-idé-diy-dekorasjon

Først og fremst bør du forberede mosen ved å skylle den under rennende vann og fjerne jorda i prosessen. Ha den deretter i blenderen og tilsett vannet. Du kan gjøre mosegraffitioppskriften med øl som erstatter vannet. Tilsett deretter de resterende ingrediensene, og bland deretter alt godt.

Mal graffiti

Moss-graffiti-instruksjoner-ingredienser-melk-øl-maleri

Det opprettes en blanding som du deretter påfører på den valgte overflaten (f.eks. Veggen) ved hjelp av en børste. Jo kjøligere og fuktigere været på dette tidspunktet, jo sjeldnere må du fukte mosegraffittien. Likevel bør du sjekke arbeidet ditt regelmessig. Siden mosen nå også kan vokse, er det viktig at den ikke tørker ut.

Å male med mose og lage organisk graffiti selv

mose-graffiti-gjør-det-selv-rett og slett-veggdekorasjon

På denne måten kan du designe et stort utvalg av bokstaver og bilder. Hvis du vil være sikker på at mossegraffiti er perfekt, kan du også bruke en sjablong eller skisse designet. Du kan kjøpe disse eller lage dem selv. La væsken tørke litt før sjablongen fjernes.

Mosegraffiti på tre

mose-graffiti-hage-dekorere-terrasse-g-vertikal-grønn

Mosegraffitioverflaten kan bestå av forskjellige materialer. Grove overflater som mosen kan feste seg til er best. Men hvis du ikke vil ha dekorasjonen permanent på husveggen eller veggen, kan du lage graffiti på tre i stedet. Dette gir deg en attraktiv veggdekorasjon i form av et veggmaleri. Kryssfiner er perfekt for dette formålet.

Mosbilder med en annen teknikk

mose-graffiti-treramme-utendørs-deco-kunstig mose

Det er andre måter å lage attraktiv mosegraffiti på. Du bruker hele mossestykker, som du setter sammen etter ønske på et liggende underlag. Mosen kan enkelt kuttes i størrelse med en saks eller en teppekniv. Når du har designet bildet ditt, må mosen fuktes regelmessig til den fester seg godt til overflaten. Bare da kan du henge bildet ditt.

Bruk kunstig mose

Moss-graffiti-kunstig-mose-teppe-brev

Selvfølgelig er det spesielt enkelt å jobbe med kunstig mose. Det er modeller som på ingen måte er dårligere enn ekte mose. Lim utskjæringene på overflaten med en varm limpistol eller med superlim. Den kunstige mosen må også beskyttes mot solen hvis du planlegger å bruke den utendørs. Ellers forsvinner den. For dette formålet kan du spraye den med en værbeskyttende beis for tre. Hvis du vil henge opp mosegraffittien i rommet, er dette ikke nødvendig.

Mosegraffiti på lerret

mose-graffiti-skjæring-maleri-inspirasjon-ideer-saks

Siden den ikke er utsatt for værforandringer, sol og regn innendørs, kan mossegraffiti også utformes på et lerret. En pen ramme gir også bildet et hjemmekoselig utseende og gjør designet til en unik dekorasjon. Bruk kunstig mose igjen her. Siden den virkelige mosen må fuktes, vil den ødelegge lerretet over tid.

Oppretthold mosen

mose-graffiti-omsorg-vanning-trim-skygge-vegg

Bortsett fra vanlig fukting, må mossegraffiti også tas vare på på andre måter. For at bildet ditt skal beholde formen, er det nødvendig med et fornyet snitt av og til. En saks er tilstrekkelig for dette. Trim kantene og klipp av mos på lengden for å holde designet ditt friskt og nytt ut.

Fjern graffiti

mose-graffiti-vertikal-hage-okse-motiv-kryssfiner

Mosegraffittien er mye lettere å fjerne enn den klassiske graffitien fra en boks. Selv om det kreves spesielle kjemikalier der, som også koster mye penger, kan mosen enkelt fjernes med vann. Bruk en slange og spray veggen. Du kan enkelt skrape av eventuelle rester. Dette er et annet punkt som taler for graffiti laget av mose.

Urbant design

mose-graffiti-minimalistisk-stil-planter-deco-city-green

Og mens mosegraffittien er så lett å fjerne, ser vi personlig ingen grunn til å gjøre det. I flere og flere byer brukes denne attraktive kunsten til å designe grå vegger, vegger og fasader. Siden grønne områder ofte er et underskudd, spesielt i store byer, er dette en virkelig flott måte å sikre mer natur og grønt.

En enkel DIY -idé

Moss-graffiti-interiør-dekorasjon-dør-tre-n-bokstav

Enten du velger ekte eller kunstig mos, er designmulighetene fortsatt forskjellige. Det er ingen grenser. Uansett om det er bokstaver eller bokstaver for meldinger eller andre motiver, er og er denne typen veggdesign en unik idé som ikke bare raskt blir et iøynefallende, men også forvandler hvert område til en oase av velvære. Prøv det!

Previous Post
Sunn grilling: Det er derfor brent kjøtt er kreftfremkallende!
Next Post
Rhododendron i hagen – tips for planting, omsorg, gjødsling, skjæring