15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag trekkstopp selv – DIY vindstopp for døren eller vinduet hjemme

lag trekkstopp selv diy vindstoppdørvindu hjemme tinker fargede fargerike striper isolere vinterens energieffektivitet spare oppvarmingskostnader

Blir du kald når du går forbi vinduene eller dørene i leiligheten din? I så fall lekker døren eller vinduet ditt, noe som kan være et reelt problem. Den iskalde luften som kommer inn innenfra er noe varmeren din må slite med. Dette kan ikke bare være helseskadelig, det kan også føre til betydelige varmeregninger. Du føler sikkert også at du ikke kan gjøre noe med det. Det er ikke det at utleieren din lar deg bytte vinduene, men hvis du lager en trekkstopp selv, kan alt endre seg raskt. Så du kan isolere inngangsdøren og vinduene i hjemmet ditt billig og fremfor alt som du ønsker.

Lag trekkstopp selv – praktiske og stilige ideer

lag trekkstopp selv diy vindstopper dørvindu hjemmelaget kaktus blomsterpotter parkettgulv katt

Trekkstopperen er også kjent som dørkø eller vinduskø, og du kan sy en selv hjemme. De er bare rør laget av stoff som du kan fylle med forskjellige isolasjonsmaterialer. Det er i utgangspunktet en rørformet pute som du kan plassere nederst på vinduet eller døren, der det meste av energitapet oppstår. Å lage ditt eget design er et morsomt, enkelt DIY -prosjekt som ikke vil kreve mye innsats eller tid.

lag trekkstopp selv diy vindstopper dørvindu hjemme tinker stoff stoff knapper kombinere kreativt

Hvis du lager en trekkstopp selv, vil designene hjelpe deg med å holde varmen om vinteren og spare penger i prosessen. Det er også så mange forskjellige stiler og design der ute at du absolutt kan tilpasse noen få som passer til hjemmet ditt.

lage trekkstopp selv diy vindstopper dørvindu hjem tinker møbeltrekk fluffy sporty blå rød hvit

Fra et rustikt til et treaktig utseende eller til og med fuskepels – du kan la fantasien løpe løpsk. La de kreative juicene flyte og gjør noe som vil holde hjemmet ditt isolert og vakkert på samme tid.

Lag trekkstopp selv – lappeteppe

lage trekkstopp selv diy vindstopper dørvindu hjem tinker stoff stoff svart og hvitt vindusslange

Denne dørstoppproppen kan gi hjemmet ditt et fargerikt preg i løpet av vinterdagene. Bland og match farger og mønstre du ønsker for å oppnå det optimale resultatet. Sy deretter stoffene sammen for å lage formen og fyll den med for eksempel knuste valnøttskall. Tilpass ditt eget arbeid eller tilpass det til din eksisterende innredning, slik at vintertiden ikke ser så kjedelig ut.

Lag en enkel vindusslange av stoff

lag trekkstopp selv diy vindstopper dørvindu hjemmelaget håndverk ris saks nålmaterialer

Du kan også enkelt lage denne varianten av hvilken som helst stofffarge eller av et mønster som passer ditt rom. Fyll den med ris, maiskjerner eller putefyll som er tung nok til å holde den kalde luften ute av rommet.

Bruk gamle sokker

lage trekkstopp selv diy vindstoppdørvindu hjem tinker gamle sokker bruker vaseblomst

Lag noe nyttig av slitte eller sammenkoblede sokker ved å lage en slik trekkstopp selv. Form enkle rør av stoff, som du deretter kan fylle med forskjellige fyllinger eller korn. Pakk deretter sokkene inn i en praktisk vindstopp for dører eller vinduer.

lag trekkstopp selv diy vindstopp dørvindu hjem håndverk kosekaniner hekle strikke vintersokker

Ta bare myke gamle vintersokker og gjør dem til en perfekt myk vindstopp. Bruk popcorn og polstring for å fylle det opp og legg det ved siden av døren til å kutte strømregningene dine.

Lag tosidig trekkstopp selv

lage trekkstopp selv diy vindstoppdørvindu hjemme tinker puddelnudel dobbeltfarget blomstermønster

Denne fantasifulle versjonen kan for eksempel lages av en bassengnudel som deles i to og deretter settes inn i en pute eller et brettet laken. Det er best å bruke en sikkerhetsnål for å feste nudelen til stoffet og forhindre at den glir ut under døren.

lag trekkstopp selv diy vindstopper dørvindu hjemme tinker tregren etterlign treverk teppe

Bassengnudler er så fleksible og kan brukes til så mange forskjellige formål. For dette trekkstoppet, kutt bare bassengnudelen for å passe under døren din, og bruk deretter et putetrekk eller en pute for å lage et fint deksel for det.

Fin husrekke for et koselig preg

lage trekkstopp selv diy vindstopper dørvindu hjem tinker polstring husrekke blå hvitt tregulv

En trekkstopp som ser så søt ut og kan være laget av materialer som sykkel opp. Denne ser ut som en liten husrekke, og hvis du vil ha noe virkelig dekorativt for å stoppe trekk, er dette et perfekt alternativ. Det hele er ganske enkelt å gjøre, og det er et flott prosjekt hvis du vil bruke opp stoffet som er igjen fra andre prosjekter.

Sy utkastdachser selv

lag trekkstopp selv diy vindstopper dørvindu hjemme håndverk utkast dachs pølse hundesøm unngå kulde

Mål bredden på døren eller vinduet der trekkstopperen din vil bo, slik at du vet hvor lenge pølsehunden din blir. Velg mønsteret du vil ha, og klipp det ut av papir eller stoff slik at du kan forme ørene, hodet og muligens begge hundene. Sy deretter den utstoppede delen sammen med resten for å lage en pølsehund til døren eller vinduet.

lage trekkstopp selv diy vindstoppdørvindu hjem tinker møbeltrekk sauerad

Det er vanskelig å gå galt med å lage et trekkstopp selv. En rekke ansiktsmaterialer og indre fyllinger gjør jobben, slik at du kan bli oppfinnsom og gjøre god bruk av materialet du allerede har. Og det beste av alt: Du senker oppvarmingskostnadene og forskjønner hjemmet ditt.

Previous Post
Vanlige og enkle yogaøvelser hjelper med brystløft uten kirurgi
Next Post
Ryggstrekkøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mot ryggsmerter!