15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag og design din egen nøkkelholder – ideer til DIY nøkkelholdere i hjemmet ditt

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring hjemme spiker trebord vintage retro

Har du noen gang lett etter nøklene dine når du er klar til å gå ut? I så fall vet du sannsynligvis nødvendigheten av å kjøpe eller bygge en nøkkelholder for hjemmet ditt. Så hvis du vil lage et nøkkelstativ selv eller vil lage deg selv, trenger du vanligvis et trebrett med små kroker som er fordelt over bredden. Den nyttige husholdningshjelpen er tilgjengelig fra forskjellige produsenter, eller du kan lage nøkkelholderen selv. Dette kan også bestå av forskjellige materialer og gamle gjenstander som tre, gamle bilderammer, legoklosser, speil, kroker, etc..

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring på nært hold

Hvis du vil realisere DIY -prosjekter som dette, trenger du bare litt kreativitet. For å hjelpe deg med dette har vi noen gode ideer om dette som vi nylig samlet for din inspirasjon. Du kan tilpasse disse til dine behov hvis du lager en nøkkelholder selv. Dermed vil det sikkert harmonere med interiøret i huset eller leiligheten din.

Står håpløst foran inngangsdøren eller lager en nøkkelholder selv

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring moderne metall krok notat magneter

Det eneste som kan stoppe deg fra å bytte ut nøklene hver måned, er din fremtidige hendige DIY eller butikknøkkelholder. Hver gang du går inn døren din, vil du kunne henge nøklene dine der, og når du går ut, ta dem tilbake. Det vil sannsynligvis ta deg noen uker å bli vant til systemet, men da vil tastaturet bli som en annen natur. Hvis du lager et nøkkelhylle selv, kan du også spare penger og kostnader for å bytte nøkler.

For å få tilgang overalt i huset trenger du først nøklene til inngangsdøren din. For de av dere som bringer disse nesten overalt, men som ofte forlegger disse, er det noen interessante lagringsalternativer. Og siden hverdagen vår er moderne og dynamisk, ville en så gammeldags, men utvidet egenskap være en smart løsning. Å miste bilnøklene i en anspent situasjon eller i en nødssituasjon kan også ha dårlige konsekvenser. På grunn av dette bør du seriøst vurdere problemet. Så hvis du lager et passende nøkkelstativ selv, kan du henge det opp på en passende vegg som du ønsker.

Hva med å bruke bilderammer til nøkkelholderen??

Du kan faktisk henge en stilig nøkkelholder som et bilde på veggen. Høydepunktet i denne kreative grensen vil være nøklene dine hver dag. Tenk deg en fantastisk vintage ramme med små kroker for en nøkkelholder for å visualisere denne ideen. Med lite tid kan du lage en nøkkelholder selv og realisere et flott byggeprosjekt hjemme. Alt du trenger for dette er en fin treramme og kroker som du kan finne og designe etter din smak. La den deretter henge i gangen som et bilde for praktisk hjelp når du drar eller kommer hjem.

Nøkkelholder for nørder eller nørder

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelhylle nøkkelringkontakt internettkabler wifi bilnøkler

Dette forslaget er flott for folk med tekniske ferdigheter eller fans av visse videospill og filmer som Star Wars. Hvis du vil lage et slikt tastatur selv, kan det bestå av flere stikkontakter, hovedpersoner eller hovedkort, for eksempel.

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring hjem moderne metall

I vårt eksempel er en matchende plugg festet til hver kontakt, noe som er en veldig praktisk mekanisme for nøklene. De som har erfaring med internettforbindelser, vil sikkert synes denne ideen er flott. Det er et raskt og effektivt alternativ, og viktigst av alt, det holder nøklene dine der du la dem.

Lag ditt eget tastatur – bruk legoklosser

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring lego byggeklosser

Dette er en av de enkleste og også kuleste DIY -nøkkelholderne du kanskje har sett så langt. Alt du trenger er noen Lego -blokker for å lage din egen tilpassbare nøkkelholder med en fantastisk visuell effekt.

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring lego klosser

Som du kan se, er det mye lettere å lage enn de fleste LEGO -skulpturer, og praktisk talt alle med nøkler kan synes det er fint å ha konstruksjonen på inngangsdøren.

Bruk magnetisk bryter som krok for bilnøkler

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder lysbryter magnet behold bilnøkkel på veggbutikken

En annen kul idé hvis du vil bruke magnet som nøkkelholder, er en lysbryter. De fleste av dem klamrer seg til en magnet, noe som gir deg en enkel måte å holde nøklene trygge hjemme. Disse er derfor plassert nøyaktig på samme sted hvor du ofte slår på og av lyset for å gjøre arbeidet lettere. Når du går inn i leiligheten din, kan du betjene bryteren samtidig, som automatisk tiltrekker nøklene gjennom magneten. Ville det ikke vært flott å ha en lysbryter som også tar seg av bilnøklene? Dette prosjektet gjør det mulig.

Gamle dørlåser og dørhåndtak for nøkkelholdere i retro -utseende

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring trebord vintage retro dørhåndtak

Hvis du vil lage et nostalgisk nøkkelstativ selv, kan en tilnærming med gamle låser være en skikkelig hit. I vårt tilfelle består nøkkelholderen faktisk av dørhåndtak festet til et rustikt trebord fra gamle dager.

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelhylle nøkkelring trebord vintage retro dørlås

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelhylle nøkkelring trebord vintage retro dørhåndtak

Denne løsningen kan også være overraskende kraftig og effektiv ved at den fungerer som en krok for pelsen eller skuldervesken. Du kan plassere det ferdige stykket enten nær inngangen, i en lobby eller på veggen i nærheten.

Tastatur DIY med drivved som grunnlag

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring kunst drivved

Du kan også lage en like rustikk og interessant versjon av nøkkelholderen med drivved. Du kan se dette prosjektet mer som et dekorativt designalternativ, men samtidig er det også funksjonelt nok. Hvis du vil lage en nøkkelholder som dette selv, ville det definitivt være enkelt å implementere.

DIY nøkkelbrett lage nøkkelholder nøkkelhylle nøkkelring henge kunst drivved på veggen

Du kan finne drivved uten problemer, spesielt på steder der det er elver, innsjøer eller andre naturlige vannbassiner. Så mens du samler ved til peisen i feriehuset ditt, for eksempel, ville en slik idé være helt gjennomførbar. Sammen med noen kroker som du skruer på treverket, kan dette bli en solid og enkel nøkkelholder. Det kan se veldig bra ut og matche utformingen av hjemmet ditt.

Fargerik nøkkelholder

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring fargerikt blomstermønsterpapir

Det neste DIY -prosjektet, når du lager et nøkkelstativ selv, krever også svært liten innsats. Det er et enkelt trebrett som du kan lime dekorativt papir på etter ditt valg og design. Så det spennende med det er det faktum at du kan dekorere dette treverket med hvilket som helst bilde du ønsker.

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring fargerik plante

For dette formålet, bare skriv ut de ønskede mønstrene, lim dem på og fest til slutt krokene til hengeren. På denne måten lager du et originalt engangsstykke som kan muntre deg i triste øyeblikk og bringe vakre minner.

Lag ditt eget tastatur som er inspirert av hoteller

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring hotell som ligner på inspirasjon

Hvis boarealet ditt tillater det, kan du bli inspirert av en annen kreativ idé. Kanskje du alltid har likt atmosfæren foran en resepsjon på gamle hoteller. De tilfeldig arrangerte nøklene med romnummer på dem kan skape en film noir -atmosfære for deg også, hvis du selv bygde en lignende nøkkelboks. Du kan enkelt gjøre dette ved å bruke enkle treplanker, litt maling og kroker på den. For å krydre det kan du selvfølgelig legge til navneskilt i metall og nøkkelringer med tall.

Design nøkkelholderen på en moderne måte

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring hjem moderne treplank krok

De fleste nøkkelstativer er satt sammen på tradisjonell måte – et trebord med kroker festet og hengt på veggen. Denne varianten av en nøkkelholder har en mønstret plate, men med krokene festet under. Disse og andre lignende produkter har en dobbel funksjon.

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring henger vegg katt metall

De ser bra ut på en vegg på samme tid, erstatter ethvert maleri eller grafikk pent og holder nøklene dine trygge. Moderne nøkkelholdere er allment tilgjengelige, men hvis du lager din egen nøkkelholder selv, kan du bruke dette eksemplet som en monteringsguide.

Nøkkelstativ eller nøkkelbrett med hylle for kjøkkenutstyr

DIY nøkkelbord gjør deg til nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring kjøkkenutstyr henger opp bestikk på veggen

For avvikende er det et annet alternativ når det gjelder nøkkeloppbevaringsmøbler. Dette spesielle prosjektet involverer kjøkkenutstyr som er festet på en designbase av tre. På denne originale måten kan du henge et spontant design på en stor hvit vegg, samt plassere nøklene dine der. Hvis du vil prøve noe slikt selv, er produksjonsprosessen veldig enkel. Bøy bestikket, lakk eller mal treklossene, og lim eller skru de to sammen med sterkt lim eller pålitelige skruer.

Uvanlig nøkkelholder med fuglehus

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring tre jente fugl hus maling maling

Hvis du vil tinker din nye nøkkelhylle med jentete designelementer, er følgende forslag et ganske godt forslag. Du kan fargelegge fuglemateren med et søtt preg og dekke den med forskjellige mønstre ved hjelp av en tape.

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring tre jentefuglmatere farger

Effekten er virkelig interessant og et blikkfang som nær inngangsdøren er et fint fokuspunkt for alle som går inn.

Papirblomstnøkkelholder

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring tre jentepapir blomsterfarger

For å fortsette den delikate kategorien kreasjoner, introduserer vi deg for denne fantasifulle varianten. Det er enkelt og diskret, men passer perfekt og effektivt inn i hele innredningen. For å lage et møbel som dette trenger du noen gamle boksider som du klipper og bretter slik at de ser ut som en blomst. Fest papirblomsten på et stykke papp med litt lim og gjør alt på plass med en krok. Spray nøkkelholderen med lakk til hele ensemblet har et solid utseende.

Decoupagelim for tretastaturer

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring tre girly decoupage-1

Denne neste nøkkelholderen berører på en måte den kunstneriske sfæren. Det er et vakkert kunstverk for veggen som også kan holde nøklene dine på ett sted. Komponentene er et ovalformet treverk, kroker og, for den estetiske delen, noen mønstrede stoffer for bakgrunnen. Det ferdige produktet ser beundringsverdig ut både med og uten at nøklene henger.

Spenn på nøkkelholderen

DIY nøkkelbrett gjør deg selv nøkkelholder nøkkelholder nøkkelring spenne opp bilbeltet

Dette ville være en morsom måte å huske bilnøklene på, slik at du ikke mister eller glemmer dem. Denne varianten gir deg også en viss sikkerhet for at nøklene definitivt vil være der når du trenger dem. Dette enkle, men unike systemet er inspirert av bilbeltet i bilen og gir deg et smil hver gang du hører klikk.

Previous Post
Hva du skal gjøre på nyttårsaften – noen friske ideer kan hjelpe
Next Post
Lag mosegraffiti selv og dekorer vegger med disse ideene