15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bygg din egen kreative lampe av popsicle sticks – DIY -ideer med instruksjoner

Lampe laget av popsicle sticks bordlampe-bygg-selv-papir

Hvis du er på utkikk etter et nytt byggeprosjekt for leiligheten, har du kommet til rett sted. Du kan finne mange gode ideer for en i denne artikkelen Popsicle stick lampe, at du kan bygge selv hjemme og dermed kreativt designe leiligheten. La deg inspirere av våre ideer for bordlamper, lampeskjermer og små nattlamper!

Designer lampe laget av popsicle -pinner for et moderne hjem

Lampe laget av popsicle-pinner designer-lys-gulvlamper-fabbian

Den franske designeren Matali Crasset har designet en samling kreative lamper for den italienske belysningsprodusenten Fabbian. Utformingen av lampeskjermene minner om små iskrembrikker som er samlet fra isen du har spist. Denne elegante tregulvlampen kan brukes som inspirasjon for dine DIY -prosjekter for en lampe laget av ispinner.

Popsicle stick lampe for en naturlig atmosfære

Lampe laget av popsicle-pinner spiral-kreativ-diy-idé

Kreative figurer kan tinkeres med popsicle -pinner i forskjellige størrelser og konverteres til en pen lampe. Siden iskremen vanligvis er laget av tre, skaper de en naturlig atmosfære i rommet. Treets struktur slipper gjennom et varmt lys og konstruksjonen av lampen skaper vakre lyseffekter i rommet.

Bygg en spirallampe selv av ispinner

Lampe laget av popsicle-pinner kreativt-gjør-det-selv-spiralformet

Hvis du er nybegynner innen popsicle stick crafting, kan du prøve et enklere prosjekt først. En spirallampe kan enkelt lages av ispinner og varmt lim. Lag først en base for dette ved å plassere iskremen ved siden av hverandre. Lag deretter en trekant på den og lim den. Nå bør du bare bygge flere trekanter på toppen av det, avvike litt fra trekanten nedenfor. Til slutt får du en spiral laget av popsicle -pinner der du kan plassere en liten lampe eller en lysstreng.

DIY -lampe laget av ispinner – materialer

Å bygge en lampe av popsicle sticks-instruksjoner-materialer

For å lage originale lamper av popsicle -pinner trenger du et godt lim i tillegg til trespatelen, for eksempel en varm limpistol. For dette spesielle DIY -prosjektet er det nødvendig med noen trebiter og et LED -lys.

Lag en lampe av ispinner som et tårn – instruksjoner

lampe-laget-av-is-pinner-montering-instruksjoner-tower-tinker

Lag først en firkantet base og lim en annen popsicle -pinne til hver av de fire kantene. Lim nå to trespatler ved siden av hverandre på motsatte sider. Lim deretter trebitene til kantene og fortsett strukturen. Når den nedre delen av tårnet er klart, kan du lukke de store hullene på sidene med ispinner.

Form taket til tårnlampen

Lampe-laget-av-is-pinner-tårn-tak-tinkering-iskrem pinner

I det siste trinnet kan du lage et tak for tårnet. Lag en ramme av popsicle -pinnene som du gjør strammere for hvert trinn du tar. Følg instruksjonene på bildene. Når konstruksjonen er ferdig, kan du ganske enkelt plassere LED -lyset i lampen og du er ferdig.

DIY -lampe laget av popsicle -pinner med glassvase

lampe-laget-av-is-pinner-tårn-base-glass-vase

Hvis du legger et telys eller et LED -lys i en glassvase, vil det gi rommet en varm glød. Hvis du vil lage et tårn av ispinner og bruke den som en elegant bordlampe, kan du sette en matchende vase i den og nyte det dempede lyset.

Fargerik lampe laget av popsicle -pinner som sliter med barn

Lampe-laget-av-iskrem-pinner-tinker-med-barn-fargerike

En lampe eller lykt med en farget effekt kan enkelt tinkeres med noen iskrempinner, litt vokspapir og fargeblyanter. Dekorer fire ark vokspapir med lyse farger, lag firkantede rammer av popsicle -pinner og sett sammen de forskjellige delene. Med et passende lys i midten får du en fargerik nattlampe eller lykt som passer perfekt til barnerommet.

Kubelampe laget av iskrempinner og papir

Lampe laget av ispinner-firkantet lampe-papir-nattlampe

Hvis du dekker den hjemmelagde lampen laget av ispinner med papir, kan du fremkalle fantastiske lyseffekter i rommet. Du kan bruke både hvitt og farget papir til dette. Papiret skal imidlertid ikke være for tett for ikke å dempe lyset helt.

Videoinstruksjoner: bygg din egen kreative bordlampe av popsicle -pinner

Lag en lampeskjerm av ispinner

Lag-deg-lampe-ut-av-iskrem-pinner-lysekrone-selv

For dette kreative DIY -prosjektet trenger du tre broderirammer i forskjellige størrelser, popsicle -pinner og trespatler, samt noen bindetråd, klesklype og den varme limpistolen. Du bør sette iskrempinner av passende størrelse på broderirammene og la dem tørke godt. Deretter bygges de enkelte delene sammen med ispinner, bindetråd og lim for å danne en elegant lampeskjerm av tre.

Bygg din egen kreative lampe fra trekanter

Lag-en-lampe-ut-av-is-pinne-instruksjoner-lag-en-trekant

Med popsicle -pinner kan du montere mange geometriske figurer og bruke dem til å lage kreative bordlamper. Det følgende prosjektet er for en lampe som ser ut som en intrikat geometrisk figur, nemlig icosahedron. Denne figuren består av flere trekanter og er perfekt for en kreativ lampe laget av popsicle -pinner.

Instruksjoner – lag og sett sammen trekanter

lampe-laget-av-iskrem-pinner-instruksjoner-lim-trekanter-sammen

For å lage denne lampen av popsicle sticks, bør du først lage totalt tjue trekanter av popsicle sticks med den varme limpistolen. Så er det første du gjør å bygge et slags lokk laget av seks trekanter ved å feste sidene med tape og hjørnene med det varme limet.

Lag en geometrisk lampe selv av popsicle -pinner

lampe-laget-av-is-pinner-geometriske-former-kreativ

I det følgende bør du lage et nettverk av tre trekanter og feste det til det allerede ferdige lokket. Igjen, bare bruk den varme limpistolen på hjørnepunktene og la limet tørke godt før du går videre.

Lag icosahedron lampe av popsicle pinner

Bygg-din-egen-lampe-ut-av-is-pinner-instruksjoner

Følg samme mønster til du får hele figuren hennes. Hvis du synes det er vanskelig å lage denne figuren, kan du gi frie tøyler til kreativiteten din og prøve en annen figur. Til slutt vil lampen se like bra ut.

DIY nattlampe med telys

Lampe-laget-av-is-pinner-belysning-idé-telys

I den ferdige lampen kan du enten integrere en lampeholder med en kabel, eller ganske enkelt sette en liten telys. Du kan dekorere denne nattlampen som du vil og bruke den som nattbelysning for soverom eller barnerom.

Original lampe laget av popsicle -pinner med lampeskjerm

Bygg-din-egen-lampe-ut-av-iskrem-pinner-papir-mache

Med ispinner kan kreative bordlamper med mange forskjellige design tinker. Hvis du liker å lage håndverk med papirmaskin, kan du trylle frem en vakker lampeskjerm for lampen fra ispinner.

DIY bordlampe laget av popsicle -pinner med en lampeskjerm av papirmaskin

Lag-en-lampe-ut-av-is-pinner-papir-mache-lampeskjerm

Popsicle pinner i forskjellige størrelser brukes til å lage denne bordlampen. Basen består av små popsicle -pinner, med større trespatler som brukes til den midterste delen. For å lage lampeskjermen kan du dekke en ballong med papirmaskin og kutte ut formen du vil ha fra den.

Lag en enkel lampe av ispinner

Bygg-din-egen-lampe-ut-av-is-pinner-rektangulære

Med flere ispinner og en lampeholder med kabel kan du lage lamper som er like enkle og fremdeles ser veldig fine ut i interiøret. En slik lampe kaster et varmt lys og fremkaller fantastiske lysrefleksjoner på veggene.

Triangle bordlampe laget av iskrem

lampe-laget-av-is-pinner-trekantet-form-pære

For formen på den enkle bordlampen kan du velge mellom trekant, firkant, firkant eller til og med femkant. Med papir i forskjellige farger kan du fremkalle fantastiske fargeeffekter i rommet.

Previous Post
Vanlige og enkle yogaøvelser hjelper med brystløft uten kirurgi
Next Post
Ryggstrekkøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mot ryggsmerter!